reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hehehe jaki temat :p

wiadomo, ze dla kazdej z nas, jej wybranek bedzie najpiekniejszy :-D

Moj Karol nie jest najwyzszy. Bo nie ma nawet 180 cm, ma zielone oczy i wlosy ciemny blond. Ale za to ma swietny tylek i brzuch :-D

edit: a zapomnialam.. ja mam 171 :-)

oj tylek:D tez uwielbiam meskie tylki:D

Moniska masz rację,ale i tak z pieknej misy sie nikt nie naje:) Najwazniejszy jest charakter i to by sie dogadywac ze sobą.

hehehe jaki temat :p

wiadomo, ze dla kazdej z nas, jej wybranek bedzie najpiekniejszy :-D

Moj Karol nie jest najwyzszy. Bo nie ma nawet 180 cm, ma zielone oczy i wlosy ciemny blond. Ale za to ma swietny tylek i brzuch :-D

Patinka Nasza Rybka bierze chyba przy kazdym posilku. Ale nie pamietam ile razy je.. 5-6?

biore do śnaidania obiadu i na noc póki co:-D:-D:-D
mierzę 4 razy dziennie cukier
i raz dziennie clexan w brzusia
a posiłków mam 9:tak::tak::tak:

ale niektóre to np 6 szt paluszków sok owoc rewalka:tak::tak::tak:

po piątkowym usg jak opowiadałam mojemu tacie który czeka na pierwszego męskiego wnuka zebrało się na teksty typu a mały nosek to za dziadkiem:-D
a długie włosy to za dziadkiem:-D a duże jajka to za dziadkiem na co ja stwierdziłam że dla dobra mojej przyszłej synowej niech ma przyrodzenie za tatuśkiem:-D:-D:-D:-D

ok pora na insulinkę i obiadek

ale po tym fenotrolu jestem jakaś podjarana:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry