reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Gratuluje obojgu rodzicom i Jasiowi braciszka:)!!!:-)Ale cudowne chwile teraz YRA przeżywa , mimo całego bólu pocesarkowego:)Maleństwo w ramionach , tak niesamowicie pachnące ,kruche, bezbronne ...Nareszcie tuli Franusia:)

myszowata dzieki:)na stawy to akurat dla mnie super:)O i moja gwiazda wstała

Witam

Ja dziś z jelitówką się witam:wściekła/y::wściekła/y:
Jestem sama,poczułam się lepiej więc zaglądam a tu takie wieści :-):-)

Yra gratuluje !!!!Dochodź szybko do siebie i przedstaw nam Franusia:-)

frotka Pięknie to ujełaś ,aż cieplutko mi się na serduchu zrobiło :)) Już się nie moge doczekać kiedy przytule mojego skarba

A my jesteśmy tak opóźnieni ze szczepieniami że szok ciągle coś przeszkadza

Spadam bo ledwo zyje to już trzecia jelitówka w trakcie tej ciąży:no::no:

Witajcie poniedziałkowo-córcai usnęła , M do parcy pojechal a ja wkoncu mam czas na BB:) ale z tego wszytkiego zpaomilam co napisac bo Yra ogromne gratulacje!! Tak szybko mieć Franka w obijęciach!! SZOK..ledwo nasze pociechy sie rodzily a tu kolejne pokolenie!!!

Dziewczyny czy któras jeszcze karmi piersią?? Blu widze ze nie masz suwaczka...czyzbys zakończyła cyckowanie?? ja nie mam pojecia jak zakonczyc - mała samoobsługę stosuje i mega terroryzm nawet do spania...jak jest spiaca to przychodzi spiewa" aaaa" i pokazuej na cyca:/ narazie probuje ja usypiac bez cyca i sukcesymnie zakanczac przygode z karmieniem ale to jest mega męczące...jakieś rady??

Cześć!!! :-D

Yra! GRATULACJE!!!!! :-D Ale super że już po i że Franek taki duży! Spokojnie sobie chłopak poradzi :tak: Uściski dla całej rodzinki i dla Starszego Brata oczywiście! :-D

Asia- fajne masz podejście do planowania rodziny:-). Bardzo mi sie podoba. Ja bym chciała miec 3 dzieci, ale co z tego wyjdzie, to zobaczymy. jakby czwórka była to też bym sie nei obraziła - chyba jakoś bym radę dała :-p. A najlepiej to bliźniaki tak na zakończenie działalności :sorry2:
Wiesz jak szłam na pierwszą wizytę to wkręciłam sobie film że będą bliźniaki (kiedyś chcieliśmy i jak dotąd nie było ;-)) i byłam PRZERAŻONA!!! :szok: :-D Odetchnęłam jak sie okazało że jest jeden Maluś :tak: ;-)

ionka mi pediatra mówiła, że wysypka w 5-7 dobie, a temp nawet do 2 tyg po

O programie - Lovela znów ruszyła akcja wysyłania próbek lovela, kto jeszcze nie korzystał niech działa, ewentualnie można podać inne dane przy rejestracji bo na kiedyś już raz podane nie wyślą

A ja nie dostałam próbki wtedy. Wypadłam im z ewidencji czy co?

zdrówka nesiaa i myszowata!

Monia - jak jeszcze ropieje to możesz przemywać też esencją z czarnej herbaty (oprócz rumianku i soli fizj). Ja moich chłopców przewijałam na stojaka lub na czworaka od mniej więcej 8-9 mies życia. Niezbyt to było wygodne ale nie szło inaczej. Dominika o dziwo daje się położyć na przewijaku i z reguły grzecznie leży. Z chłopcami już dawno nie miałam przewijaka w domu :-)

dronka - ja mam ten sam problem - cycek z niej straszny.
A też chciałm odstawić i sie zwyczajnie boję, że nie dam rady, bo mnie zamęczy

neska szybkiego powrotu do formy!

ehhh a ja juz nie wiem co u nas jest grane :/ Filipek znów ma podwyższoną temperaturę, do tego doszła biegunka, apetyt słabiutki,ale humor mu dopisuje. Może ja jednak miałam wirusa i złapał ode mnie:( teraz mruczy i zasypia..

neska szybkiego powrotu do formy!

ehhh a ja juz nie wiem co u nas jest grane :/ Filipek znów ma podwyższoną temperaturę, do tego doszła biegunka, apetyt słabiutki,ale humor mu dopisuje. Może ja jednak miałam wirusa i złapał ode mnie:( teraz mruczy i zasypia..

Zdróweczka Filipkowi zycze!U nas jest juz ok.

reklama
Dzień Dobry:-)

Yra ogromne gratulacje:-) Zdrówka dla Franka- duży chłopak z Niego!

Marcia no to do dzieła:-) Niki byłby na pewno zadowolony z rodzeństwa:-)
Neska zdrówka! Trzymaj się. Niech szybciutko przejdzie.
Dronka ja już od jakiś 2 tyg. nie daję piersi. Wcześniej to tak po wieczornej butli lubiła sobie poprawić lub nad ranem. U mnie to jakoś bezstresowo poszło. Tak po szpitalu jak zaczęłam ją dokarmiać butlą to zrezygnowała w dzień i tylko te nocne zostało. Ale pokarm jeszcze mam, coś tam leci ale to już pewnie bez większych wartości. Tak więc mogę powiedzieć że karmiłam rok.

Ja idę z Kingą na szczepienie w piątek. Tak sobie zaplanowałam bo zawsze lekarka mi mówiła że temperatura może w ciągu 3-4 dni być i nie chciałam żeby na święta wypadło. A piszecie ,że po tej może być po 10 dniach:-( Oj żeby nie było bo wyjeżdżamy do moich rodziców i ma być siostra z dwójką dzieci więc dobra forma się przyda. No nic zobaczymy. Ciekawe co mój pediatra powie o możliwości objawów poszczepiennych.

Do góry