reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a u nas telewizor tylko rano wtedy ogląda swoje ulubione bajki na jimjam a potem tylko radio słuchamy :)
a mnie zaczął boleć woreczek żółciowy leki wypite ale nie przechodzi :( mała się wierci w łóżeczku ale czy śpi to nie wiem i nie patrzę:)
i ogólnie nie mam weny twórczej :)

reklama
uff, nareszcie mi dziecko usnęło.
no ale jak wstałyśmy tak późno, to co się dziwić ;-) byłyśmy na spacerku, cieplutko cudownie, no ale nałożyłam młodej czapkę, taką ażurkową, całą w dziurach, no to raz-dwa zdejmowała i stwierdziłam za 10 razem, że to nie ma sensu. teraz jak się wyśpi, to pójdziemy na spacer nóżkami.
ja też przeżyłam Czarnobyl i na dodatek jestem ze wschodu Polski i żyję ;-) więc się laski nie przejmujcie ;-) a zresztą nawet gdyby, to Ire pierwsza w kolejności na promieniowanie (bo podobo w Islandii coś wykryli). tu nic nie mówią, nie panikują.
swoją drogą, okropnie Japończykom współczuję :-(

co do tv, to moja uwielbia Dorotkę Dinozaura i piosenki Gracie Lou i to jej pozwalam oglądać.

cieszę się, że mi to napisałaś, dzięki:***
Też nie zamierzam jeszcze dawać krowiego.Dzieci w tym wieku nie trawią większości białek , po co obciążać nerki.

Serdecznie dziękujemy Marcelkowi i jego rodzicom za przepiękną karteczkę i życzenia!

To już chyba ostatnia karteczka której się spodziewałyśmy więc foteczkę wstawię. Dwie dziewczyny się chyba wycofały bo żadne marcowiątko nie dostało od nich kartki z tego co wiem. Szkoda tylko, że nie dały znać, że się wycofują:(
Dzięki,że to napisałaś.Przykro,że nie uprzedziły ,ze sie wycofują.

Polusia piekny ten krzew.Ciekawe czy pachnie jak kwitnie?
Monia super,że Pawełek zdrowy,teraz Tobie zdrówka życzę!
Aguś ale masz cudną czarnulkę:)
U nas tv od rana wstajesz i wiesz na tvn24, póżniej tvn albo radio z N-ki przez telewizor.Ulubiona bajka to Teletubisie po14 i po 18 na ceebeebies , i wesoła farma z prawdziwymi zwierzatkami:) Barney na jimjam tez, zwłaszcza piosenka kocham cie a ty mnie:)bo spiewam jej od urodzenia:)a właściwie od zawsze bo synkowi tez przed snem spiewałam, jak byłam juz w ciąży.
Wiecie jaka checa?Pomyliłam paczki i wysłałam nie tam gdzie trzeba.Dzisiaj na telefonie i odkrecałam, póżniej poczta bo na weekend torty potrzebne, Nalatałam sie troche.Siedzę czasem do 2w nocy a później tego efekty.Lecę kłaść dzieci , później jak zawsze dyżur przy laptopie do późna.

Bartus spi juz juz od godzinki.

Pan od rehabilitacji był bardzo zadowolony z Bartusia robi łade postepy dzisiaj dzieki niemu mały zrobił dwa kroczki na nózkach jestem taka szczesliwa ładnie sam siada prawie raczkuje tylko tak dalej a Bartus bedzie mi niedługo smigał na nózkach:happy:

Chyba szybko dzisiaj sie położę bo bolą mnie nogi, zawsze tak sie dzieje na zmianę pogody:/ a dzisiaj pewnie ten wiatr jest temu winny:/

polusia oby ból ustąpił
madzia84 super że synuś tak szybko nadrabia:)
frotka dobrze ze szybko udało sie odkręcić, czasem tak bywa, że sie niedopatrzy

Ostatnia edycja:
Chyba się jeszcze dziś nie witałam, więc witam Was Dziewczyny :-) Zaczęłam wprawdzie pisać do południa, ale mój łobuziak się obudził.

Aguś piękna córeczka :tak:
Madzia super, że rehabilitacja tak dużo Bartusiowi daje :happy:
Monika zdrówka życzę!
Dorotka ja w styczniu nauczyłam Młodego znowu zasypiać w łóżeczku w dzień, bo na noc zawsze zasypiał bez problemu. Bądź cierpliwa i konsekwentna i też Wam się uda :tak:
Yra oby Jaś się nie zaraził.
Ionka to się dziś wyspałaś :-)
Dronka dobrze, że z nogą męża już w porządku:tak:

Co do tej chmury, to sama nie wiem. Moja mama trochę panikuje i mówi, żeby nie wychodzić, ale mój P twierdzi, że nie ma powodu do niepokoju.

reklama
ja jestem dziecko Czarnobyla i żyję - może trochę świecę w ciemności ale nic po za tym :):):)

frotka te kwiaty pięknie i intensywnie pachną jak kwitną. dobrze że udało Ci się odkręcić to na poczcie

madzia brawo dla Bartusia :)

a ja kolacyjka, seriale i zaraz kąpiel i spanko :) woreczek nadal boli jak diabli :(

Do góry