reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziękuje i Tobie też zdrówka!!
Ola zasnęła a ja byłam zobaczyć co u teścia. Oddał mi ręcznik który pożyczyłam mu do szpitala. Dałam mu biały a oddał mi niebieski:( Teraz już wiem dlaczego u nich wszystkie ręczniki mają ten sam kolor. Czy facetom ciężko pojąć, że czarnego nie pierze się z białym??????????????

reklama
Witam wieczorową porą:-)
Polusia to miałaś akcję z tą awarią. Dobrze,że już ok. Pochwal się okularkami:-)

Nesia mój mąż kiedyś lepszy numer z pralką zrobił. Chciał mnie wyręczyć i sam swoje ciuchy wrzucił do pralki. Za chwilę przychodzi i pyta czy jak już puścił pralkę i nabrała wody to da się ją otworzyć:baffled: Okazało się że nie wyjął z kieszeni portfela z dokumentami i wypłatą:szok: Na szczęście zaraz się zorientował i właściwie nic nie zamokło.Na szczęście.

Mała śpi. Coś wieczorkiem marudna była.

Ja już odliczam dni do Świąt. Już nie mogę się doczekać:-) Żeby tylko pogoda była.

Kochane Bartus juz temp juz nie mam i sobie tak myslała jak myszowata piszesz ze to moze byc po szczepieniu,bo nic mu nie wyskoczyło,zadna to nie była trzydniówka.Oby nie powróciła temp.

Zdróweczka Wam zycze!!

Bartus zasypia,troche mu sie ulało tak fika w tym łózeczku.

kasia według pogody długoterminowej na Tvn, świeta mają byc cieplutkie :) oby sie sprawdziło :)
myszowata a pamietasz czy jak Twój synuś miał temperature po szczepionce to utrzymywała sie w dzien i w nocy?? Bo mój dzisiaj miał podwyższona w dzien, teraz spi niespokojnie ale jest zimny

Ja sie żegnam, dobranoc :)

jestem juz w domku ale musielismy przyjechac taty autkiem, nasze zostalo z pelnym bakiem heh
jutro proby uratowania, ciekawe bo pewnie koszty nie beda najmniejsze :-(
m pojechal juz spowrotem, pawelek zasypia cichutko na szczescie, ja tez sie juz klade bom padnieta...

dobrej nocy

ciekawe jak to będzie u nas bo mi pielęgniarka mówiła że temp. i ewentualna wysypka po 10-14dniach dopiero więc najwcześniej w sobotę. Może obejdzie się bez tych skutków ubocznych.
Madzia widzisz tak się martwiłas. Jest dobrze.
Polusia no to dobrze że M.tak zadziałał z tym wszystkim :) a kurteczka śliczna.
Ja dziś zrobiłam porządek w szafie moich dzieci i wszystko mają nawet na lato tylko muszę Frankowi koszulki na krótki rękaw kupić i spodenki krótkie. No i całej trójce sandałki potem :)

Franko zbił mi dziś lampkę nocną tak szalał :) i wiecie nie wiem jak to jest możliwe ale on w tym tygodniu tak smignął że szok. A obcięty wygląda taki duży :) he he

Jutro M.ma urlop więc jedziemy Oliwii zrobić wyniki wszystkie:) odwiedze tatę i popędze na cmentarz przy okazji. Zawsze 13tego jeżdżę ale w tym miesiącu M.ma imieniny :) więc wcześniej pojadę.

Wczoraj dostaliśmy zaproszenie na Komunię i idziemy 15tego Maja :) no ale będą T.i Sz. :( już widzę to.

Idę pozmywać jeszcze wpadnę.
K aralajna to M. odpalił auto po zatankowaniu ? A jakie macie autko ? Bo nasz znajomy wykosztował się po takiej akcji 1500zł :( Wam życzę jak najmniejszych kosztów.
Frotka byłaś dziś w ogóle na bb ? :)

Ostatnia edycja:
Dobranoc Madzia !!! :)
a ja skończyłam prostować włosy. Ja ich mam coraz więcej objętościowo ... I namachać się muszę :) ale cóż tak to jest jak się nie ma prostych włosów :( a źle się wygląda w kręconych.

reklama
Hej dziewczyny. Zaraz będę dzwonić do przychodni zapisać pawła na szczepienie. Wiecie co, ja już wymiękam. Odkąd byliśmy w szpitalu, pawelek nie da sobie na leżąco zmienić pieluszki. Już nie wiem o co chodzi. I próbowałam ogrzewać chusteczki w dłoni, siki to można na kolanach zmienić, gorzej z kupa. Nawet próbowałam na nocnik sadzac i nic. On tak płacze że aż mi go żal. Jakbym krzywdę mu robiła. Nie wiem czy powodują to wspomnienia ze szpitala czy coś innego.

Do góry