madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A moje dziecie spi,miał podwyzszoną temp.Mam nadzieje ze całą noc przespi.Chyba sie przejdziemy do pediatry w pon,jak dalej bedzie gorączkował.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nawet nie wiem jak wyglada skurcz...Hej. Tak myślę że chciałabym mieć 3 dzieci ale jak pomyśle, że właśnie dostaje boli porodowych, to mam ciarki.
Witam.
Ja dziś na bardzo wolnych obrotach. Ale zrobiłam wszystko co chciałam. U lekarza byłam leki pomogły na głowę ale moja wątroba wysiada od leków ostatnio
Franio dziś świruje i nadal nie śpi.
Oliwia padła Wiktor patrzy na Bitwę na dwójce. M.zrobił auto więc ma lepszy humor.
Ja co do dzieci to teraz jestem pewna że trójka to finito i nie czuje już nawet żebym chciała czwarte. A przed Frankiem bardzo chciałam mieć trzecie. Zwłaszcza jak poroniłam.
Zdrowka dzieciaczkom.
polka no właśnie ja po prośbie podrzuć jakiś przepisik na mazurka pysznego i na babę piaskową - tylko takie sprawdzone proszę