madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A chciałam sie pochwalic za Bartusia ze dzisiaj rano przydeptał do babci na kolankach,juz ładnie to raczkowanie mu idzie,jestem dumna z synka:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nesiaa jak to warunki nie pozwalają???nie grzesz!;-)Masz super figurkę!
nesia warunki nie pozwalają? hahah chyba pogodowe bo na pewno nie wyglądowe - laseczka przecież z Ciebie
BRAWO!!!!A chciałam sie pochwalic za Bartusia ze dzisiaj rano przydeptał do babci na kolankach,juz ładnie to raczkowanie mu idzie,jestem dumna z synka:-)
ponoc piwo dobre na zakwasy
a moj tego deserku jesc nie chcial!!!! czyzby nie lubil czekolady he he
ionka Zazdroszcze, my byliśmy tam 2 tyg. jako podróż poślubna mmm ale się wybyczyliśmy a do jakiej miejscowości jedziecie? My byliśmy w Callas de Mallorca;-)
polusia a dasz mi link to bym Oliwii kupiła ładnie proszęMadzia brawo dla Bartusia
Marcia wzięłam sobie 4 kolory : rose, granat, grafit i malina bo akurat mam dużo rzeczy w tych kolorach więc się spasują.
znalazłam jeszcze tanie rajstopy dla dziewczynek i zamówiłam przy okazji dla Julki 12 szt - to zaszalałam