reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Bartek tez nie był i mielismy długo rota ponad tydz.Yra Kochana nie martw sie na zapas,moze mu przechodzi i bedzie dobrze.Ja tez duzo razy najadłam sie stracha o Bartusia.

reklama
Z tym rota to chyba nie jest tak, że dzięki szczepionce się przechodzi lżej. Tych wirusów jest więcej a szczepienie jest przeciwko trzem czy jakoś tak (już nie pamiętam). Żeby wiedzieć czy to rota trzeba zrobić badanie kału. My nie mieliśmy rota ale objawy w sumie takie same, biegunka, wymioty i gorączka. Yra ale Twój Jasiu pije i je więc jest super. Ola wylądowała w szpitalu bo nic nie jadła i nie piła. W szpitalu i tak nie dają nic na biegunkę bo ona sama powinna przejść. Pilnują tylko żeby dziecko się nie odwodniło.

nesiaa nam pediatra mówiła właśnie, że szczepionka nie chroni przed złapaniem rota, a łagodzi jego objawy, ale faktycznie jest ona tylko przeciw kilku szczepom zresztą jak i te przeciw meningo czy pneumo, ale tym najczęściej wystepującym...

Witam, czy można się przyłączyć? od kilku dni przeglądam forum i postanowiłam sie zarejestrować. Mam synka, który co prawda urodził się końcem lutego, jednak planowany termin był na 15 marca. I właśnie do tego miesiąca mam duży sentyment:)

Myszowata skoro tak Ci powiedziała pediatra to pewnie tak jest. Ja stety albo niestety nie zdążyłam zaszczepić Oli na rota. Jak zaczęłam pytać się o tą szczepionkę to było już za późno więc tak do końca nie jestem poinformowana co i jak. :)

Witam, czy można się przyłączyć? od kilku dni przeglądam forum i postanowiłam sie zarejestrować. Mam synka, który co prawda urodził się końcem lutego, jednak planowany termin był na 15 marca. I właśnie do tego miesiąca mam duży sentyment:)
Witam!Powiedz nam coś o sobie:-)

reklama
Do góry