reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Myszowata ja też przeziębiona na maxa:( Tośmy się pochorowały.
Witam! Nocka ok. Ale budziłam Olę swoim kaszlem i smarkaniem. Rano miałam potworny ból głowy ale po 2 apapach przeszło. Tera idę położyć się koło Oli bo nie mam na nic siły.
Miłego dnia!

reklama
Cześć

Zdrówka dla wszystkich chorych!
Monika u nas to samo ze zmianą pieluchy:( Z siuśkami nie ma problemu, można na stojąco, ale jak kupa, to masakra jest:( Mam nadzieję, że za jakiś czas się dziecku odmieni, albo że przynajmniej będzie spokojnie stał;)
Miłego dnia!

Yra gratulacje!!!!

Dziewczyny może by przenieść nasz stary wątek gratulacyjny z archiwum (ja nie wiem jak to się robi) albo założyć nowy?

Ostatnia edycja:
reklama
Widzę że nie dodało mojego ostatniego posta. Oczywiście chodzi mi o zmianę kupy, bo z siuśkami dajemy radę. Yra ale super. Mam nadzieję że wszystko jest z wami ok. Buziaczki dla ciebie i synka.

Do góry