reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
tak sobie mysle ze moze to ten skok"???? wczesniej tak nie bylo... ale w nocy dzis spal 5h, moze juz mu przechodzi
1kkarolaa1
naughty&happy gratulacje
dziewczyny wiecie moze jakie dokładnie pampersy były w "niebieskim pudełku" co w szpitalu sie dostawało? bo nam przypasowały bardziej niz huggisy tylko nie wiem jakie to były i jakie kupic. bo na allegro sa jakies rózne kolory. niebieskie opakowanie... zolte....
a tak w ogole u mnie w miescie nie ma zadnych pieluch jedynek....
do kiedy na jedynkch jechalyscie? czy moze nadal?
dziewczyny wiecie moze jakie dokładnie pampersy były w "niebieskim pudełku" co w szpitalu sie dostawało? bo nam przypasowały bardziej niz huggisy tylko nie wiem jakie to były i jakie kupic. bo na allegro sa jakies rózne kolory. niebieskie opakowanie... zolte....
mój Miki je co 2-3godziny... w nocy budzi się 2razy... i jak już się obudzi ok 5-6 nad ranem nie potrafi nie spać nawet do 16...aczkolwiek ostatnio rzadziej sie to zdarza i zasypia zaraz po 8.
jeśli chodzi o szczepienia to my sie chyba też zdecydujemy na tą skojarzoną... pediatra nam odradzała te polskie szczepionki
jeśli chodzi o szczepienia to my sie chyba też zdecydujemy na tą skojarzoną... pediatra nam odradzała te polskie szczepionki
naughty&happy wreszcie sie doczekalam z gratulacjami dla Ciebie, a swoja droga to Twoj synus niezle sie spoznil , chyba bradzo mu sie tam podobalo... duzo zdrowka dla was i jak juz sie oswoisz to napisz jaki byl porod, czy sn czy cc i czy samo sie zaczelo itd...
kkarolaa ja nie wiem za bardzo z pieluchami bo tutaj sa troszke inne rozmary, ja nadal uzywam jedynek a mala wazy prawie 5 kg. tylko ze tutaj jedynki sa od 4 do 6 kg.
kkarolaa ja nie wiem za bardzo z pieluchami bo tutaj sa troszke inne rozmary, ja nadal uzywam jedynek a mala wazy prawie 5 kg. tylko ze tutaj jedynki sa od 4 do 6 kg.
ramari
naughty&happy gratulacje
My dalej jedziemy na jedynkach, a Przemek ma już 6 tygodni. My będziemy używać do czasu, aż mały będzie miał 4 kg. Narazie ma gdzieś 3200, więc jeszcze z miesiąc poużywamy jedynek.
ionka
moja dziś w ogole nie spi! jak wstała po 9ej, tak dopiero teraz przysnęła! dobrze, że grzeczna jest, to mogłam się umyć i wyprawić nas na spacer ale śniadanie jem teraz :/ rano tylko kawę wypiłam...
byłyśmy dziś na ważeniu i Olcia waży już 4,26kg!
byłyśmy dziś na ważeniu i Olcia waży już 4,26kg!
peperka
naughty&happy gratulacje
niebieskie to juz rozmiar 3, zolte sa 1 i 2. sa jeszcze premium w jasnym opakowaniu (ale mi np nie pasowaly bo sie przyklejaly do pupy malemu)
reklama
Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo, ale oczywiscie brak czasu. Widzialam, ze pisalyscie cos o chrzcinach. My zarezerwowalismy sale na 4 lipca i u nas koszt od jednej osoby to 93 zl. W tym sa ciasta, owoce oczywscie obiad, potem jescze 2 dania gorace, tort, napoje bez ograniczen i zimne zakaski. Jedynie alkohol we wlasnym zakresie. A co do pieluszek to ja uzywam pampers "1" i widze, ze sa na moja kruszynke coraz mniejsze i ostatnio zauwazylam, ze przyklejaja jej sie do pupki i sie zastanawialam dlaczego?
Pozdrawiam i jak nawiecej przespanych nocy zycze
Pozdrawiam i jak nawiecej przespanych nocy zycze