reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ha... czyli jednak chlopaki gora :-D:-D
ciekawe czy sie to jeszcze pozmienia :-)

wlasnie wrocilam z miasta, wypizgało mnie niezle.. gdyby nie ten wiatr to byloby jeszcze znosnie..

reklama
A ja jednak coś za wcześnie pochwaliłąm sie że mija mi to przeziębienie, czuje właśnie że mnie "rozbiera", kończę gotować spagetti i idę pod kocyk

NO TO CHYBA MAMY REMIS BO U MNIE TEZ SYNEK NA 100% !!!!Więc chyba 17 chłopców na 17 dziewczynek na razie:tak:Bylismy dzisiaj rodzinnie na USG i lekarz oświdczył mojej córci ze bedzie miała braciszka. JAjeczka i siusiak baaaardzo wyraźne hehehe:) Julcia orzekła od razu ze jak brat to bedzie Wiktor:) To imię jej przedszkolnej miłości:) Aha-maleństwo waży 514 g. Wow! Nie spodziewałam się ze aż tyle i z usg termin wychodzi ok. tydzień wcześnijej bo na 8 marca.
Ale jestem happy!!!!:-D

To już przewaga chłopców. U mnie w brzuchu siedzi chłopak. Wszystko ok, waży ok 450 g. Także chłopcy górą, póki co ;) Dowód w załącznikach
Dziewczyny gratulacje chłopaczków:) Przewaga wreszcie, chłopcy górą, jupi:) :)

Zdaje się, że Feminatal ma skuteczny marketing, bo wszyscy lekarze go polecają :-D. Ja mam nawet kartę ciąży z reklamą Feminatalu.

Na mojej karcie też jest reklama feminatalu :tak:
Hahha:) Na mojej też jest reklama feminantal :)

a.. dziewczyny mam pytanie, czy Wy tez macie obfitą wydzieline z pochwy?
ja mam non stop mokro...
Ja miałam taką wydzieline, śluzik taki, dużo tego było. Nie przejmuj się, ale jak masz brązowy lub jakiś taki w tym kolorze to lepiej skonsultuj z lekarzem. Ja teraz mam go juz ciut mniej.

Hejka!:-)
Wow chłopcy przeganiają dziewczynki:szok:

Ja za 1,5 godz mam USG 4D, siędzę już jak na szpilkach.:happy2:

Jutro się odezwę, bo po USG jedziemy do mojej mamy z nowymi wieściami. Będziemy wspólnie ogladać dzidziusia na CD. Pewnie wrócę późno:blink:

No ja też mam sporo wydzieliny, ale gin powiedziała że okey jest....
co do szkoły rodzenia, ja zapisałam sie od 12 grudnia, a szkoła jest przy szpitalu w którym mam zamiar rodzić-nic sie nie płaci, jest 6 spotkań po 3 godziny...

reklama
ja mam duzo wydzieliny taka normalna biallawa, wodnista... i duzo i musze wkladki nosic o jak wracam np z miasta to mi mokro... ale sie nie przejmowalam bo zapach normalnyi nic mi nie dolega wiecej :tak:

gratulacje dla rozpoznanych chlopcow i dziewuszek. chlopcy wyprzedzili dziewczynki hehe a jednak...

co do grypy... ja chora jestem ale temp spadla tylko katar taki ze zatyka caly nos na amen... kupilam krople homeo za prawie 30 zl psikam i nic :no: kur...a a tyle za krople glupie poszlo no :-(

Do góry