reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tabasia- a mialysmy dzialać w tym roku razem ;) To juz ostatnia planujaca na marzec 2012 - wykruszyła się;)) No nic musze w takim razie i ja dobrze przemyslec ;))))

reklama
Witajcie kochane,
Polka zdrówka dla Ciebie:)
Ajentka trzymaj sie i ucałuj Marcelka od Nas. Dużo zdrówka!
A mój M znów prasuje, bo dzisiaj kupił nowe żelazko. Ponoc bardzo wypasione to z Brauna, które reklamują w TV. Cieszy się nim jak dziecko.
Mnie też ten wiatr dobija i już mam go dość. Zwłaszcza, że dziewczyny moje zakatarzone, Lila ząbkuje i spanie kiepskie jest.
Dobrej nocy kochane.
Zdrowiejcie!

A ja walczę z bólem głowy od południa.Nic nie piekłam, az T pojechał do auchana i kupił kawałek snickersa.Kupne to jednak nie to samo.

Karalajna oby antybiotyk pomógł Pawełkowi.Ajentka zdróweczka dla Marcelka!Madzia oby Bartusiowi przeszło.
Polka stwierdzili skąd ten ból głowy?dobrze,że lepiej sie czujesz:)Uwielbiam mazurki :)i wogóle wielkanoc:)A sernik Polusia wklejała pyszny,poszukaj:)Na pasztecik to się skusze jakis inny:)Ja zawsze robię z selera:)Jest boski i wszyscy myslą ze jest mięsny:)
Ekord zdrówka dla dziewczynek i zazdroszczę takiego prasowacza i nowego sprzętu:)
Za okulary korekcyjne płaciłam 309zł za dwie pary ,bo dla rodzin oprawki tańdsze były gratis.Tym sposobem mamy oboje nowe.Ale to w takim naszym miejscowym optyku przy tesco.Do fryzjera musze sie umówić kupiłam sobie voucher na sweetdealu .Spokojnej nocy

blu jest promocja 3 w cenie 1 więc zamówiłam dwie dla siebie a jedną dla M :)pochwal się nową fryzurą :)

ajentka buziak dla Marcelka i zdróweczka mu życzę

e-kord dla Twoich dziewczyn też zdrówka :)

a my mamy awarię w domu, zatkał nam się odpływ do szamba i woda wlatuje mi do kotłowni zamiast do szamba :( M właśnie z tym robi - mam nadzieję że naprawi, takiego cyrku w nocy to dawno nie miałam.

a my wróciliśmy od dziadków. Niko szalał do 22.30 -szok. Był taki pocieszny, biegał z psiakiem, chodził do pradziadków i tańczył.
Obkupiłam go troszkę w h&m- Ł. powiedział, ze ciągle coś dokupuje i ciągle mi czegoś brakuje...ale kupił mi butki i dwie koszulki-dziś miał dzień dobroci:-Dale jak powiedziałam czego jeszcze brak to nie był happy

padam z nóg.

ajentka-zdroweczka dla Marcelka ;*
polka- będzie dobrze :*

Frotka zaraziłam Cię tym bólem :( a ból hmm niby to nerwobóle ale mam przyjść w poniedziałek po skierowanie na tomografie głowy.

blue :) no właśnie pochwal się :)

Marciaa zawsze jest tak że coś brakuje :)

e kord zdrowka dla Twoich ślicznotek

Polusia ja pamiętam że miałam taką awarie w pracy jak jeszcze w ciąży byłam, nic miłego :( ale przeboje masz i to w nocy współczuje i pewnie sprzątanie będzie :( 3maj się

A ja dopiero z M. Się położyłam. Ale nie śpie... Ostatnio kiepsko sypiam :(
I na dodatek ten hepatil tak krótko działa i znów to samo:(

Dobranoc kobietki!!!

reklama
Hej. Ja znowu pierwsza. Dzisiaj cały dzień w domku. Polka współczuję bólu głowy. Polusia gratuluję zakupów. Co do porodu to gorzej wspominam wszystko co było po, te szwy, odchody i całe gojenie krocza. Mam nadzieję że następny poród również uda mi się przeżyć ze znieczuleniem. Też tak macie że z perspektywy czasu gorzej wspominacie poród? Ja wcześniej dobrze wspominałam. Ah. Dziewczyny coś małemu mojemu oczka ropieją. Myślicie że przegotowaną woda można przemyc?

Do góry