reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A jeszcze co do snów to ja dzisiaj tez miałam kurcze jaki dziwny hehe. Siedziałam u rodziców i patrzałam na brzuszek. I widze jakby zaciśnięta pięść sie przesuwa po moim brzuszku. Mówie do mamy żeby zobaczyła bo już widać ze to rączka a tutaj nagle widze buzie hehe. Nosek i usteczka i oczodoły :szok: i nagle widze a nasz dzidziuś psiknął :szok::-D:-D:-D po chwili dziecko siedziało obok mnie :-D:-D:-D:-D i sie z nim bawiłam. Obudziłam sie i sama sie smiałam do siebie :-D

reklama
Moniskabe ja tej piosenki nieznosze, wiec nienawidze: moja tolerancja na nia skonczyla sie kiedy usłyszalam ja po raz 1037374645373838474644:-p:-p:-p dlatego boje sie teraz nawet radia właczyc:laugh2:
hehehe fakt, moj Karol tez naslucha sie w pracy i wczoraj to az mnie prosił, zebym wylaczyla bo pusci pawia :-D
oczywiscie sie zlitowalam nad nim :-)

ide dzisiaj kupic farbke do wlosow, zeby jakos wygladac na swieta. Karol mnie wieczorkiem ufarbuje i super :-)
tylko jak zwykle mam problem z kolorem.. :-D

na razie czuję się ok nic się nie dzieje z moim serduchem oby jak najdłużej:tak::tak::tak:

u nas też sporo śniegu i cały czas pada:tak::tak::tak: jak szłam do samochodu to kurczowo się trzymałam M żeby gleby nie zaliczyć;-)

Była listonoszka :) tylko, że ja nie zdążyłam dojść do drzwi, synka usypiałam, a ona już wyszła z klatki, to nic zostawiła awizo, także pieniążki odbiorę na poczcie :) Super, każdy grosz przed świętami się przyda :)

witajcie :)
My juz po usg wszystko pieknie :)
Mam swietne fotki 4 D jedno naprawde cudowne :) potem wkleje bo uciekam do pracy :)
Mala juz duza ostatnio moj gin mowil 1300 gram a dzisiaj sie okazalo ze 1430 :) i prawie 40 cm :)
Mam nadzieje ze 4 kilowy paczek nie bedzie :)

Dobra musze uciekac a mi sie nie chce .
milego dzionka brzuszki :)
WOW :) Bomba :) Już sie fotek nie mogę doczekac:) Wracaj szybciutko z pracy ;)

Witam sie i ja.Wyspana chociaż dwa razy w kibelku.Jestem spokojniejsza mój M dojechał do Ystad z Oslo jechał 700km i teraz czeka na prom a ma o 13.30 miał jedną 30min przerwe.Pisał ze sie dobrze jechało bez zadnych problemów.Teraz zadzwono do mnie jak bedzie na promie ok 18tej lub 19tej i jeszcze mu zostanie 300km z Świnojuscia do Nas.A synek cały czas wieczorkiem i rano szalał i dawał kopniaki teraz też.Pogoda mrożna ale ze słoneczkiem.Dobrego dnia.
No to teraz to już z górki;) Raz dwa i M będzie z Wami w domku:)
wiecie co robie? od wczoraj wzielo mnie na sluchanie Last Christmas :-D
wiecie, ze ja w tym roku do wczoraj nie slyszalam ani razu? A tak uwielbiam. :-D
teraz slucham na okraglo :-D
Uwielbiam!! Na You Tube sobie słucham :) Hihi:) Moja Kochana piosenka :)

Rybka super, że z dzidziolkiem dobrze:) Odpoczywaj Kochana. Każdy dzięń do przodu, trzymam kciukasy:)

U nas tutaj na Kaszubach też jest śnieg i strasznie ślisko szłam powolutku do sklepu zeby nie zaliczyć gleby.A nie patrzałam nawet ile jest stopni ale teściowa rano czyli o 9.30 mówiła bo patrzała i było -15,a świeta maja byc ciepłe nawet do +10 ze sniegem.Ja dzisiaj na obiadek mam bigosik wczoraj teściówka robiła u siebie i mi dała.Mam nadzieje ze mi szybko minie dzien zeby w nocy przytulić sie do M:tak:

Była listonoszka :) tylko, że ja nie zdążyłam dojść do drzwi, synka usypiałam, a ona już wyszła z klatki, to nic zostawiła awizo, także pieniążki odbiorę na poczcie :) Super, każdy grosz przed świętami się przyda :)
jejku może do mnie też przyjdzie :-):-) moja kasa wyszła 15 z ZUSu. Zobaczymy:-):-)

Rybka super ,ze jestescie w domku.Trzymam kciukui za Was!!

Adelina gratuluje zaliczenia!!

Dronka tak to jest ,wedlug mnie swieta to niekoncert zyczeń,i nigdy nie pytam co ktos chce dostac.No chyba,zebym w totka wygrala.

ccarolline no to super ,ze l-4 przyszlo.Ja juz czekam na moje nastepne.Tak gdzies do 6 stycznia.

Czarnuszka tyle dobrze,ze tesc zaplaci za to.My tez mielismy maly wydatek z autem moj R wpadl w poslizg i rozwalil reflektor.

A co do snów to mi prawie co noc sni sie FILIP BOBEK(marek z brzyduli) oj piękne są te sny:-):-):-):-):-):-)

Opowiem wam moją wczorajszą przygodę w tesco.
Wybralam sie tak kolo 16 bo zachcialo mi sie czegoś dobrego,wiadomo przed świetam multum ludzi.A ja mialam gora 5 rzeczy bo wyskoczylam tylko po banany.Idę od razu do kasy pierwszenstwa bo wiadomo tyle ludzie i nikt mojego brzucha nie zauwazy. Ostatnia stoi kobieta z wozkiem naladowanym po brzegi.Pytam sie czy Pani uprzywilejowana do stania w tej kasie bo chcialabym przejsc.A ona do mnie ,ze nie ale gdzies jest jej corka a ona ma 2 stopien niepelnosprawnosci.POmyslalm ok i poszlam do kasy obok do 10 artykułow.A babka jeszcze sie mnie pyta czy ja jestem uprzywilejowana ja ze tak bo jestem w ciazy.A ta ,ze to jest kasa dla ludzi niepelnosprawnych a nie ciezarnych.Pokazuje jej obrazek to sie zamknela.Potem podchodzi ta corka.I co widze tętniącą zyciem 20 kilku letnią modnie ubraną dziewczynę.Nie wiem na co ona miala ten stopień niepelnosprawności:crazy::crazy::crazy:
Poza tym babka widziala ,ze w ciazy jestem a mialam doslownie kilka rzeczy niezbawilo by jej 5 sek.I po co takie klamstwa wymyslac.Totalna nie uprzejmosc.
Ludzie mowią ,ze swieta trzeba sie spieszyć itp.ALe czy w swietach nie chodzi o to by stac sie lepszym,milszym,bardziej uprzejmym????A najgorsza byla wlasnie ta jej wrogosc do mnie jakbym chciala jej cos ukraść czy oszukać.

A jutro glokoza,morfologia i mocz.Buu tak wczesniej trzeba wstac.Ale dobrze ,ze R ma wolne nie bede musiala na nogach isc:-):-);-):tak:

my dziś byliśmy w 3 aptekach bo nigdzie nie mieli fenoterolu i w każdej mili ludzie bez gadania mnie wpuszczali:tak::tak::tak:

w jednej aptece dostałam skurcz to pani się pytała czy bym nie usiadła:tak::tak::tak:

ale muszę zaznaczyć że to byli raczej ludzie w średnim wieku nie nasze LAMPUCERKI:-D:-D:-D

ale i tak miło że nie musiałam nic mówić:tak:

ok dzwonie do diabetologa co z tymi cukrami robić:cool:

reklama
kurde ale wstyd :-D
wlasnie byl listonosz i ja taka nieogarnieta.. w szlafroku grubym, rozowych skarpetkach frotte :-D
nie mowie juz o poczochranych wlosach i rozmazanym makijazu z wczoraj, bo nie chcialo mi sie zmyc oczu :-D
wstyyyyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dostalam w koncu legitymacje ubezpieczeniowa..

Do góry