reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzien dobry laseczki
U nas co noc to gorzej....nie potrafie sie na drugi bok dac a o wstaniu to juz nie mówie...tak mnie boli jakby mi ktos siedzial na brzuchu...:-(
pogoda srednia wiec niewem czy zalicze jakis spacer...no i tesciowa dzisiaj jedzie....:confused:... chyba nie mysli ze bede sprzatala caly 200 metrowy dom..:baffled: i gotowala dla tescia...
Katarek powoli mijaaaa ale jutro i takj z mlodym pojde do pediatry bo cos tak dziwnie kaszle...:baffled: jejuu ale zima wstretna... jak ja juz chce wiosneeeeeeeeeeeeee:wściekła/y:

No i ja dzis po lekarzu: Franek w 32tyg plus 3 dni waży 2 kg, czuje sie dobrze i dobrze sie rozwija, ale pcha sie na swiat, wiec szyjka skrocila sie i rozwarcie na palec :-( zaczynam wiec polegiwanie :-(
- ojejj :(( to witaj w klubie szyjkowców :(:-(;-) trzymam kciuki zeby bylo ok jeszcze chociaz 2 tygodnie :))

No i niestety jutro do szpitala CRP mimo brania antybiotyków poszło w górę ale przynajmniej zrobią mi wszystkie wyniki i opieka fachowa ciekawe ile poleżę? Muszę się spakować i ogarnąć a potem was nadrobię.
- ojjjj kochana nastepna do szpitala :(:-( buziam Cie mocno i uwazaj na siebie :)

reklama
witamy się z rana

my nadal 2w1
ale od wczoraj skurcze są co 8-18minut:baffled:
nocka w miarę ok ale zobaczymy co dziś się będzie działo;-);-);-)
ja coraz częściej wymiotuję już mi tak chyba do końca zostanie najgorzej jest po lekach a trochę ich łykam
poza tym dziś 36 tydzień zaczynamy jupi!!!:-D:-D:-D

czarnuszka witaj!!!!!!!!!!!!!!

witamy się z rana

my nadal 2w1
ja coraz częściej wymiotuję już mi tak chyba do końca zostanie najgorzej jest po lekach a trochę ich łykam

no kochaaanaaa !!
36 tydzien. wielki sukces :-)
teraz to Mateunio moze sobie przychodzic na swiat bezpiecznie :-)

:-D I ja się witam :) U mnie nocka oki, tylko nad ranem jak się przebudze i chcę się przekręcic to jedna wielka masakra. No i problem z uśnieciem:baffled:
M robi mi na śniadanko tosty:-)
Dzis idę do gina. Powiem mu o tych moich dolegliwościach, ciekawe co powie..

witamy się z rana

my nadal 2w1

kochana ja to Cie normalnie podziwiam
!!!! pol ciazy po szpitalach, skurcze i problemy ze zdrowiem a tu juz 36 tydzien zaczynacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ekstra!! mozesz juz rodzic :) Mateuszek pewnie juz duzy i juz by pewnie go ominął inkubator :)

!!!! pol ciazy po szpitalach, skurcze i problemy ze zdrowiem a tu juz 36 tydzien zaczynacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ekstra!! mozesz juz rodzic :) Mateuszek pewnie juz duzy i juz by pewnie go ominął inkubator :)

oj tak już jest bezpiecznie :tak::tak::tak:
i nawet bym się nie pogniewała gdyby już wyszedł;-)

Na pewno :tak:. Koleżanka urodziła niedawno synka w 36 tygodniu, ważył 2400 i nie był w inkubatorze :-)

reklama
Rybka - a ty nadal bierzesz leki? Mnie kazała do 36 tygodnia brać. Późnej mam odstawic, zeby mi sie przenosić nie chciało ;-).
Jak byłam na badaniu grupy krwi, to babka mówiła że urodziła w 35 tygodniu. Z dzieckiem było wszystko ok, ale mówi że przez procedury, to wyjść z siebie chciała. Ze takie dziecko traktuja jak wcześniaka, wiec trzeba po lekarzach latać co trochę. Kilka wizyt u okulisty, kilka u neurologa itd...
A nie wiecie co u Maborki?

Do góry