reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wycałowalismy sie hehe,ale juz za dwa dni dostane buziaka:)Bartus mi sie zbudził na mleczko i dalej spi,ja pewnie tez pójde zaraz.

Kochane moze w tym tyg dojdzie tak to jest z ta naszą pocztą:-(

Dobranoc dziewczynki i dzięciątka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Polusia, "Dobre geny". A resztę czytałaś?

U mnie na tapecie" Klub mało używanych dziewic" cz.2
Witajcie:)Pobudka 5,15 .A wieczorem kręciła sie do północy.Chyba ząbek nowy bedzie, bo ślini się znowu i wszystko pcha do buzi.
Polka Wszystkiego co najlepsze kochana w dniu urodzin:):***
gratuluję udziału w nowych kampaniach streetcomu ,mnie nie wzięli do żadnej:(

Ostatnia edycja:
Witajcie
polka bratanek śliczniutki :-)
k_aralajna cieszę się, że krewetki smakowały. My wczoraj zaszaleliśmy i zrobiłam kawałeczki kurczaka smażone na patelni z małymi krewetkami, sałatkę grecką i serek cammembert zapiekany. Nie dało się tego przejeść i nie starczyło miejsca na ciasto. Będziemy jeść dzisiaj.
ajentka dzięki, wiem, że nie powinnam się tak na tą wagę oglądać, ale jakoś tak mam :-) Poprostu ciekawska jestem.

Ja na walentynki dostałam bukiet tulipanów, mój mąż kolacje i ciasto na które nie starczyło miejsca :-) Robiłam taki serniczek na zimno z truskawkami i galaretką. Taki sam pierwszy raz robiłam na dzień przed porodem, na porodówce byłam na jednym kawałeczku tego ciasta bo sobie zjadłąm na śniadanie. Tak mnie wzięło na wspomnienia...

Ostatnia edycja:
U mnie na tapecie" Klub mało używanych dziewic" cz.2
Witajcie:)Pobudka 5,15 .A wieczorem kręciła sie do północy.Chyba ząbek nowy bedzie, bo ślini się znowu i wszystko pcha do buzi.
Polka Wszystkiego co najlepsze kochana w dniu urodzin:):***
gratuluję udziału w nowych kampaniach streetcomu ,mnie nie wzięli do żadnej:(

Frotka, polecasz ta książkę czy bez rewelacji? Ja mogę polecić Kalicińską, chyba wszystkie jej książki fajnie się czytało. No i Cygler - dla mnie bezwarunkowo najlepsza
To z autorów, a z pojedynczych książek "Miraże" Soheir Khashoggi - ciągle do niej wracam

Witajcie!
U nas ok, Franio ładnie przespał nockę. Natomist teraz usypiałam go 45min do drzemki - chyba pobiłam rekord! Teraz kawka i mały relaksik. Spacerku dziś chyba nie zaliczymy bo mimo, że śliczne słonko to jest potwornie mroźno...Wczorajszy wieczór był śmieszny bo troszke nam się zakręciło w głowach od tego winka;-)
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien dobry
u nas tez okej noc, pobudka po 7 wiec luz
my na spacerek pojdziemy po obiadku, zimno ale troche sie przewietrzymy

ja zaczelam czytac harlam coben - obiecaj mi, dostalam pod choinke, ale dopiero teraz sie zebralam, jak skoncze zdam relacje ;-)

ramari
no to sie wczoraj objedlismy, ja tego ciasta skosztowlaam dzis, ale pyszne czekoladowe z orzechami, na szczescie waga stoi wiec raz na jakis czas mozna zaszalec ;-)

a na sushi mam kupon z Groupona wiec tez sie w najblizszym czasie wybierzemy :-)

milego dzionka!

Witam:)

Bartus dziękuje za zyczonka:)

U nas nocka ok,Bartus o 5 zbudził sie na mleko i spalismy do 8.Jest maruda dzisiaj,ale co zrobic czuje sie juz roczniakiem i mysli ze wszystko mu mozna;-)Pogoda ładna ale duzy mróz.

Wszystkim chorowitkom zycze zdrówka!!

Miłego dnia:)

reklama
Witam!
Nocka u nas kiepsciutka. Chyba idzie górna jedynka. Teraz Ola szaleje w kuchni i wywala wszystko z szafek. Zaraz idziemy do dziadka usmażyć mu naleśniki bo biedak słabo widzi i nie daje sobie ze wszystkim rady.
No i zostajemy przy jednej drzemce. Mam nadzieję, że potrwa dłużej niż godzinkę:)
Miłego dnia!

Do góry