reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie Kochani:)

Nocka ok,Bartus przed 4 obudził sie na mleko ale ładnie ostatnio mi chodzi spac o 20.30,tylko tesciówka impre sobie zrobiła i Bartus sie przebudzał z płaczem.Wstalismy o 8 i z Bartusia to maruda jest,tylko u mamusi chce byc.My jestesmy po sniadanku dopijam juz kawke.Za tydz bedzie juz mój M na 2 tyg ale sie ciesze:)

Moni,marti zdrówka dla córeczek!!!
yra,polusia super zakupy:)

Miłego dnia:)

reklama
Aloha Marcówki !

Słonko pięknie świeci ! cieplutki dzień się zapowiada :)))) Dopijam coffee i szybciutko ubieram siebie oraz Niniego i w park :D

Mały Miś ma zajawkę na kabelki - co rano robi przegląd pudełka z ładowarkami, discmanami itd

zaraz wracam ...

Polka dalej mozna głosować bo wygra jedna osoba którą wybierze jury.Przejrzałam inne zdjęcia i raczej nie mamy szans na ich dogonienie.
Carolcia i Frotka glosiki oddane. Zreszta codziennie glosuje na Was :-)

skad Wy wiecie o tych wszystkich konkursach, a Myszowata o probkach?

u nas dzisiejsza noc do dupy. nie chcial mi jesc , bo jego mleko mialo inny smak. robilam pol na pol ze starym. jakos na spiocha mu dawalam...
ale dzisiaj kaszke na nowym zjadl bez szemrania.

hejka

u nas nocka kiepska ale czekam az mały sie obudzi i mykamy do multikina na Poznanskie spotkanie BB :-)
cos nie moge sie tu wdrążyć ...
a wieczorkiem dopieszczanie pracy i koniec uf

dzień dobry

moni, marti, frotka zdrowka dla dziewczyn :)

U nas noc rewelacja jeśli chodzi o Franka, ja tylko nie mogłam spać bo taki kaszel mam że aż 3razy zwymiotowałam :(
A wiecie co robiłam w nocy przeczytałam w archiwum, "wieści z porodówki", "gratulacje" i cofnęłam się w głównym wątku hen hen w czasy :) kiedy byłyśmy w dwupaku :) ale lektura szok !!! A i popłakałam się ze wzruszenia...

Miłego dnia życzę:)

polka zdrówka życzę :)

myszowata co ci się śniło? dobre rzeczy czy złe :) mam nadzieję że nie koszmar z moją osobą w tle :)

a my dziś z sąsiadką idziemy oglądać kojec dla tych psów co mamy problem a wieczorem do weterynarza który wystawi nam opinię że te psy stwarzają niebezpieczeństwo dla nas. zobaczymy co będzie dalej.

moja Pola poszła jednak spać- jakaś taka nie ciekawa jest :( mam nadzieję że to tylko zęby a nie znowu cóś. wiecie chciałam z małą jechać do sklepu samochodem i poszłam montować do samochodu nowy fotelik i wiecie zwątpiłam:( nie mogę sobie dać sama z tym radę - poczekam na M

lecę piec ciasto z owocami - ktoś się pisze :)

reklama
witajcie

faktycznie pogoda swietnie wyglada ale wiatrzysko ze hoho, my dzis zmieniamy i nie bylismy na spacerze rano bo cwaniak usypia na nim momentalnie, i sprobujemy uspac go wczesniej w domku, potem obiad i pozniej wyjdziemy, bo przez to jego dlugie spanie w dzien to zasnal wczoraj przed 23:szok:, a obiad byl o 17 i za wiele zniego nie zjadl...

teraz dostal mleczko i mam nadzieje ze do 13 spanko bedzie:tak:;-)

polka zdrowiej kochana, kaszel jest fatalny, ja odpukac zdrowa ale pawelek ma takie gile w nosie ze szok,a sprobowac mu go oczyscic chociazby chustka ech szkoda zachodu bo tak sie wyrywa i drze ze szok

milego dnia bo juz leciec do niego musze, lobuz:-D

Do góry