reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Polusia ta w kropeczki pięknaUwielbiam kropeczkii paseczkiYra no ba pewnie,że nie lada okazjaTeż licytuje teraz fajny zestawik A w zakupowym wkleiłam piżamkę
CCaroline dziękiWłaśnie dziołszki wygraliśmy I etap konkursu , co prawda tylko breloczek i dwie paczki żelków Haribo ale zawsze
POwiem Ci Ionka ze myslę nad czyms intensywnie ,narazie nie chcę zapeszać
Pola leniuszkuj jak każąI zdrowiej
Mart, Moni zdrówka dla córeczek ! Moja tez zakatarzona ale widzę poprawę.
CCaroline dziękiWłaśnie dziołszki wygraliśmy I etap konkursu , co prawda tylko breloczek i dwie paczki żelków Haribo ale zawsze
POwiem Ci Ionka ze myslę nad czyms intensywnie ,narazie nie chcę zapeszać
Pola leniuszkuj jak każąI zdrowiej
Mart, Moni zdrówka dla córeczek ! Moja tez zakatarzona ale widzę poprawę.
Ostatnia edycja:
frotka 74
Polka dalej mozna głosować bo wygra jedna osoba którą wybierze jury.Przejrzałam inne zdjęcia i raczej nie mamy szans na ich dogonienie.
Hej,hej
o kurcze już nie pamiętam kiedy byłam pierwsza na forum, chyba jeszcze w ciąży
noc koszmarna, mała co godzine się wybudzała z krzykiem:/ teraz własnie jeszcze przysneła, a ja już się nie kładłam, bo to chyba nie ma sensu, wypiłam sobie kawe przynajmniej w spokoju
dziś idę zamówić torcik
frotka głosik oddanyzdjęcie super
o kurcze już nie pamiętam kiedy byłam pierwsza na forum, chyba jeszcze w ciąży
noc koszmarna, mała co godzine się wybudzała z krzykiem:/ teraz własnie jeszcze przysneła, a ja już się nie kładłam, bo to chyba nie ma sensu, wypiłam sobie kawe przynajmniej w spokoju
dziś idę zamówić torcik
frotka głosik oddanyzdjęcie super
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Frotka z tego co wiem tu jury wybiera w każdym etapie, a zbieranie głosów to im ułatwia
My również prosimy o głosiki.
Witamy rano nocka nie ciekawa , pobudka na mleko i kilka razy stękanie, nie mam pojęcia dlaczego moja córcia tak źle sypia. Miłego dnia życzę.
My również prosimy o głosiki.
Witamy rano nocka nie ciekawa , pobudka na mleko i kilka razy stękanie, nie mam pojęcia dlaczego moja córcia tak źle sypia. Miłego dnia życzę.
frotka 74
WitajcieMilenka tez źle spała ale to przez katar.Zaczyna odkasływac po spaniu. Podaję flegaminę ,gorączki nie ma to narazie nie ide do lekarza.Dobrze robię?
Marti my juz po urodzinkach skromnych,reszta gosci i prezentów ma byc w marcu przy okazji urodzin synka.Dostała od nas ślimaka z klockami fp. od babci płaszczyk od drugiej też ciuchy .Od cioci i wuja lampke pszczołę od chrzestnego kasę na rowerek od chrzestnej misia.
Marti my juz po urodzinkach skromnych,reszta gosci i prezentów ma byc w marcu przy okazji urodzin synka.Dostała od nas ślimaka z klockami fp. od babci płaszczyk od drugiej też ciuchy .Od cioci i wuja lampke pszczołę od chrzestnego kasę na rowerek od chrzestnej misia.
dzień dobry
kochane ale jestem nieprzytomna niby nocka przespana a ja taka dętka. mała wstała o 8 więc dziś znowu dzień tylko z jedną drzemką, mam nadzieję że będzie dobre a nie marudzenie - zobaczymy.
dziś pogoda taka sobie - wieje i pochmurną, ale może się do biblioteki samochodem wybiorę z dziewczynami no zobaczymy.
lecę na śniadanko - miłego dzionka życzę
kochane ale jestem nieprzytomna niby nocka przespana a ja taka dętka. mała wstała o 8 więc dziś znowu dzień tylko z jedną drzemką, mam nadzieję że będzie dobre a nie marudzenie - zobaczymy.
dziś pogoda taka sobie - wieje i pochmurną, ale może się do biblioteki samochodem wybiorę z dziewczynami no zobaczymy.
lecę na śniadanko - miłego dzionka życzę
ramari
polusia super sukieneczki,
Moni, Marti zdrówka dla dziewczynek.
Frotka, ccaroline zagłosowane :-)
U nas dzisiaj nocka straszna. Nie wiem co się dzieje, ale Przemek obudził się o 1 i potem nie mógł usnąć i płakał. Wziełam go do naszego łóżka i wtedy dopiero usnął ale nie od razu. Trwało to długo. Do tego wszystkiego jeszcze rano się zerwał i jestem taka niedospana. Mam nadzieje, że to tylko przejściowe,bo już sobie wyobrażam co to będzie dwoma takimi płaczkami.
Moni, Marti zdrówka dla dziewczynek.
Frotka, ccaroline zagłosowane :-)
U nas dzisiaj nocka straszna. Nie wiem co się dzieje, ale Przemek obudził się o 1 i potem nie mógł usnąć i płakał. Wziełam go do naszego łóżka i wtedy dopiero usnął ale nie od razu. Trwało to długo. Do tego wszystkiego jeszcze rano się zerwał i jestem taka niedospana. Mam nadzieje, że to tylko przejściowe,bo już sobie wyobrażam co to będzie dwoma takimi płaczkami.
reklama
M
myszowata
Gość
ramari współczuje nocki!
polusia sił życzę i śniłaś mi się dziś he he
moni marti zdrówka dla córeczek!
yra polusia super zakupy!
frotka gratulcje!
Witajcie! U nas też pogoda taka sobie - strasznie wieje! Młody spał w nocy super, tylko ja rzucałam się z boku na bok nie mogąc zasnąć - często mi sie to ostatnio przytfaria...eh...
Miłego dnia!
polusia sił życzę i śniłaś mi się dziś he he
moni marti zdrówka dla córeczek!
yra polusia super zakupy!
frotka gratulcje!
Witajcie! U nas też pogoda taka sobie - strasznie wieje! Młody spał w nocy super, tylko ja rzucałam się z boku na bok nie mogąc zasnąć - często mi sie to ostatnio przytfaria...eh...
Miłego dnia!