reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Frotka, polecasz ta książkę czy bez rewelacji? Ja mogę polecić Kalicińską, chyba wszystkie jej książki fajnie się czytało. No i Cygler - dla mnie bezwarunkowo najlepsza
To z autorów, a z pojedynczych książek "Miraże" Soheir Khashoggi - ciągle do niej wracam

to mój pierwszy tytuł Szwaji i nie mam porównania .Nie jest az tak wciągająca jak lubię, ale przed snem czytam z chęcią:)Powinnyśmy załozyc osobny watek z naszym hobbyczy polecane książki ,film.Bo podajecie tyle tytułów i autorów i wszystko gdzies ginie w codziennych rozmówkach.
Polusiu i jak? ściągasz cos z chomika?
moja gwiazdka spi a ja odmarażam solę na obiad.Misia tez lubi rybkę:)

reklama
witam :-)

polka, sto lat kochana!! :-D spełnienia marzeń, samych dobrych i słonecznych dni!

co do książek, to wczoraj skończyłam "dziedzictwo mroku" ale taka dziecinna książka, troche dla mnie jak długie wypracowanie ze szkoły ;-) teraz czeka na mnie Stieg Larsson "mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet". a potem juz nic nowego nie mam :-( trzeba bedzie znów zamówić. mój M. mnie zabije, bo tych moich książek juz nie mamy gdzie trzymać. jak lecimy do Pl, pół walizki, to książki, które zostawiam, a przywożę nowe, zawsze mam nadbagaż ;-) w naszym domu nowym specjalnie zrobilismy sobie bibliotekę :-)

a sushi robimy sami w domu :-)

Polka 100 lat kochana! Zero zmartwień i pociechy z dzieciaczków i męża:)
Ja ostatnio przeczytałam Pokój umarłych Francka Thillieza. Lubcie takie straszne kryminały?? Bo ja tak:) Lubię też Kinga.

ja jeszcze nie czytałam kryminałow:zawstydzona/y:
muszę sporobować, ostatnio zaczełam Tłumaczke czytac ale po paru stronach to myslalam o czym innym jak czytanie ksiazki ;/

polka sto lat, sto lat:) kochana spełnienia marzeń, zdróweczka, kasy - ogromne wory, a miłości co nie miara. wszystkiego najlepszego kochana :)

witajcie:)
ja dziś w biegu. rano byłam u pediatry i młoda waży 8500 ale jestem szczęśliwa - pan doktor powiedział że ładnie nadrabia tą stratę co miała. zrobiłam jej morfologię- troszkę płaczu było ale tylko sekundę.Julce wziełam skierowanie na komplet badań - jutro zaczynamy. teraz młoda śpi a ja robię barszczyk czerwony na obiadek. co do wczorajszego wieczoru to był bardzo przyjemny - nawet nie mogłam książki poczytać bo się nam zebrało na tańce hulanki łóżkowe ;-)
co do książek to : Coben - rewelacja, Larsson - super, mam jego trzy tomy bardzo mi się podobały, Szwaja - ujdzie ale żadna rewelacja, Cygler- boska :)
trzeba założyć osobny wątek tak jak pisze frotka. a z chomika pewnie że ciągnę ;-)
lecę na inne wątki poczytać :)
miłego dzionka

Ja mam w domu Bez skrupułów Cobena ale jeszcze się nie zabrałam. Moje dziecko jak widzi, że mam książkę w rękach to od razu włącza się jej destrukcja. Nie interesuje ją nić poza tym, żeby ją zniszczyć:)

moja młoda tak samo - dlatego czytam jak ona już śpi wieczorem albo po południu jak M się nią zajmuje :)
dziś jadę z teściową na zakupy - pewnie znowu samochód będę miała wypakowany po brzegi :)

polka z okazji urodzin życze Ci ,abys nigdy nie przestała marzyc,bo marzenia pozwalają przetrwac te wszystkie najtrudniejsze chwile.Abys potrafiła dawac radosc.Niech Twoje łzy będą tylko łzami radości,a nie smutku.Aby niebo nad Tobą było jaśniejsze i aby otaczali Cie życzliwi ludzie.Niech Twoje zycie toczy sie tak jak tego pragniesz!!!

Solenizant spi a ja za chwilke sobie drugą kawke wypije.

reklama
Do góry