reklama
ramari
Fanka BB :)
polusia, justi ale kusicie. Za piwko dziękuje- Radzio i tak pięknie przesypia noce A czekolada eh też mogę pomarzyć. Wole nie myśleć co by było jakby się zatwardził...
Witam się z rana
monia tez tak myślałam że maluchy nasze prawie równe
Kalisa pochwal się fotkami z udanej imprezki
heronek, ionka faJNY POMYSŁ Z rybkami ale mój to by się chyba nie dał nabrać heheh
agulka fajny kurs więc życze powodzenia !!! No i oby klucze predko sie znlazly :/
justi, ramari fajnie że macie czas na przetwory nie ma to jak własnej roboty
Mój młody też musi miec obiady dwudaniowe i to jedno danie po drugim jak i my,ja nic juz nie gotuje osobno Franiowi, zawsze je to co my.
A na wieczory ja mam rade ostatnio, cieply koc, zielona herbatka i dobra ksiazka... ale i czekolada i piwko tez dobry pomysl
No ok dzieciaki juz wstaly wiec ide robic im sniadanie i biore sie za robote bo nawet nie mialam sily pozmywac wczorajj po kolacji...Łapią mnie ostatnio straszne nerwobóle w klatce piersiowej ... tata mówi żebym zwolniła tempo zycia więc chyba coś w tym jest bo kiedy wczoraj odpuscilam wszystko i usiadlam na czterech literach poczulam sie lepiej.
Milego dziona zyczymy i w imieniu Franka prosimy o głosy :
Bebilon - Mleka, preparaty dla niemowląt i dzieci Bebilon
monia tez tak myślałam że maluchy nasze prawie równe
Kalisa pochwal się fotkami z udanej imprezki
heronek, ionka faJNY POMYSŁ Z rybkami ale mój to by się chyba nie dał nabrać heheh
agulka fajny kurs więc życze powodzenia !!! No i oby klucze predko sie znlazly :/
justi, ramari fajnie że macie czas na przetwory nie ma to jak własnej roboty
Mój młody też musi miec obiady dwudaniowe i to jedno danie po drugim jak i my,ja nic juz nie gotuje osobno Franiowi, zawsze je to co my.
A na wieczory ja mam rade ostatnio, cieply koc, zielona herbatka i dobra ksiazka... ale i czekolada i piwko tez dobry pomysl
No ok dzieciaki juz wstaly wiec ide robic im sniadanie i biore sie za robote bo nawet nie mialam sily pozmywac wczorajj po kolacji...Łapią mnie ostatnio straszne nerwobóle w klatce piersiowej ... tata mówi żebym zwolniła tempo zycia więc chyba coś w tym jest bo kiedy wczoraj odpuscilam wszystko i usiadlam na czterech literach poczulam sie lepiej.
Milego dziona zyczymy i w imieniu Franka prosimy o głosy :
wiolonczela42
witajcie, ale sie depresyjnie czuje , mam nadzieje , ze to minie , dzis juz trzecia kawa, zero energii, nic mi sie nie chce ,
M
myszowata
Gość
wiolonczela mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie. Może to ta pogoda tak działa - chyba jesień powoli nam się wkrada, mój tata zawsze mówi, że w sierpniu to już po lecie...
polka zagłosowane!Oszczędzaj się trochę kobitko!
polusia daj link to i u Ciebie zaklikam
Witajcie!
Dziś na nogach od 7.45, więc się wyspałam bo zasnęłam zaraz po 22:-)Zaliczyliśmy już spacerek i zakupy. Poszliśmy do takiego naszego lokalnego supermarketu po zrobili mega promocje na kaszki bobovity po 5,19!Kupiłam 6, a teraz myślę, że powinnam jednak była kupić więcej...Franio ma drzemkę, a ja czas na bb i kawę:-)Po obiadku mama zbiera mi dziecko do siebie, a ja mimo ogromnej ochoty na nic nie robienie zabiorę się za prasowanie i ratatuj:-)Jutro wyjeżdżamy z rodzicami na działkę na ponad tydzień:-)
Miłego dnia:-)
polka zagłosowane!Oszczędzaj się trochę kobitko!
polusia daj link to i u Ciebie zaklikam
Witajcie!
Dziś na nogach od 7.45, więc się wyspałam bo zasnęłam zaraz po 22:-)Zaliczyliśmy już spacerek i zakupy. Poszliśmy do takiego naszego lokalnego supermarketu po zrobili mega promocje na kaszki bobovity po 5,19!Kupiłam 6, a teraz myślę, że powinnam jednak była kupić więcej...Franio ma drzemkę, a ja czas na bb i kawę:-)Po obiadku mama zbiera mi dziecko do siebie, a ja mimo ogromnej ochoty na nic nie robienie zabiorę się za prasowanie i ratatuj:-)Jutro wyjeżdżamy z rodzicami na działkę na ponad tydzień:-)
Miłego dnia:-)
prosimy o głosiki
myszowata zazdroszczę wyjazdu - ja tylko w niedzielę jadę do żywca na górę żar i w poniedziałek do jaskiń w ojcowie. potem zostaję sama bo M jedzie na szkolenie jak ja tego nie lubię
witam
ja już obiadek zrobiłam, psicę naszą wykąpałam bo była już nie ciekawa, mała już się budzi powoli więc czasu dla siebie nie miałam - ale cóż mówi się trudno. po południu jadę na giełdę owocowo- warzywną , kupię pomidory, fasolkę i zobaczymy co jeszcze będzie ciekawego. w końcu mam nową zamrażarkę więc mogę szaleć mama mi już kupiła tulipany więc jesień idzie już do nas - mam nadzieję że będzie ładna
wiolonczela nie dołuj się - dlaczego masz takie samopoczucie?
miłego dzionka
prosimy o głosiki
myszowata zazdroszczę wyjazdu - ja tylko w niedzielę jadę do żywca na górę żar i w poniedziałek do jaskiń w ojcowie. potem zostaję sama bo M jedzie na szkolenie jak ja tego nie lubię
witam
ja już obiadek zrobiłam, psicę naszą wykąpałam bo była już nie ciekawa, mała już się budzi powoli więc czasu dla siebie nie miałam - ale cóż mówi się trudno. po południu jadę na giełdę owocowo- warzywną , kupię pomidory, fasolkę i zobaczymy co jeszcze będzie ciekawego. w końcu mam nową zamrażarkę więc mogę szaleć mama mi już kupiła tulipany więc jesień idzie już do nas - mam nadzieję że będzie ładna
wiolonczela nie dołuj się - dlaczego masz takie samopoczucie?
miłego dzionka
M
myszowata
Gość
polusia fajna wycieczka Wam się zapowiada! Oczywiście zagłosowane!No i znów szalejesz owocowo-warzywnie;-)
reklama
ionka
ech, u nas też nieciekawa pogoda. chodze i ziewam. dodatkowo moje dziecko zrobiło mi taką! aferę przed spaniem, że teraz siedzę i sama się muszę uspokoić. rzucała mi po pokoju wszystkim, co jej w ręce wpadło. ależ z niej nerwus! to po tatusiu oczywiście.