madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Sorki ze post za postem ale chciałabym sie spytac Bartusiowi wyskoczyły na twarzy takie czerwone krostki malutkie napewno to nie sa potówki,niewiem co to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agus na pewno rozpakowana....tak czuję.
mowiłam, ze bede ostatnia
Młody dobił do 4kg!! mało ma miejsca, czopa brak i szyjki też. Jak do 14 nie urodze to wywołujemy...
Jejku, czulam to samo!!! Karmilam cycem 2 tygodnie i to masakra jakas byla, a i tak musialam go dokarmiac.czarnuszka też tak miałam ale teraz się wyleczyłam, już prawie całkowicie weszłam na sztuczne mleko, dzięki temu dziecko najedzone, ja wyspana itp. i skończyłam z wyrzutami sumienia, głupie to, że jest jakiś taki terror zzwiązny z karmieniem piersią, chylę głowe ku kobietom ktróre karmią od A do Z tylko piersią itp. ale ja nie podołałam i się tego nie wstydzę, nie dałam rady, karmienie mnie pokonało,
Czasem maluszkom takie wyskakują bez powodu, bo mają delikatną skórkę. Mojemu też powyskakiwały, takie z ropnymi końcówkami, ale już same schodząSorki ze post za postem ale chciałabym sie spytac Bartusiowi wyskoczyły na twarzy takie czerwone krostki malutkie napewno to nie sa potówki,niewiem co to