reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U nas też jesiennie, aczkolwiek tego lata tak cały czas prawie :-(. Dlatego na poprawe humoru przypomniałam sobie o czymś takim jak gorąca czekolada i zaraz ją zrobię:) mniam:happy:

spacyjka.pl

reklama
polusia, justi ale kusicie. Za piwko dziękuje- Radzio i tak pięknie przesypia noce :-D A czekolada eh też mogę pomarzyć. Wole nie myśleć co by było jakby się zatwardził...

no to ja ide po winko ;-) tzn wygonię M. ;-) jak pijemy, to pijemy ;-)

dziś tatus położył córcię spać, a mama zrobiła sobie kapiel w babelkach. zdradzilam malinę dla zielonego jabłka, hehe ;-)

Witam się z rana :)

monia tez tak myślałam że maluchy nasze prawie równe :)

Kalisa pochwal się fotkami z udanej imprezki :)

heronek, ionka faJNY POMYSŁ Z rybkami :) ale mój to by się chyba nie dał nabrać :)heheh

agulka fajny kurs więc życze powodzenia !!! No i oby klucze predko sie znlazly :/

justi, ramari fajnie że macie czas na przetwory nie ma to jak własnej roboty :)

Mój młody też musi miec obiady dwudaniowe i to jedno danie po drugim jak i my,ja nic juz nie gotuje osobno Franiowi, zawsze je to co my.

A na wieczory ja mam rade ostatnio, cieply koc, zielona herbatka i dobra ksiazka... ale i czekolada i piwko tez dobry pomysl :)

No ok dzieciaki juz wstaly wiec ide robic im sniadanie i biore sie za robote bo nawet nie mialam sily pozmywac wczorajj po kolacji...Łapią mnie ostatnio straszne nerwobóle w klatce piersiowej :(... tata mówi żebym zwolniła tempo zycia więc chyba coś w tym jest bo kiedy wczoraj odpuscilam wszystko i usiadlam na czterech literach poczulam sie lepiej.

Milego dziona zyczymy i w imieniu Franka prosimy o głosy :

Bebilon - Mleka, preparaty dla niemowląt i dzieci Bebilon

wiolonczela mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie. Może to ta pogoda tak działa - chyba jesień powoli nam się wkrada, mój tata zawsze mówi, że w sierpniu to już po lecie...
polka zagłosowane!Oszczędzaj się trochę kobitko!
polusia daj link to i u Ciebie zaklikam:tak:

Witajcie!
Dziś na nogach od 7.45, więc się wyspałam bo zasnęłam zaraz po 22:-)Zaliczyliśmy już spacerek i zakupy. Poszliśmy do takiego naszego lokalnego supermarketu po zrobili mega promocje na kaszki bobovity po 5,19!Kupiłam 6, a teraz myślę, że powinnam jednak była kupić więcej...Franio ma drzemkę, a ja czas na bb i kawę:-)Po obiadku mama zbiera mi dziecko do siebie, a ja mimo ogromnej ochoty na nic nie robienie zabiorę się za prasowanie i ratatuj:-)Jutro wyjeżdżamy z rodzicami na działkę na ponad tydzień:-)
Miłego dnia:-)

Bebilon - Mleka, preparaty dla niemowląt i dzieci Bebilon

prosimy o głosiki :)

myszowata zazdroszczę wyjazdu - ja tylko w niedzielę jadę do żywca na górę żar i w poniedziałek do jaskiń w ojcowie. potem zostaję sama bo M jedzie na szkolenie :( jak ja tego nie lubię

witam :)
ja już obiadek zrobiłam, psicę naszą wykąpałam bo była już nie ciekawa, mała już się budzi powoli więc czasu dla siebie nie miałam - ale cóż mówi się trudno. po południu jadę na giełdę owocowo- warzywną , kupię pomidory, fasolkę i zobaczymy co jeszcze będzie ciekawego. w końcu mam nową zamrażarkę więc mogę szaleć :) mama mi już kupiła tulipany więc jesień idzie już do nas - mam nadzieję że będzie ładna :)

wiolonczela nie dołuj się - dlaczego masz takie samopoczucie?

miłego dzionka

reklama
ech, u nas też nieciekawa pogoda. chodze i ziewam. dodatkowo moje dziecko zrobiło mi taką! aferę przed spaniem, że teraz siedzę i sama się muszę uspokoić. rzucała mi po pokoju wszystkim, co jej w ręce wpadło. ależ z niej nerwus! to po tatusiu oczywiście.

Do góry