reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hejo

u nas dziwnie, maly dzisiaj taki maruda i ciagle na rekach, ale teraz dalam mu jego ulubione zabawki i sie bawi, pewnie spiacy znowu a ja musze jechac do miasta wiec pewnie go niedlugo uspie i pojade.

Zaprosila mnie kolezanka do siebie a jej synek mial niedawno ospe i juz mu sstrupki odpadaja i ona twierdzi ze na tym etapie juz nie zaraza, wie moze ktoras z Was czy to prawda ? jakos nie usmiecha mi sie aby oboje mieli ospe hehe ?

reklama
dzień dobry :)
u mnie nocka też ok , jedynie koło 5 mała coś kombinowała w łóżeczku i musiałam iść na ratunek. spałyśmy do 7:30.
na obiadek robię łososia w masełku, ziemniaczki pieczone i surówkę -ale nie wiem jaką jeszcze :)
u nas dziś 9 stopni na + ale leje jak z cebra, więc ze spacerku nici.

myszowata dziękuję z Julką bez zmian: boli ją i płacze na razie nie ma wymiotów ale dopiero teraz zjadła śniadanie od wczorajszego obiadu w szkole nic nie jadła. mam nadzieję że już wymiotów nie będzie.

kasia marti całusy dla dzieciaczków *)

idę na śniadanko bo od rana czasu coś brak :)
miłego dzionka

hej dziewczyny :-)
wloski cale, rude jak marcheweczki ale z czarnego zostalo juz tylko wspomnienie, dzisiaj wieczorem lub jutro rano nakladam farbe :-)

sredni blond niby, ale pewnie wyjdzie ciemniejszy :-)

Witajcie!!!

kasia marti buziaki dla dziewuszek!!!!

polusia oj, dobrze, ze juz bez wymiotow, a dzwonisz po lekarza?

frotka udanej zabawy!

Moni jeszcze raz zdrowka!

Mlody spal prawie nagi, zeby zbic ta temperature i sie udalo....ale za to jak oddycha, jakby palil 2 paczki dziennie :(.

Tabasia dzieki za namiary, chyba tez sie skusze na te mate, mamy zwykla miseczke z guma od dolu, ale to jest za latwe dla Redanka...Jak juz wyzdrowieje, tez sprobuje powoli mu tak dawac warzywka, w koncu w zlobku zjada domowej roboty, a moim gotowaniem wczesniej gardzil....

Witajcie,
Nawet nie mam sily nadrobic tych kilku stron:/// Malody w nocy zrobil sobie godzinna przerwe od snu i sie wiercil, marudzil, rzucal, no myslalam, ze sie wsciekne, wiec jestem lekko wypompowana. Na dodatek tak jak Gabrysia dronki nie chce sie sam bawic tylko MAMAMAMAMA caly czas ze mna by byl, a najlepiej na rekach albo idealnie to go prowadzac...masakra.
Zycze jeszcze raz zdrowia wszystkich choruszka oby szybko przeszlo.
ajentka gratuluje zebuli :)
U nas czworek dalej nie widac, a dziasla jak balony:/

hej hej :-)
monia, dawaj zdjęcia marchewko :-D

czarnuszka, ospa zaraża PRZED wystąpieniem objawów, czyli PRZED wysypką. jak juz odpadają, to dziecko zdrowe :-)

heronek, biedny Twój chłopczyk :-( zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!

u nas nocka super, chociaż o 23 Ol zbudziła się z płaczem. w pokoju były 24stopnie, a my nieprzyzwyczajeni do takich upałów. tak gorąco było mimo wyłączonego ogrzewania... grzaliśmy tylko pół godzinki wczoraj na kapiel i tak gorąco sie zrobiło. wypiła kubek picia i spała do 8:13 :-)

w ogóle Ol pięknie chodzi z chodzikiem, tzn z pchaczem :-) wczoraj nagrywaliśmy na pamiątkę :-)
zrobiłam 2 kolejne zaproszenia :-) jeszcze tylko 3 i wysyłamy ;-)

hej hej :-)
monia, dawaj zdjęcia marchewko :-D

czarnuszka, ospa zaraża PRZED wystąpieniem objawów, czyli PRZED wysypką. jak juz odpadają, to dziecko zdrowe :-)

heronek, biedny Twój chłopczyk :-( zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!

u nas nocka super, chociaż o 23 Ol zbudziła się z płaczem. w pokoju były 24stopnie, a my nieprzyzwyczajeni do takich upałów. tak gorąco było mimo wyłączonego ogrzewania... grzaliśmy tylko pół godzinki wczoraj na kapiel i tak gorąco sie zrobiło. wypiła kubek picia i spała do 8:13 :-)

w ogóle Ol pięknie chodzi z chodzikiem, tzn z pchaczem :-) wczoraj nagrywaliśmy na pamiątkę :-)
zrobiłam 2 kolejne zaproszenia :-) jeszcze tylko 3 i wysyłamy ;-)
ooo to dobrze. Dziękuje

hehe Moniskabe takie też fajne :-) ekstrawagancko :D

Marti Kasia buziaki dla Waszych pociech :-)

mysza m 3mam kciuki za wytrwałość ... to pewnie zęby skoro dziąsełka jak balony.

ajentka gratuluję ząbka ! U nas cisza w tym temacie :shocked2:

heronek buziak dla Redanka ... biedny mały miś tak się nacierpi - zdrówka życzę !

Czarna miłego wypadu do kumpeli

Ionka ależ ty zdolna jesteś ... ale coś w tym jest, że nauczycielki są manualnie sprawne :happy2: Mam kilka przykładów. Brawo dla córci - u nas niestety za bardzo miejsca nie ma na pchanie :-( Jej ... nie mogę się doczekać przeprowadzki!

Odpisałam i mi się Nini obudził ... cóż uciekam. Cmok

reklama
Monia ciekawe :)

heronek na obecną chwilę pediatra telefonicznie mi powiedział co mam robić, jeżeli nie ma wymiotów i temperatury to czekać.

choinka moje dziecko spało 30 min. myślałam że sobie obejrzę kolejny odcinek pamiętników wampira a tu guzik z tego będzie :(

Do góry