reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

my dziś byliśmy w 3 aptekach bo nigdzie nie mieli fenoterolu i w każdej mili ludzie bez gadania mnie wpuszczali:tak::tak::tak:

w jednej aptece dostałam skurcz to pani się pytała czy bym nie usiadła:tak::tak::tak:

ale muszę zaznaczyć że to byli raczej ludzie w średnim wieku nie nasze LAMPUCERKI:-D:-D:-D

ale i tak miło że nie musiałam nic mówić:tak:

ok dzwonie do diabetologa co z tymi cukrami robić:cool:
czyli niektorzy w czasie przedswiatecznym staja sie jednak mili.;-)

reklama
kurde ale wstyd :-D
wlasnie byl listonosz i ja taka nieogarnieta.. w szlafroku grubym, rozowych skarpetkach frotte :-D
nie mowie juz o poczochranych wlosach i rozmazanym makijazu z wczoraj, bo nie chcialo mi sie zmyc oczu :-D
wstyyyyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dostalam w koncu legitymacje ubezpieczeniowa..
hehe a ja już pomalowana, włosy umyte i ubrana czekam i nic i nic :-D:-D:-D

Ja dzowniłam w piątek do zuzu i właśnie powiedziała mi kobieta, że w tym dniu wysłali, a dzis już pieniążki są, także dosyć szybko, ale mam im zanieść numer konta, będzie jeszcze szybciej :D

reklama
Do góry