Rybka super ,ze jestescie w domku.Trzymam kciukui za Was!!
Adelina gratuluje zaliczenia!!
Dronka tak to jest ,wedlug mnie swieta to niekoncert zyczeń,i nigdy nie pytam co ktos chce dostac.No chyba,zebym w totka wygrala.
ccarolline no to super ,ze l-4 przyszlo.Ja juz czekam na moje nastepne.Tak gdzies do 6 stycznia.
Czarnuszka tyle dobrze,ze tesc zaplaci za to.My tez mielismy maly wydatek z autem moj R wpadl w poslizg i rozwalil reflektor.
A co do snów to mi prawie co noc sni sie FILIP BOBEK(marek z brzyduli) oj piękne są te sny:-):-):-):-):-):-)
Opowiem wam moją wczorajszą przygodę w tesco.
Wybralam sie tak kolo 16 bo zachcialo mi sie czegoś dobrego,wiadomo przed świetam multum ludzi.A ja mialam gora 5 rzeczy bo wyskoczylam tylko po banany.Idę od razu do kasy pierwszenstwa bo wiadomo tyle ludzie i nikt mojego brzucha nie zauwazy. Ostatnia stoi kobieta z wozkiem naladowanym po brzegi.Pytam sie czy Pani uprzywilejowana do stania w tej kasie bo chcialabym przejsc.A ona do mnie ,ze nie ale gdzies jest jej corka a ona ma 2 stopien niepelnosprawnosci.POmyslalm ok i poszlam do kasy obok do 10 artykułow.A babka jeszcze sie mnie pyta czy ja jestem uprzywilejowana ja ze tak bo jestem w ciazy.A ta ,ze to jest kasa dla ludzi niepelnosprawnych a nie ciezarnych.Pokazuje jej obrazek to sie zamknela.Potem podchodzi ta corka.I co widze tętniącą zyciem 20 kilku letnią modnie ubraną dziewczynę.Nie wiem na co ona miala ten stopień niepelnosprawności
Poza tym babka widziala ,ze w ciazy jestem a mialam doslownie kilka rzeczy niezbawilo by jej 5 sek.I po co takie klamstwa wymyslac.Totalna nie uprzejmosc.
Ludzie mowią ,ze swieta trzeba sie spieszyć itp.ALe czy w swietach nie chodzi o to by stac sie lepszym,milszym,bardziej uprzejmym????A najgorsza byla wlasnie ta jej wrogosc do mnie jakbym chciala jej cos ukraść czy oszukać.
A jutro glokoza,morfologia i mocz.Buu tak wczesniej trzeba wstac.Ale dobrze ,ze R ma wolne nie bede musiala na nogach isc:-):-);-)