reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mamy juz cieploooooooooo :))jupiiiiiiiiiiii Mloda mamusia 1 ale fajnie :)juz tuli i tuli swoja kruszynke :)Paproch przyszedl o 13 dopiero ale juz jest ok najwazniejsze ze naprawili zaraz ide do wanny :)tesciowa siedzi ,przywiozla slodyczy ktore pochlaniam :) ptasie mleczko ,mleko w proszku,czekolady mniammmm a paczki tez juz jadlam :)

reklama
Strasznie nerwowy dzien dzisiaj ,M poszedl do pracy na 13 a o 14 juz byl w domu :/ bo sie wkur*** i sobie poszedl :/ niby mial racje bo jeden koles go wkurza no zobaczymy co jutro bedzie :)Dzisiaj byly pyzy z mieskiem i sosem i ugotowalam zupe z dyni :)Caly gar i bedzie na 2 dni a reszte zamroze :)Jakis nudny dzien

wróciłam z IP właśnie...straszne miałam zawroty głowy, aż mi pot leciał z czoła...okazało się że mi cukier spadł, na ktg miałam lekkie skurcze, po badaniu wewnętrznym\9bardzo nie przyjemnym) mam 1cm szyjke i to miękką i główka bardzo nisko, lekarz powiedział, że niedługo powinnam urodzić...

Ja kiedyś jak mi się tak przytrafiło to wrzuciłam kapustę w kawałkach do garnka,dodałam farsz robiąc z niego pulpety,dodałam kostki rosołowe,zalałam odrobiną wody i dusiłam..mniam,rozgotowane gołąbki;-)

podobnie się robi "siekane gołąbki" lub znane pod inną nazwą "nagie gołąbki" tylko później się je chyba smaży :sorry:

mnie chyba też jakieś choróbsko rozkłada...rano wstałam cała mokra - a spaliśmy przy otwartym oknie...i jak byłam na mieście to mnie w CH przeczyściło...normalnie sikałam pupą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...teraz w sumie czuję się lepiej no ale na wieczór pewnie znowu wyjdzie :sorry::sorry::sorry:

Ja nie cierpie na suchość więc nic nie mogę poradzić :-(
Ale powiem Wam, że dzisiaj miałam taką akcję ( przepraszam za obrazowość)
Zrobiłam siku, podtarłam się i chcę zakładać majtki a tu poleciały mi po nogach dwie kropelki (kolor taki biało-mętny). Przeraziłam się i pomyślałam "o kurcze jak zaraz chlupnie", ale spokój. Wiecie co teraz się zastanawiam czy to może być to sączenie wód. Jak myślicie?

Poza tym ostatnio mam takie cofki:eek: Potrafię coś zjeść, a potem mi się odbija razem z cofką bleeeh:baffled::errr: A przedwczoraj drzemnełam się w dzień i obudziłam się bo się zachłysnęłam cofką, normalnie cosz to się z człowiekiem dzieje????:oo: i nie najadam się pod sam korek, tylko tak normalnie.. chyba żołąd już nieźle jest uciśnięty przez macicę.

ja zjadlam paczka i 2 kanapki i musialam zwrocic wiec znam ten bol... a jeszcze pizze chcialam dzis jesc...:-(

kamikaa oj to widze ze nasi mezowie dzis mieli podobny dzien moj tez
sie wkurzyl i byl w domu juz o 8rano cala godzine przepracowal:-)
ja dopiero teraz robie obiadek kalafiorek z ziemniakami i maslanke bo mam
taka ochote:-)....
a maz maluje pokoik nasz na przyjscie dzidzi, tak ze nawet dobrze ze ma
dzis wolne, bylismy na zakupach i jakos nawet milo zlecial dzien pomimo porannych spiec
marti8 zazdroszcze ci, boje sie porodu ale chcialabym miec to juz za soba
bylam dzis na zakupach i kurde teraz mnie wszystkie kosci bola
strasznie ciezko mi sie podnosi bo cala miednica mníe tak rwie
lekarz powiedzial mi ze to normalne bo sie wszystko poszerza:-(
a jak tam twoje samopoczucie??

frania, kamikaa, a może wasi mężowie razem pracują, pokłócili się i postanowili srać robotę i wrócić do domu :-D:-D:-D hehe tylko godzinki się nie zgadzają

NIECH KTOŚ COŚ ZROBI Z TĄ MOJĄ CHOLERNĄ PANIĄ ZGAGĄ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

milkshake mozliwe ;-) a na zgage ja polecam migdalki mleko lub tabletki
renii chyba sie nazywaja......najlepiej niby nie jesc kwsnego ani slodkiego
nie napychac sie, ale to wszystkim tak latwo powiedziec ale jak tu w ciazy
sobie zalowac:-)

reklama
mirosia widze ze Ty masz podejscie takie jak ja :-D Nie znam jeszcze dokładnie terminu ale chyba za dwa tygodnie. Ale co tam, tez mi sie wydaje ze cos tam zawsze sie wydusi co by chociaz to trzy dostac :-D Choc u nas tez sie zdarza zeby uwalili :eek:
Ja własnie obiad robie bo zaraz małż przypełznie z pracy. Kurcze jak czytam ze Wy gołabki robicie to mi slinka cieknie- bardzo lubie ale w zyciu nie robiłam. Heh moze kiedys do tego dojrzeję :-D

Do góry