reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja mam brać leki do końca 36 tygodnia czyli do poniedziałku jeszcze:tak:
ale już mam dość...
jak widzę tablety to mi się zbiera i często kończy się nad wc:szok::szok::szok:

reklama
ja czekam na ten dzień jak na zbawienie:tak::tak::tak:
z Natalką aż tak nie miałam :no: a teraz już chcę:tak::tak::tak: i koniec ciąż w moim życiu:tak::tak::tak:

skurczyki wróciły a myślałam że po prysznicu się wyciszą:happy2:

blueberry77
Na pewno :tak:. Koleżanka urodziła niedawno synka w 36 tygodniu, ważył 2400 i nie był w inkubatorze :biggrin2:

To malutko ważył ja urodziłam sie w 36 tygodniu i ważyłam :tak::szok: 4300!!!!!!

Dobra dziewczynki ja się ide szykowac do ginka:tak:
Odezwę się po wizycie.. jakoś nie chce mi się dziś tam wogóle iśc:confused:
Zawsze szłam z uśmiechem i byłam ciekawa ile waże i jakie mam ciśnienie i co z dzidziusiem a dzis nie chce mi sie zwyczajnie:confused:

Wiem że sporo :tak: byłam najwieksza z naszej trójki mama mówi że chociaż byłam ostatnia to to był jej najcięzszy poród a miała wtedy już 41 lat:tak::tak:

reklama
Dzień dobry mamuśki

Dzisiaj znowu dzień świstaka, więc nie mam czego przeżywać:baffled:

Nikt Ci się rybka nie dziwi,że masz dość, wydaję mi się że i tak na to co przeszłaś w tej ciąży to masz bardzo optymistyczne podejście :tak::tak::tak:
I tak trzymać:tak::tak:

Do góry