reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzięki :-D

Termin mam na 30.10 :-)

Heh - właśnie ugotowałam jajka na twardo. przypomniałam sobie o nich jak już jedno wyskoczyło ;-)
Zatem niech Malenstwo rosnie zdrowo :-) Dla mnie ciaza byla najpiekniejszym i najcudowniejszym okresem w zyciu. I pomyslec, ze gdyby nie zmiana pracy za 2 miesiace znowu bym nosila pod sercem nowe zycie... echhhhh.... ale co sie odwlecze, to nie uciecze ;-)

To teraz druga corcia by sie przydala dla rownowagi ;-):-D

reklama
Hehe! Dzięki dziewczyny.
Nesiaa - nie żebym nie chciałą ale mam nadzieję że i to dziecko wyjdzie trochę przed terminem. Bardzo chciałabym do 24go urodzić. Jakoś te ostatnie tygodnie cieżkie i niecierpliwe i chyba po ścianach bym chodziła ze zdenerwowania... A moja ferajna wyszła ok tygodnia przed terminem więc... ;-)
No i zupełnie nie mam przeczuć i preferencji płciowych. Ot tylko ciekawa jestem. :-)

Byliśmy na spacerku i wywiało nas jak nie wiem ale zaopatrzyliśmy trochę lodówkę i obiad już zjedzony. Dominika właśnie rozmazuje resztki marchewki z groszkiem po swoim stoliku ;-)

Tabasia - niebawem i Ty się doczekasz, jeśli tylko chcesz :tak:

Ja teraz to się boję że trochę za szybko, w końcu to kolejna ciąża w krótkim czasie i martwię się czy mój organizm da radę, szczególnie na końcówce, żeby czegoś dziecku nie zabrakło...

oj a my pojechalismy do lekarza, i dostalismy antybiotyk, ale ciesze sie i mam nadzieje ze pomoze bo juz tak sie meczy bidulek dlugo i my z nim:-(
a dzis juz bylo 39:baffled:

pawelek ze slomki pic uwielbia ;-)

asia bedzie dobrze!!:tak:

Witam wieczorową porą:-)

Dziś cały dzień mała nie spała i usnęła przy wieczornej butli. Niech śpi dziecię moje.

K_aralajna zdrówka dla małego. Teraz to już na pewno szybko minie.
Asia już niebawem będziesz tuliła maleństwo. Wiecie jak mi się tęskni za brzuszkiem, no i troszkę mi szkoda,że nie rodziłam naturalnie a przez cc.

Kinga ma kubek ze słomką z Canpola i jakoś sobie radzi. Ale muszę jej przypominać o piciu bo jakoś nie bardzo sama sięga.

Uśmiejecie się: ja to dopiero teraz się boję porodu. Znaczy nie tyle się boję co w ogóle nie chcę rodzić :-D
Wcześniej to jakoś mi lżej przychodziło myślenie o zakończeniu ciąży a teraz :szok:
Fakt że same bóle z Dominiką miałam naostrzejsze i choć najłatwiej było ją urodzić i nie miałam szwów itd. to najgorzej wspominam I fazę z nią ze wszystkich moich 3 porodów...

My mieliśmy dzisiaj troje dzieci, bo odwiedził nas kolega z córką, która jest dokładnie pomiędzy moimi chłopakami. Fajne takie przedszkole, ale na codzień bym chyba nie wydoliła ;)

Mnie ostatnio wzięło na pieczenie. Wczoraj był sernik cytrynowy, a dzisiaj robię taki sam, tylko w wersji pomarańczowej, bo ser został :) Kurczak, późno już...

witajcie!

wspolczuje tych wiatrow u Was, ale u nas byl huragan w zeszlym tygodniu...Dzisiaj bylo przecudownie, prawie caly dzien na dworku, troche twarz opalona, juz blada w koncu nie jestem...

Mlody taki kochany, tylko dzieci zaczepial na placu zabaw, zeby sie nie bawic z doroslymi tylko :)

Asia na pewno koniec szybko przyjdzie, ja urodzilam tydzien po terminie, i normalnie myslalam, ze oszaleje, a coreczka pewnie czeka na piekniejsza pogode :tak:

k_aralajna madzia zdrowka dla chlopakow!

reklama
Witam.
Ja dziś na bardzo wolnych obrotach. Ale zrobiłam wszystko co chciałam. U lekarza byłam leki pomogły na głowę ale moja wątroba wysiada od leków ostatnio :(

Franio dziś świruje i nadal nie śpi.
Oliwia padła:) Wiktor patrzy na Bitwę na dwójce. M.zrobił auto więc ma lepszy humor.
Ja co do dzieci to teraz jestem pewna że trójka to finito i nie czuje już nawet żebym chciała czwarte. A przed Frankiem bardzo chciałam mieć trzecie. Zwłaszcza jak poroniłam.

Zdrowka dzieciaczkom.

Do góry