reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
juustyna a jaki masz wynik CRP, bo ja też mam wysoki i gina dała mi antybiotyk OSPAMOX, a Ty jaki brałaś i ile czasu? Bo ja dopiero od dziś zaczęłam brać
kamika ja tez dziś jak wracałam z zakupów to miałam wrażenie że dzidzia tak napiera i że zaraz urodzę:)Ledwo doszłąm do domu, no a potem poleżałąm i przeszło
Też mam kłucia w pochwie, brzuch mi się napina, a w nocy jak wstaje siku to mam twardy jak skała, ale jak byłam w piątek u gina to mówiła że wszytsko jest okej

Brałam zinax przez 5 dni po dwie tabletki rano i wieczorem crp przed antybiotykami 26,8 a po 28,1 także wzrosło:no:

Hehe, Blueberry moj tez naciska :dry: Biedny jeszcze nie wie, ze tamtedy raczej nie wyjdzie, ale juz przygotowany :-D:-D:-D

dziewczyny - tylko spokojnie :tak: Jeden skurcz o niczym nie swiadczy - ale przynajniej jzu wiesz ze to byl skurcz ;-) bo do szpitala sie jedzie jak sa regularne i powtarzaja sie co okolo 5 minut i trwaja okolo minuty - taka jest ogolan regula o ile dorbze pameitam :tak:

o tym nacieci uto aj pisalam ze wolalam to niz popekac. No i nie zaluje zdecydowanie - ladnie sie zagoilo :tak: i oczywiscie nic a nic nie bolalo - zszywanie zreszta tez nie :sorry2:

tak, teraz juz wiem przynajmniej jakie to uczucie :-D

jak powiedzialam Karolowi, ze takie cos mialo miejsce to zaczal sie wachlowac (dobre ch?:confused:) skarpetka :-D on to chyba bardziej panikuje niz ja. Juz nawet sie pytal czy nie pomoc mi sie myc :-D

ech, nie oglądałam tych z popękaniem...same nacięcia
no w sumie napewno lepiej byc nacietym niz popekac jakos mocno...
tylko dlaczego w niektorych krajach w ogole sie nie praktykuje nacinania....?

o.. Gaba to juz bedziesz w 39 tygodniu.. hmm.. zebys doczekala tej wizyty hehe :-D

zreszta ja sie nie smieje.. bo ja mam w czwartek.. i jak mi powie ze za miesiac... to szok :-D

wachlowac przez "ch" :tak: skarpetka??? :szok: czysta aby??? :-D

a mnie cos maly wali po bokach - mam nadzieje ze jest glowa w dol a nie poprzecznie ulozony :szok:tylko po prostu robi sobei wiatrak z rak i stad takei uczucie :-D

tez sie jzu poloze - dobranoc :tak:

reklama
Do góry