reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć dziewczyny.Na początek zdrówka życzę wszystkim prychającym;-)
Sama dzisiaj też pomarzłam śpiesząc na wizytę.O dziwo i lekarz i położne miały fajne humorki,więc wizyta była przyjemna.Po raz pierwszy posłuchałam serducha maleństwa dzięki detektorowi,który lekarz przyłożył...i wszelkie obawy znikły gdy słyszałam równiutkie bicie:-)
Zwolnienie mam nadal.Jednym słowem już do pracy mnie nie wyśle.

reklama
kamikaa ja tam już w tym roku na sok malinowy nie spojrzę, bo jak byłam chora, poili mnie nim litrami:-D
ale to co pisały dziewczyny, to prawda
sok malinowy, mód, cytryna, czosnek, cebula, ciepłe mleko z masełkiem - to twoja broń przeciw zarazkom:-):-)

kichanie nie powinno zaszkodzić dzidzi (bardziej szkodliwe dla ciebie, bo możesz popuścić:-D:-D:-D:-D), gorzej jest z uporczywym kaszlem

jak ci nie przejdzie albo dojdzie do tego temperatura, leć do lekarza

zdrówka życzę:-)

Hej,
a ja właśnie robię roladę szpinakowo-łososiową wg przepisu Adelin. Śnieg wali na maxa. Byłam na spacerze, 9 na minusie jest, ale nie czuje się tego. Poczytam co napisałyście, pa .

reklama
Do góry