reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja nadmuchałam balony :) biszkopty wyrosły pięknie :) rano będę Shrecka robić i babeczki wykańczać :)

Teraz mogę na spokojnie Was poczytać :) Wszyscy śpią. M.odkąd z pracy wrócił :( ale daje radę sama.
Nawet obrus już wyprasowany :) chce jutro wszystko zrobić bo w sobotę mój brat już z rana zawita a M.będzie w pracy, a ja z całą trójka sama :( więc muszę jakoś sobie czas dzielić.

Tabasia mam nadzieje że to tylko ząbki !!!3mam kciuki.

e kord dziękuję :) kurcze 3dziecko a radość jak przy pierwszym :)

Agus śliczna jest!!! :) :)

reklama
Polka pracusiu zdążysz napewno ze wszystkim , lepiej sie wyspij kochana:)Buziaczki dla Franusia:):***
Tabasia oby to faktycznie ząbki, zdrówka Olusiowi :)Polusiu i Tobie zdrówka!!!
E-kord nie dziwię się że czasu Ci brakuje!!!miło,że jednak zaglądasz na forum:))
Madzia serce się raduje jak dziecko nabywa nowej umiejetności ,prawda?:):)
Ajentka i Marciaa fajnie spedzonego czasu i czekamy na fotorelację :)
Jeny jak późno , zbieram się do wyrka.Spokojnej nocy:)

no zaczynaja sie choroby, u nas dzis snieg spadl :(

Marciaa to nie fajnie, swoja droga 1000 to troche duzo i za co??

Tabasia zdrowka Alexowi zycze, na zabki troche wysoka ta goraczka.

Bylam dzis z Pola u lekarza na roczny sprawdzian i szczepienia, i okazalo sie ze mloda ma porzadne zapalenie uszu. Ani goraczki, ani po zachowaniu nigdy bym nie zgadla. Lekarka tez byla zdziwiona, tak wiec dostala pierwszy antybiotyk, a szczepienia za dwa tygodnie.

dzien dobry :-)
Tabasia u nas jak była taka goraczka to okazalo sie ze to trzydniowka wiec na nasze wesele byla cała wysypana :-D ale tak jak ty piszesz apetyt miała i humor tez :)

dziewczyny jakiej wy uzywacie tej manny ?? takiej dla dzieci czy normalnej ? bo ja oczwiscie se nie znam:-(
Madzia wielkie gratulacje dla synka :) Ja pare dni chodziłam dumna jak paw że Natalcia stawia pierwsze kroki a jak juz sama chodzila no to wogole.
pozdrawiam was serdecznie i życze słonecznego dnia :*

Dziewczyny całą noc nie mogłam spać :( nie wiem czy to z wrażenia czy co zresztą Franus też się kręcił. Teraz śpi spokojnie mimo że jasno już.
Odratowałam telefon wyruszyłam i dałam mu czas by "ochłonął":) bo tak bym bez Was cały dzień była :(

Wama bez objawów a okazało się zapalenie uszu :( oj zdrowka dla Poli!!!
Marciaa a za aż 1000?

Tabasia napisz później jak Alex? Zdrowka dla niego !!!

Hej dziewczyny. U nas noc kiepska. Ale i tak lepsza niż kiedyś. Ze mną już trochę lepiej. Co do gorączki to u nas z przerwami trwała 2 tygodnie. Zdarzało się że była powyżej 39, ale przez 2 ostatnie dni przed szpitalem przekraczała 40. No i się okazało że to obustronne zapalenie ucha środkowego. Też byłam bardzo zdziwiona. Podobno gorączka od zębów jest to około 38 stopni. Że 39 to już za wysoka na żeby. Tabasia zdrówka. Wama zdrówka. Co do manny to ja kupuje zwykła błyskawiczną gotuje na wodzie. Dziewczyny na 9 mamy do lekarza z powtórka morfologi, trzymajcie kciuki, bo nie chce do szpitala. Polka buziaki dla franka

Moniskabe oby były dobrze, zdrówka dla Pawełka i innych chorowitków.
U nas dzis bezwietrznie wiec pewnie wyjdziemy, poza tym lodówka swici pustkami i trzeba ją zapelnic.
My juz chyba uormowalismy pobudki o 5, dodatkowo budzi si o 2 na mleko, dobrze ze zmiana czasu to godzine dłuzej spac bedziemy

Hejka witam się na chwile i spadam bo weny do pisania nie mam
W sobote robimy impreze dla Błażejka więc mam troche roboty.
Wczoraj dorwałam nożyczki i go obciełam i wygląda teraz jak mega łobuziak :-D:-D taki już chłopiec nie niemowle :szok::szok:

Buziole kochane i miłego dnia życze:-)

Dzien dobry
MoniSkaBe - duzo zdrowka dla Pawełka :*

u mnie nocka ok.
Ale Sebuś sobie chyba skręcił stópke bo go boli i nie chce chodzic, wczoraj jak biegł to zle stanął i cos mu sie zrobilo. Wczoraj nie mial nic spuchniete ani nic a dzisiaj troszke mu spuchla ale odrobinke, no wiec jade do lekarza niedlugo. Potem pewnie do chirurga. Mam nadzieje ze to nic powaznego bo tak normalnie to go nie boli tylko nie chce chodzić.

reklama
Cześć:)Piasek mam w oczach, dzisiaj położę się z gwiazdką dospać:)Wiolonczela u mnie też w lodówce prześwity trzeba zaopatrzenie zrobić .Faktycznie przestawiamy zegary!Dzięki za przypomnienie:)Ale dłuzej spac chcesz???Raczej krócej!!!Pomyliło Ci sie teraz dzień wydłużamy a nocka któtsza bedzie:):*
Tabasia zdrówka Alusiowi:*Wama i Polci zdróweczka:*Uszy lubią się powtarzać ,musicie uważać.
Monika kciuki zaciśnięte &&&&&&& za dobre wyniki i zdrówka dla Was
Polusia a Tobie przeszło?
Marciaa faktycznie kolosalny ten mandat!Gdzie zaparkowałaś?na wieży kościoła chyba hahaha skąd się ci straznicy zerwali?:p
Neska11 to masz już kawalera jak sie patrzy:)
Polka wyściskaj Franulka!Ciotka cieplutko o Was mysli!Miłego dnia:)

czarna znowu coś Twoim chłopcom, biedactwo pewnie go boli ta nóżka.

Ostatnia edycja:
Do góry