reklama
sylviontko
Fanka BB :)
sylwiontko bobas słodki Mam nadzieję że u mnie z dziewczynki nie zrobi się chłopiec, chociaż może mąż by się ucieszył
U mnie dziewczynka się z tego już nie zrobi, co widać na drugiej fotce- mały pokazał co ma między nogami, a resztę ukrywał
hej
pytałyście dlaczego bezsolna dieta... poniewaz jestem ddduuuużżżżaaaaa hehe i mam cisnienie w okolicach 130/85 i w ramach bardziej profilaktyki mam byc na bezsolnej z reszta w poprzedniej ciązy tez byłam. wtedy chyba okolo koncówki 7 miesiaca napuchlam strasznie i białko w moczu mi sie pojawiło itd itd zobaczymy jak teraz bedzie...
aha mi gin kazala brac calibrum mami:-) ciekawe czy ktoras tez je bierze...
pytałyście dlaczego bezsolna dieta... poniewaz jestem ddduuuużżżżaaaaa hehe i mam cisnienie w okolicach 130/85 i w ramach bardziej profilaktyki mam byc na bezsolnej z reszta w poprzedniej ciązy tez byłam. wtedy chyba okolo koncówki 7 miesiaca napuchlam strasznie i białko w moczu mi sie pojawiło itd itd zobaczymy jak teraz bedzie...
aha mi gin kazala brac calibrum mami:-) ciekawe czy ktoras tez je bierze...
Gaba - no to ciekawe czy sie spotkamy na porodówce :-). Terminy podobne. No i u nas też ma być dziewczynka. Ale ja uwierze jak urodzę .
Pytałam cię na innym wątku co robisz ze szkołą rodzenia. Myślałaś o tym?
Myślałam, ale mój M nie wyraził ochoty żeby ze mną chodzić, więc raczej nie będ ę chodzić. Ty też rodzisz na Czarnowie? Fajnie jak byśmy się spotkały
a PAMIETACIE dziewczyny jak niedawno pisałyśmy ze na marcówkach sdame dziewczynki? ALe numer! Az nie moge uwierzyc ze teraz proporcje sie odwracają hehehe.no to sie chlopcy popisali, przegonili dziewczynki
GRATULUJE dziewczyny syneczkow.
Sylviontko-foty super! Mój gin nie zrobił zdjęc dla klejnotów Skupił się na twarzyczce, brzuchu i.... kości udowej. Julka pytała dzisiaj co to jest to jej powiedziałam ze kawałek nózki dzidziusia
Gratulacje dla pozostałych mamusiek!
hej
Dzieki za info
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Było podejrzenie, że dziewczynka, ale bardzo niepewne ;-)blueberry gratulacje, a wcześniej miała byc dziewczynka, czy nie wiadomo było?
To okropne, że dzieci chorują i cierpią :-(. Smutne też jest to, że rodzice nie mogą się dogadać bez pośrednictwa sądu.Sąd zdecyduje o życiu rocznego dziecka- Onet.pl - Wiadomości -04.11.2009
czytałyście? cos strasznego....az mnie scisnelo w srodku.....(((((((((