reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No jutro będę pocieszać sie pączkami:-)
A co do snów erotycznych to mnie nawiedzały przez całą ciążę. A to z sąsiadem a to z jakimiś byłymi takie ostre numerki:-D:-D. Budziłam się w nocy i miałam ochotę dorwać mojego mężusia:tak: Jak jeszcze mogłam to go budziłam.:happy: Aj...... tak na śpioszka to fajnie.

reklama
Bry :-)
Nie odzywam sie, ale poczytuje i jeszcze się nie rozsypałam, mimo mojej skróconej i rozwartej szyjki:eek:
A nie pisze, bo mam lenia na maksa i strasznie chcę żeby zima sobie poszła w cholera, bo mam dość - nawet na spacer nie ma jak wyjść:confused2:
Zamówiłam dziś łóżeczko na allegro i mam nadzieje, że nie będę miała takich przebojów jak Monika czy Mag :sorry:
króliczątko ja mam brzuchol nisko od początku stycznia, więc spokojnie, ponoć brzuch obniża się na 3 4 tyg przed porodem, więc akurat u Ciebie wychodzi:tak:
Tabasia ja dziś tylko coś pod nosem mruknęłam, że winogrona bym sobie zjadła i M zaraz wyruszył na poszukiwania :-D

Mysza odzywaj się bo tu tak fajnie:tak: Widzę że ty też z Poznania:laugh2:

No jutro będę pocieszać sie pączkami:-)
A co do snów erotycznych to mnie nawiedzały przez całą ciążę. A to z sąsiadem a to z jakimiś byłymi takie ostre numerki:-D:-D. Budziłam się w nocy i miałam ochotę dorwać mojego mężusia:tak: Jak jeszcze mogłam to go budziłam.:happy: Aj...... tak na śpioszka to fajnie.

Dziewczyny, bo zaraz z tego forum kącik erotyczny zrobimy haha ;D

amonit- u mnie okazało się, że wody w dolnej normie...
też nie sprawdzam, co to oznacza, bo po co mam sie stresować?
jakby ich było dramatycznie mało, albo wcale, to lekarze by odpowiednio zareagowali.

To bede w nocy probowac na spoicha :-D moze wtedy nie bedzie maly :-D taki spiacy .Albo poszukam sasiada :)Waze 99 dobre co :/ a taksie cieszylam ze przez ostatnie tygodnie tylko po niecale 2 kg przybieralam a tu przez 3 tg ponad 4 kg :/ ale to nie ja to MYSZKA :-D

A ile po porodzie trzeba poscic ? i dlaczego tak dlugo :)Ale wam fajnie moze naprawde sie w szpitalach stykniecie :) a ja tutaj sama nie mam zadnej bratniej duszy co by za rogiem mieszkala :(

To bede w nocy probowac na spoicha :-D moze wtedy nie bedzie maly :-D taki spiacy .Albo poszukam sasiada :)Waze 99 dobre co :/ a taksie cieszylam ze przez ostatnie tygodnie tylko po niecale 2 kg przybieralam a tu przez 3 tg ponad 4 kg :/ ale to nie ja to MYSZKA :-D

Tak tak, zwalaj na Mysie ;D

Kochane, a co do brzuszka, to może się obniżyć zaraz przed porodem czy konkretnie musi 3 - 4 tyg. przed?? Bo mi to dzidziuś w kanał się pcha, szyjka się skraca, a brzuch jak był, tak jest.. Tylko z przodu od spojenia w góre mi sie takie cuś zrobiło, co wygląda jak taki duży, szeroki lej.. Ja nie wiem.. A musi brzuch opaść w ogóle??

reklama

Tak sobie musimy jakoś te nasze kilogramy tłumaczyć ;-) Ja przytyłam jakieś 10 kg. A propo to jak byłam w ciąży z pierwszą córką to studiowałam dziennie i chodziłąm na zajęcia i jeden kolega z grupy wciąż się na mnie patrzył i rozmawiał i mówił jak to pięknie wyglądam w ciąży. Raz mi nawet powiedział że by mnie zjadł:szok: A miałam wtedy już 15 kg na plusie. Oj czułam się doceniona.:laugh2:

Do góry