reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Coś o mnie hmmm mam 27 lat, razem z mężem i synem mieszkamy w stolicy małopolski, mąż pracuje a ja puki co wychowuje naszego malucha i zajmuje się szeroko pojętym prowadzeniem domu. To chyba było by na tyle, reszta pewnie z czasem wyjdzie:)
Mam nadzieje, że uda mi sie za Wami nadążyc bo z tego co przejrzałam to długo juz ze soba piszecie, ale moze jakos to bedzie:)

reklama
witam
wpadlam powiedziec ze u nas ok, impreza udana i wszystko super tylko jestem tak zmeczona ze jutro was nadrobie i napisze cos wiecej,
dobrejnocy

Witajcie kochane!
Karalajna wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia!
Yra jesteś super mamą i naprawdę jesteś bardzo dzielna! Zdrówka dla Jasia!

My dzisiaj po kolejnych urodzinkach. Lilusia była kochana i zabawiała dziadków. Niestety ma zapalenie spojówek i troszke bidulka się męczy.
Kochane nie wiem, czy jutro zajrzę, bo mamy miec wyniki badania PET mojej mamy i nie wiem co się będzie działo.
Dobrej nocy!

yra zdróweczka dla małego, fakt orsalit się przyda, na biegunke również jest enterol 250, będzie dobrze moja Oli jak miała biegunke to potrafiła mi 10 kupek dziennie walnąć ze śluzem i krwią, nie wykryto u niej rota bo u nas to przez układ moczowy więc to inna historia

Mysza buziaki dla Franka z okazji 11 miesięcy :tak:

juustyna wszystkiego naj naj dla Nikodema, sto lat :tak:

k_aralajna super że impreza udana teraz należy się wypoczynek :tak:

Dziewczyny chciałam się poradzić planujemy kupić Oli normalny fotelik samochodowy bo ten do 13 kg od wózka to odpada, jaki możecie mi poradzić, bezpieczny i wygodny oczywiście.
Spokojnych snów

Franio śpi, ale dziekuje w jego imieniu za zyczenia :)
yra rota to raczej gwaltowniej dziecko przechodzi, pewnie to jakies zwykle zatrucie, chociaz tak dzieci wiem reaguja na zabki:/ W kazdym razie mam nadzieje, ze bedzie lepiej i masz racje strach o dziecko to najgorsza rzecz na swiecie:(
kalis witaj, zazdroszcze pomieszkiwania w kraku, sama mieszkalam 7 lat i tesknie jak cholera:( na pewno szybko nadrobisz nasze zaleglosci;)
moni ja polecam maxicosi tobi, Franio go lubi i jest bezpieczny

ale zmęczona jestem. zaraz spac idę. aż mi się ciężko mysli.

karalajna, jeszcze raz gratulacje!

yra, oj na pewno okropnie się denerwujesz! myślę, że mały złapał coś od tych dzieci, które gosciliście niedawno. na szczęście jak Jaś nie wymiotuje już, to zmierza ku lepszemu. pewnie jeszcze kilka razy trafi mu się luźniejsza kupa, ale chyba organizm musi się wyczyścić. zdrówka!

moni, my mamy maxi cosi priori i jesteśmy bardzo zadowoleni!

reklama
Zmęczona tez jestem po tych urodzinkach .
Yra będzie dobrze , ucałuj Jasieńka i życze mu zdrówka.enterol 250 bardzo dobry tez nawadnia organizm.
Mysza m buziaczki dla Frania z okazji kolejnej miesięcznicy:***
Kalisa witamy:)
E-kord trzymam kciuki&&&&&&&&&&

Do góry