reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam Was i zmykam;) Młody śpi, ale jak tylko się obudzi idziemy na spacer. W nocy znowu była pobudka, tym razem bez płaczu, Szymon chyba się wyspał i miał chęć do zabawy:( My niekoniecznie. Zobaczymy, co będzie dzisiaj i jeśli sytuacja się powtórzy, to chyba będziemy rezygnować z przedpołudniowej drzemki albo później się kłaść. Mam jednak nadzieję, że to przejściowe i minie.

reklama
o matko ionka to usłyszałaś :) ja z małą też wychodzę prawie codziennie chyba że pada albo wieje silny wiatr wtedy odpuszczam, ale tak codziennie obowiązkowo spacerek :)

nas nivea też uczulił ale to zaraz po drugim myciu dostała wysypki na całym ciele, teraz używamy J&J na dobranoc i jest wsio ok.

marciaa życzę Wam szybkiego powrotu do zdrówka *)

Cześć dziewczynki!

Mały śpi więc korzystam z chwili żeby się odezwać. My po urodzinkach, wszystko super się udało, Marcelek zadowolony. Prezenty bardzo trafione i mały naprawdę się nimi zajmuje także super. Dziadkowie uparli się na ten rowerek co e_kord polecała, no i koniec końców mamy go tylko że kolor czerwony nawet byliśmy osobiście odebrać. Naprawdę fajny jest. Marcel teraz każe się ciągle w nim wozić po mieszkaniu. Jak zrobi się znów tak ładnie to wyjdziemy na dwór z rowerkiem. Co do menu, moja mama zadbała o obiadek, my o torta i słodkości a teściowa o kolacje:tak: Brat M z rodziną oraz teście zostali do niedzieli także świętowanie trwało. Powiem Wam że utwierdziłam się jeszcze bardziej w przekonaniu żeby Marcel miał rodzeństwo jak patrzyłam na niego jak się bawił prezentami z 8 letnią kuzynką, niby duża różnica wieku ale dziecka nie było a tak na codzień to tylko mama i mama;-). Widzę że u marowych dizeciaczków przewija się jelitówka, wrrrr. Zdrówka dla choruszków. Dziewczyny kiedy się wybieracie na kolejne szczepienie? W 13 m-cu czy jak? Bo już zgłupiałam.
Miłego dnia!

Oczywiście bardzo, bardzo dziękujemy za wszystkie śliczne życzenia dla Marcelka! Ja też zaraz muszę nadrobić zaległości za które bardzo, bardzo przepraszam!

Ostatnia edycja:
Witam sie:)

Nocka ok,Bartus spał do 6.30,ale polezelismy do 7 30,mały sie bawił a mam spała.Pogoda ładna,ale mocny wiaterek jest i spacerek odpuszczamy.Teraz Bartus ma drzemke,a ja za obiadek sie wezme.Dzisiaj ma byc rehabilitant i zobaczymy jak dzisiaj Bartus te cwiczenia zniesie.

Zdróweczka dla dzieciaczków!!!

Dobrego dnia:)

Witajcie po południowo:)

ajentka nasze kolejne szczepienie to wypada to 3 w 1, które jest darmowe i lekarka kazała przyjść początkiem kwietnia. Mi powiedziala ze czas na wykonanie tego szczepienia jest do 15 miesiąca.

No i moje dziecko się obudziło wiec wpadne później, miłego dnia

Ajentka nam kazala przyjsc jak skonczy 13 mies...:)
Nikoulek spi jest oslabiony tmp nie ma ufffff...dzis o niebo lepiej :)
ja dzis dentysta i koniec wizyt na jakis czas:D
u nas wieje i szaro i ponuro buuu ma przyjsc ochłodzenie

a u nas pogoda bossska!:)))

Zaraz wypada na spacerek się szykuje:) pojdziemy na plas zabaw:)

Nocka super od 19 do 8 więc spoko,wyspana jak nie wiem:)

Moje dziecko śpi od 9,40 jestem w szoku !Tak długo spała nie pamietam nawet kiedy?Też zaliczyłam poduszke tylko telefon spod niej mnie zbudził:(Zupke odmrażam małej pewnie wstanie mega głodna.

reklama
Witam:-)

Ajentka super,że imprezka udana i prezenty trafione:-)
Jeśli chodzi o szczepienie to powinno być jak dziecko skończy 13 mies. tak mi powiedzieli w ośrodku zdrowia.
Monia dobrze,że Pawełkowi już przeszło
Marciaa oby u Nikosia to też takie chwilowe osłabienie i nic się już nie wykluje złego, zdrówka życzę
Marela jak mały dziś?
Asia ja myślę,że te nocki to takie przejściowe. U nas też tak bywa, że przez kilka nocy słabiej sypia albo wcześnie wstaje a potem wraca do normy:-)

Mała śpi na podwórku bo usnęła na spacerku a ja troszkę posprzątałam, popijam kawkę i podczytuję.

Do góry