missis skarbie zobaczysz że nie bawem Bóg Ci ześle aniołka do brzuszka z cząstką Antosia ja ci to obiecuje! tak będzie i będziesz szczęśliwa i wszystko dobrze się ułoży , naprawdę wierz mi. Bądż więc silna dla niego dla Antosia i czekaj a niedługo będziesz płakać ze szczęścia!! Mocno caluję cię w czółko i pamiętaj kochana uważaj na siebie , proszę a wszystko będzie dobrze...
reklama
1kkarolaa1
Fanka BB :)
aha, dziękuję. No to ładnie.Wszędzie piszą że w ciązy można spokojnie się kochać a z tego co słyszę to większość babeczek w drugim trymestrze musi się ograniczaćno widzę że podobne straty poniosłaś w aptece jak ja... no i u mnie też ograniczenie seksu a najlepiej rezygnacja całkowitamój M. się załamie normalnie
A ten lactovaginal to wczasie brania antybiotyku, tak ja miałam ostanim razem.
A, przypomniało mi sie , że moja gina ostatnio jak byłam u niej, to włąśnie mówiłam, że kupiłam sobie witaminy i ona powiedziałą że zobaczymy jakie będą następne wyniki, bo czasami nie tzreba zażywać witamin w tabletakch jak sa dobre wyniki, teraz mówiła że mogę je łykać co dwa dni
A co do mandarynek i pomarańczy, to moja siostra jak była w ciąży to ciągle je jadła( po ciąży miałą wstręt do soku pomarańczowego") i ma synka
Zastanawiam sie właśnie czy ginka mogła sie pomylic, wątpie w to, bo za każdym razem potwierdza że to dziewczynka, i że na przedostatnim usg ładnie sie rozłożyła i widać że to dziewczynka. Zobaczymy
A co do mandarynek i pomarańczy, to moja siostra jak była w ciąży to ciągle je jadła( po ciąży miałą wstręt do soku pomarańczowego") i ma synka
Zastanawiam sie właśnie czy ginka mogła sie pomylic, wątpie w to, bo za każdym razem potwierdza że to dziewczynka, i że na przedostatnim usg ładnie sie rozłożyła i widać że to dziewczynka. Zobaczymy
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
ide Kochane na spacerek póki slonce świeci
Miłego dzionka Zycze
):-):-);-);-);-)
Miłego dzionka Zycze
Gaba, no ja widze napis Glitery
U mnie to samo z apteka..te same wydatki..isałam wczoraj po wizycie ze mam nardzo slabe zelazo, te bakterie okropne w moczu itd itd......w aptece 10, a dodatkowo jeszcze na badania z posiewu musze isc:/ seks u mnie jest w gruncie rzeczy nie jest zabroniony..ale jakos i tak nie mam ochoty, zupelnie
wczoraj moj J. przeczytal jakis artykul w gazetce która dostalam od gin, przylecial do mnie i mow "słuchaj a ja wlasnie przeczytalem, ze teraz powinnas byc bardzo namietna i czuc sie dobrze i miec ochote na seks non stop".......no comments
U mnie to samo z apteka..te same wydatki..isałam wczoraj po wizycie ze mam nardzo slabe zelazo, te bakterie okropne w moczu itd itd......w aptece 10, a dodatkowo jeszcze na badania z posiewu musze isc:/ seks u mnie jest w gruncie rzeczy nie jest zabroniony..ale jakos i tak nie mam ochoty, zupelnie

Hello,
Wszystkiego najlepszego Mag
Ja dziś znowu poszłam z M w poszukiwaniu czegoś na zime, ale szybko wróciliśmy bo jakoś mi słabo się zrobiło i nie dobrze:-(troche się przestraszyłam...
Mississ, naprawdę ja też w to wierzę że Bóg ześle Ci syneczka a może córeczke, a może i to i to:-) uważam że trzymasz się dzielnie, i oby tak dalej kochana, nastawienie pozytywne jest bardzo ważne....
Wszystkiego najlepszego Mag

Ja dziś znowu poszłam z M w poszukiwaniu czegoś na zime, ale szybko wróciliśmy bo jakoś mi słabo się zrobiło i nie dobrze:-(troche się przestraszyłam...
Mississ, naprawdę ja też w to wierzę że Bóg ześle Ci syneczka a może córeczke, a może i to i to:-) uważam że trzymasz się dzielnie, i oby tak dalej kochana, nastawienie pozytywne jest bardzo ważne....
Ja ostatnio w aptece wydalam 146 zł i zamawialam przez neta wiec az boje sie pomyslec co by bylo gdybym kupowala normalnie
Ale troche tego było i był prenatal + DHA, nospa, thordyferon i kupa lekarstw na przeziębienie dla męża.
Ale kupilam tez tamtum verde nie przez nata i róznica była 6 zł...qrcze jak sparwdzilam to sie qrwialam delikatnie..jak mozna tak zdzierac na ludziach. A na głupiej nospie 2 zł roznicy!! SZOK
Dziewczyny nie straszcie tymi cyrusami bo moj mąż sie załamie jak bedzie chłopak
U mnie w kuchni to pomarancze, grejfuty i mandarynki królują :-) Ważne aby dziecko zdrowe było ale najgorsze jest mowić do brzusia od 4tc jako ona a tu wyjdzie on
Co do seksu ja tez mam wstrzemiezliwosc i juz od 2tyg-nic
i długooo mój mąz bedzie musiał czeakc:-(Wczesniej w 1 trymestrze jak mialam krwiaka to 3 tyg a po biopsji kolejne 2
Biedny on..musi wytrzmac:-)
A na obiadek mam cannelloni z warzywami i mięksem mielonym:-)

Ale kupilam tez tamtum verde nie przez nata i róznica była 6 zł...qrcze jak sparwdzilam to sie qrwialam delikatnie..jak mozna tak zdzierac na ludziach. A na głupiej nospie 2 zł roznicy!! SZOK

Dziewczyny nie straszcie tymi cyrusami bo moj mąż sie załamie jak bedzie chłopak

Co do seksu ja tez mam wstrzemiezliwosc i juz od 2tyg-nic

A na obiadek mam cannelloni z warzywami i mięksem mielonym:-)
reklama
AsiaKC
Just mama
..musze ci powiedzieć że mam mieć chłopca i też mam ochote na pomarańcza , mandarynki i to straszną, tak samo jak na kapustę kiszona i ogórki![]()
Zastanawiam sie właśnie czy ginka mogła sie pomylic, wątpie w to, bo za każdym razem potwierdza że to dziewczynka, i że na przedostatnim usg ładnie sie rozłożyła i widać że to dziewczynka. Zobaczymy![]()
Ja kiszone ogóry wcinam i kapustę i popijam sokiem pomarańczowym tak jak w poprzedniej ciązy a ma być dziewczynka

u mnie widze glitery.plA ja na obiad robię fasolkę po bretońsku, a dla mojego M naleśniki, bo on noie lubi fasolki
Czy wy też widzicie że na moim suwaczku pisze glitery, a nie córeczka?
Gdzieśtam musiał dać się zmierzyć chyba jednak bo wagę na podstawie wymiarów się wyliczaA wogóle ja miałam dziś wizyte u gina, i L4 dostałam, leżenie i oszczędzanie się bo szyjka się skraca niepokojąco. Po za tym pozostał FRANEK jajeczka nie znikły:-), waży 710g a zmierzyć się nie dał. Wiercił się tak, że szok, jak go widziałam to aż łezka sie zakręciła ze wzruszenia. Już się nie mogę doczekać aż będzie z nami.

Fajnie Ci - ja wizytę mam mieć za... miesiąc dopiero, no troszkę wcześniej ale pewnie w okolicach 15 grudnia.ja tutaj gadam , gadam, a ciekawe ile moj Paweł wazy.
za tydzien mam USG. Czyli bede w 23 tyg i 6 dniu..:-)
A czemu tyle kwasu foliowego?no i po wizycie... w aptece...
stówa poszła![]()
gin przepisała mi żelazo na anemię, witaminkę b6, antybiotyk w postaci globulek dopochwowych bo narzekałam na dużo wydzieliny i 3 razy dziennie mam brać kwas foliowy. aha, i dostałam lactovaginal,żeby poprawić stan pochwy po tych antybiotykach ale nie wiem czy brac je teraz czy po kuracji?
No i mówiłam o twardnieniu brzucha to zbadała i powiedziała ze zaleca mniej seksu :-(
Chwilę mnie nie było i 3 strony nastukałyście