reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ajentka a mi powiedziano, że teraz w 13 msc i mamy to szczepienie 3 w 1 umówione jak Franek będzie miał dokładnie rok i 9 dni. Następne mamy 4 dawkę pneumo i trzeba ją wykonać do 15 msc - nie wiem kiedy nam wyznaczą termin, ale jak się da połączę je z meningo, a to 3 w 1 z ospą

W ogóle to nie za fajnie u nas na dworze - chłodno, wieje, słońce za chmurami. Spotkałam się z mamą na spacerze i dostało mi się, że Franio bez rękawiczek i koca, a ręce jak lody - obym go nie przeziębiła...A i sama zmarzłam - już popijam herbatkę z soczkiem malinowym

edit: Franio wziął właśnie szmatkę od kurzu i wyciera telewizor:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!! Znowunie mam kiedy do was zagladac. My tez mamy szczepienie 13,14miesiac. A takpozatym tomusze siepochwalic ze znalazlam mieszkanko wl ubartowie!! Za cene w sam raz dla nas. To jest w domku ale jest osobne wejscie z tylu domu ata babcia ma z przodu kawalek swoejgo podworka. Mieszkanko ma ok 50m2 to jest jeden pokoj i kuchnia ale kuchnia jest duza wiec moze byc salon z kuchnia taki. No i lazienka i kotlownia osobna jest... liczniki tez sa osobno wiec spoko. na poczatku kwietnia planujemy sie przeniesc. Bo trzeba pomalowac tam i okna troche odnowic bo sa stare ale w dobrym stanie. Zwolnia nas z oplaty za czynszu w zamian za remont wlasnie. Mam nadzieje ze tam na dluzej pomieszkamy bo mam juz dosyc przeprowadzek to bedzie juz 3 w ciagu 2 lat.

My się witamy. U nas lepiej bo bez gorączki ale bolą Frania dziasła :( że do południa aż krzyczał. Moje starsze były dziś w kinie z Wiktora klasa i niedawno wrócili :) a ja byłam w lumpku i kupiłam Wiktorowi jeansy Next i Oliwii extra tunike koszule :) teraz pichce obiad i zajrzałam do Was :) i na facebook'a gdzie okazało się że znalazłam się w gronie zwycięzców konkursu Kreatywność w ramach kampanii fidbek - streetcom :) he he chyba totka puszczę :)
Zaraz Was nadrobie :)
Ale od razu buziak dla Bartusia !!!.

Kurcze jak ja zazdroszczę wam tych zakupów. My musimy trochę zaczekać na zakupy bo trochę się nazbierało do opłacenia i trzeba odkładać na czynsz żeby na spokojnie uzbierać.

a my po spacerku - cudnie było ;) teraz obiadek i mała idzie spać a ja jadę do dentysty. oczywiście znowu pokłóciłam się z M - ten facet to nie reformowalny jest, ja mu mówię że do US mam się zgłosić a On że panikę sieję , że mogłam nie odbierać jak list był nie polecony - no tak tylko to za mną by się ciągłą nie za nim bo to nie do niego jakieś ale mają tylko do mnie :(
zła jestem na niego jak nie wiem co - On sobie ostatnio ze wszystkiego bimba.

Ja teraz chcę kupić pisakownicę z ławeczkami i daszkiem - drewnianą, ale nigdzie nie mogę takiej dużej jak bym chciała namierzyć tj conajmniej 150cmx150cm - Franio dostał kaskę na urodzinki to na to bym ją wykorzystała:-)
polusia większość facetów ma wrodzony przesadny "luz"...Dlatego pewnie mówi się, że facet jest głową rodziny, a kobieta szyją bo musi tą głową kręcić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki ja jestem załamana!! Sebek jest chory kaszle okropnie katar ma i placze ze go boli jade z nim na 17 do lekarza a teraz na szczescie zasnął u tesciowej. NIe daje rady juz psychicznie to wszystko takie trudne i ciężkie :(

Witajcie!!!

n&h no co ty? na co mialabym sie obrazac???

czarna gratulacje pierwszych krokow!

myszowata ajentka super, ze imprezy sie udaly!!!

polusia kartka troche sie spozni dla Poli...

Marciaa dobrze, ze wsio dobrze u lekarza..

gratuluje nowych zabkow i zdrowka dla wszystkich chorych!!!

U nas goraczka w nocy, ponad 40 stopnii :(, dzisiaj juz lepiej, ale cala nocka z glowy...dopiero jak rozebralam na pieluszke spadlo cholerstwo....
A wczoraj caly dzionek spedzilismy w parkach, cudnie bylo, bardzo cieplo...fotki wkleje pozniej...
Milego dzionka!

reklama
my juz po spacerku, 2 godziny łaziłyśmy, jeszcze może później wyjdziemy, ale jeszcze nie wiem ;-) juz też po obiedzie i zastanawiam sie czy może muffinek nie upiec... Ol siedzi i ogląda Barneya i wcina rodzynki.

czarna, nie łam się, lekarz obejrzy, da jakby co leki i młody szybko bedzie zdrowy!

polka, przypomniałaś mi ;-) że u nas w piątek 100milionów euro do wygania. jak wygram, to się z Wami podzielę ;-)

Do góry