reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dziewczyny jak wy wytrzymujecie bez tv w dzień? Ja bym zwariowała. Pawelek reaguje tylko na reklamy, nic innego go nie interesuje. Ale się kiepsko czuje. Głowa mi zaraz pęknie.
Ja to oglądam tylko swoje seriale :D które nagrywam, a odtwarzam jak jest cisza (czytać dzieci śpią :D)
mały śpi a ja obejrzałam na VOD przepis na życie i usta usta. fajnie że można sobie tak w necie obejrzeć.

ehhh a mojego brata 1,5 roczna córeczka w szpitalu, gorączka i wymioty od kilku dni i nic nie chce pić, więc ją przyjęli. no i ma rotawirusa. ja się chyba zastrzelę jak w niedzielę była u nas i go zaraziła. mam nadzieję że nie
Również oglądam Przepis na życie świetny jest :D
Moja uwielbia wszystko ci się rusza, śpiewa i gra:) Telewizor rzadko kiedy jest włączony, a jak już jest to zainteresuje się tylko jak usłyszy muzykę.
Natalka jak usłyszy jakiś dzwięk cała chodzi:D tancerka rośnie
Bartus spi juz juz od godzinki.

Pan od rehabilitacji był bardzo zadowolony z Bartusia robi łade postepy dzisiaj dzieki niemu mały zrobił dwa kroczki na nózkach jestem taka szczesliwa ładnie sam siada prawie raczkuje tylko tak dalej a Bartus bedzie mi niedługo smigał na nózkach:happy:

Super, że są postępy!! Dzielny Bartuś :)

odpisuje - co zapamiętałam ;)
ja też krowiego nie daję mleka i słyszałam że nie ma potrzeby , moj zjada wszystko wiec napewno by nic mu nie bylo ale po co faszerowac go jeszcze innym mlekiem jak pije mamusine ;)))

Agus - witaj ;) fajnie że wrocilas do nas ;), a TV Alen nie oglada i nic go nie interesuje , no chyba ze my cos ogladamy a widzi ze tam patrzymy to bignie pod ekran i wlapia slipki ;) , ale robi to specjallnie zeby sie nim zainteresowac ;) , ale u nas TV to zadko wlaczone - 1 h max ;) .A Mamy go ustawiony nisko wiec z tego powodu nie wlaczam bo popsulaby szybko oczy.
A córeczkę masz śliczną ;)

polusia- to dzrzewko jest śliczne, zazdroszcze pięknego ogrodu ;)
Ionka - ja tez ze wschodu i też żyję;) a również dziecko czarnobyla i na dodatek jak zabronili wychodzic przez kilka dni to ja mamie uciekałam z domu ;) bo ze mnie to taka powsinoga była ;)

A wracajac do spacerku to jak bedzie tak wiało to nie wyjdziemy jjutro ale przez ten okropny wiatr a nie chmurę ;) , dzis tez mu darowalam bo jeszcze z nosa kapie ;)
A i slyszalam ze w sobote ma padac snieg :angry: :wściekła/y:- mam nadzieje ze szybko zniknie albo sie pomylili z tą pogodą jak zwykle .

Lece zmyc podlogi , bo w kuchni maly balaganik ;), Alan co zlapie zuca na podloge, niewazne sałatka, masło , chleb wsio - co wpadnie w jego rece a nie mamy stolu tyko ławę na razie wiec niestety dostaje do wszystkiego ;)

Madzia rewelacyjne wieści :) super :-)

A ja na moment. numer odwalilam :( telefon oparłam o kubek od kawy i zapomnialam i jak trzepalam piane to wpadl mi do kubka i chyba go szlag trafil :( ja mam sam dotyk i chyba on poszedl i okna na świat nie będzie :(
Ale pracy mam jeszcze ogrom.
Rok temu o tej porze się zaczęło :) M.już spał więc poszłam się kąpać i dopiero jak byłam gotowa wysłałam go po siostrę. Koło 23.00jechaliśmy do szpitala. Miałam skurcze co 3minuty i tak chciałam ur.24 bo mój brat ma dziś urodziny ale Franko był uparty :) przed północą przebili mi pęcherz i już wiedziałam że zaraz po się rozstaniemy :( bo wody aż miały nie miły zapach i o 1.05 mój Skarb już był na świecie. Niestety opity zielonymi WODAMI :( ach ... czas leci za szybko ...
Idę dmuchać balony :-)
Dobranoc.
Mam nadzieję że będzie mi telefon działał :(

Ostatnia edycja:
wrocilam do domciu :) Krzysio sie bardzo ucieszyl i tak mnie ukochal i buziaczki mi dawal, ach super to moje dzieciątko i strasznie sie za nim stesknilam, kurcze a w poniedzialek do warszawy na 4 dni znowu :(

nawet nie mam kiedy was nadrobic, kurcze tak caly czas licze na to ze jeszcze miesiąc i sie spokojniej w pracy zrobi, na szczescie od 1 kwietnia znowu wracamy w tryb 8-godzinny, te 10 godzin w biurze to jakas masakra, u klienta to spoko, bo przewaznie nie jestesmy tam dluzej jak 8 godzin przerwa jakis obiad i w hotelu sie pracuje, ale jak przychodzi w biurze 10 godzin siedziec to po 7-8 godzinach wychodzi zmeczenie, jedyny pozytyw takiej pracy to zima bardzo szybko mija :) nawet nie wiadomo kiedy

Witajcie kochane!
Uff nadrobiłam Was:)
Niestety na głównym rzadko jestem, bo zaczęłam teraz szkolenia 2 razy w tygodniu i ajk wracam ok.20, to same wiecie dzieci, porządki, obiad i spanko:) jeszcze 3 tygodnie i czasu więcej będzie:)
Yra duzo zdrówka dla Frania, super ze taki duzy chłopczyk rośnie:)
polusia zdrówka! P.S. pamiętam o telefonie:)
polka udanego wszytskiego jurto i na weekend:)
madzia to sama radość widzieć postepy w rozwoju dziecka. Brawo dla Bartusia!

A tak wogóle to nic nie wiem o żadnej chmurze idę włączyć TVN24.
Dobrej nocki:)

wrocilam do domciu :) Krzysio sie bardzo ucieszyl i tak mnie ukochal i buziaczki mi dawal, ach super to moje dzieciątko i strasznie sie za nim stesknilam, kurcze a w poniedzialek do warszawy na 4 dni znowu :(

nawet nie mam kiedy was nadrobic, kurcze tak caly czas licze na to ze jeszcze miesiąc i sie spokojniej w pracy zrobi, na szczescie od 1 kwietnia znowu wracamy w tryb 8-godzinny, te 10 godzin w biurze to jakas masakra, u klienta to spoko, bo przewaznie nie jestesmy tam dluzej jak 8 godzin przerwa jakis obiad i w hotelu sie pracuje, ale jak przychodzi w biurze 10 godzin siedziec to po 7-8 godzinach wychodzi zmeczenie, jedyny pozytyw takiej pracy to zima bardzo szybko mija :) nawet nie wiadomo kiedy

Podziwiam Cie z ta robota...ja jak mlodego nie widze z 4 godziny to juz mnie trzesie a co dopiero 4 dni :(

a my po naukach pecha mielismy patrzymy i co? mandacik za szyba od strazy. pojechalismy do nich i co 1000zl chcieli...ale sie nie dalismy jeszcze czego :p

zielona herbatka i spaciu
jutro meeting z ajentka i mluszkami na placu zabaw zamknietym:)

My dziś zrezygnowaliśmy ze spacerku bo głowę chciało urwać a szoda bo słoneczko piękne. Jutro za to tak jak Marciaa pisze wybieramy się na plac zabaw zamknięty, kryty, zabiorę aparacik to wstawię jakieś foty. Co do mleka krowiego to my tylko robimy manne na nim a tak to cały czas pije mm.
Nesiaa Cieszę się że karteczka się podoba, przepraszam za małą nieestetykę ale Marcuś pisał wraz z mamą:zawstydzona/y:
Agus Witaj kochana, a córcię to masz prześliczną, czarnula;-)
Dobranoc kochane!

reklama
A u nas goraczka po poludniu sie przyplatala :eek: Patrze czolko cieple, mierze 39st :szok: Ale Mlodemu NIC nie jest, humor, apetyt itp. Wiec o co kaman? Nie wiem. Myslimy, ze zeby. Pozniej spadla, a teraz ma lekko powyzej 37. Ale spi ladnie.
Panicznie boje sie sepsy, tyle sie o niej slyszy :(
Wiem, ze nie ma powodu do obaw teraz, moze trzydniowka? Zobaczymy jutro...

Do góry