reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dobry mamuśki
Ja już zwarta i gotowa stawić się na IP nie będzie mnie przez pewien czas, a wam życzę spokojnego lutego i pozostania 2 w1.

reklama
mala buszowala i musialam wstac i zjesc sniadanko i teraz dopiero sie tam rozpycha :)Za oknem zimno i wszedzie trabia zeby uwazacbo lod na ulicy.Wczoraj zamkneli most bo nie dalo rady jechac i autobus prubojac podjechac pod gore na moscie stoczyl sie na dol i przywalil w murek M szedl akurat zpracy i widzial :/Samochody wjezdzaly na most i jak juz byli prawie u samej gory to jazda na dol do tylu :/Chyba nigdzie nosa dzisiaj nie wystawiam .Obiad mam z wczoraj a jak cos zabraknie to wysle potem M do sklepu .Ide popatrzec w tv moze jeszcze przysne :)

Witam się jak zwykle rano.
Nocka taka sobie, tylko nad ranem ze 2 h się meczyłam bo usnąć nie mogłam, ale kilka razy obudziłam się na plecach - a kiedyś nie umiałam nawet poleżec na placach.
Boki a szczególnie lewy to już mnie tak boli że tylko kilka minut na nim leże i to w dzień a w większości na prawym śpię. No i chyba jeszcze się dziś zaraz zdrzemnę bo oczy się kleją.
No i dziś kolej na mnie z wizytą , pierwszy raz trochę się boję . Będzie ostatnie USG :tak: i M będzie ze mną. Chyba panikuję najbardziej co do ułożenia bo na razie chce SN . A reszty to nawet nie dopuszczam do siebie że może być coś nie tak :-(.

hej ho
ja właśnie wróciłam z badań, ble nie cierpię pobierania krwi:-D

idę jeść śniadanko, bo mi żołądek z głodu się skurczył:dry:

a mały wybrał sobie moja prawa stronę brzucha na ulubione miejsce - rozpycha się i nie pozwala mi spać na prawym boku:dry:

do później

cześć marcóweczki,
u mnie nocka całkiem całkiem, tylko teraz siedzieć nie mogę bo pod żebro mała mi cos pakuje, no i brzuszek troche boli:-(
madzia,justyna-3majcie się dzielnie w dwupaczkach, jeszcze troche:tak:
kurczaki, z tym czopem szynszylim to dobre, ale się uśmiałam aż mi gorąco sie zrobiło:-D

hej dziewuszki :-)

ja rowniez dzisiaj na badaniach bylam. Oh.. jak ja tego nie lubie :-D
a ile babek w ciazy?! az sama sie zszokowalam. Na 12 osob siedzacych to polowa w ciazy :-D
Nawet Pani przed 40 sie jedna w ciazy trafila :-D

ciekawe jak moja morfologia, ostatnio chylila sie ku niedobremu.. ciekawe.

wcale mi sie spac nie chce juz, ale poloze sie i poogladam DDTVN to moze mi sie przysnie.

Justynna trzymaj sie 2w1.

Witam i ja :) sporo się nie odzywałam, brak czasu na co kolwiek.

Wczoraj przyjmowaliśmy księdza po kolędzie, wszedł i od razu do nas Gratuluję odwagi, myślę o co mu chodzi :p A on do nas Gratuluję wyboru koloru ścian hahah, Dawidek dostał obrazek i jeden mam przekazać córeczce jak się urodzi :)

Po za tym Dawida złapała Grypa żołądkowa, zaraził się od męża, wczoraj wymiotował i biegunkę miał, dzisiaj na razie spokój, obserwuję i jeśli się nie poprawi lecę do lekarza.

Sama teraz nie wiem czy i mnie zaczyna coś brać, czy organizm mi się przeczyszcza przed porodem, czuję się dobrze, ale kibelek też zaliczam.

Życzę miłego dnia!

reklama
Ja mam co 2 tygodnie. Ale i tak jeszcze w między czasie bywam u nie. Teraz idę w środę - bo 2 tygodnie temu byłam w gabinecie, ale ze miałam bóle brzucha, to w czwartek zeszły i w niedzielę też ja odwiedziałm w spzitalu. Ona zawsze powtarza, jak sie nic nie bedzie dziao, to przyjdź za ... tygodni, a jak coś to w każdej chwili - w szpitalu jestem codziennie. Także mam spokojną o to głowę :sorry:

Do góry