witam sie czwartkowo kobitki
ja sie do lekarza dzis zbieram, wczesniej jeszcze do pracy musze podjechac i tez zapytam jak to jest z ta legitymacja i tym wszystkim bo juz sama nie wiem, w mojej legitymacji jest napisane ze
poswiadczenie o uprawnieniach do swiadczen zdrowotnych jest wazne przez okres 6 miesiecy, wiec juz nic nie wiem, ale i tak pieczatka jest z konca sierpnia wiec bym musiala miec nowa na marzec
co do dentysty to ja wczoraj bylam, ale ja nie biore znieczulenia bo tej igly boje si ebardziej niz samego borowania a poza tym to byla tylko wymiana plomby wiec w sumie to nic nie czulam, chwilke to trwalo... ale z tego co wlasnie wiem to spokojnie jakies znieczuleniemozna stosowac tylko trzeba powiedziec ze sie jest w ciazy, podejrzewam ze juz widac
tez dzis mialam jakas fatalna noc zasnelam o 21 ale potem obudzil mnie tel i do 24 nie zasnelam i i tak budzilam sie co chwile, jakos zoladek mnie bolal i niedobrze mi bylo, nadal nie jest za fajnie a tu mnie czeka wyprawa, i to na dodatek autem jade dobrze ze dzis bo dzis juz lepsze warunki na drogach, wczoraj byl dramat, a wlasnie czy wy jeszcze jezdzicie?? bo niektorzy mi sie dziwia a ja sie wcale nie czuje jakbym jakos za ta kierownica niezgrabna byla albo co... ;-)
a ciekawe co z
nadia bo cos jej nie widze na forum....
milego dnia