reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
missiiss1301 śliczne usg :) ja nie mogę się doczekać swego pierwszego zdjęcia fasolki :)

Nie było mnie cały dzień a tu wpisów się nazbierało :) Dzisiaj czułam się fatalnie, duchota straszna. Zaczęły mi się mdłości, zrywałam się do wymiotów, i czułam takie ciągnięcie w brzuszku jakby skurcze lekkie, a i piersi zaczynają boleć :( także wszystkie ciążąwe objawy, do tego straszny apetyt mam :eek: muszę się pilnować!!!!! Życzę spokojnej nocki :)

Witajcie. Juz od dwoch tygodni wiem ze w brzuszku nosze baby.Bylam juz u gina i widzialam serduszko malenstwa.Naprawde cudowne uczucie.
Chodz nie obylo sie bez problemow.Przez tydzien plamilam ale juz teraz od kilku dni spokoj.
Lekarz powiedzial ze to moze byc krwawienie implatacyjne i ze wszystko ok.Dzidzia wymiarowa ,macica zamknieta i zeby sie na zapas nie martwic.Nastepna wizyta za dwa tygodnie czyli juz w sierpniu. Termin porodu 3 marzec 2010

Ostatnia edycja:
kacha87 wiem co przezywasz ja poprostu tak sie balam ze masakra na szczescie wszystk okazalo sie w porzadku... u ciebie tez tak bedzie zobaczysz:tak: u mnie lekarz powiedzial ze nawet po luteinie nie powinno wystapic plamienie na ulotce pisze ale to skutek ubocznya nie cos normalnego... u mnie na szczescie odpukac od wczoraj ani kropelki krwi za to malo co czuje brzuszek tzn nie boli od rana czaasem cos zakluje i dlatego sie martwic zaczynam bo jak lekko olal to wiedzialam ze dzidziusie tam baraszkuja a tak sie ciagle boje ze serduszka bic nie beda :-( kurde trzeba mie walnac mocnow leb za te moje obawy bo normalnie glupia jak but jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:wściekła/y: musi byc wszystko ok !!!! i bedzie u ciebie kacha u mnie i u wszystkich zobaczycie :tak:

owlrene GRATULACJE witaj w gronie marcoweczek

kacha87 wszystko bedzie dobrze. ja zawsze jestem pozytynie nastawiona i dobrej mysli

dzis wstalam mdli mnie od rana na szczescie obiad mam juz zgotowany wiec odpoczywam do konca dnia. maz zabral corke do mojej matki jestem sama chwilka spokoju. w nocy nie moglam spac blyskalo sie i grzmialao a padac zaczelo dopiero od rana. po obiadku mala drzemka.
milego dnia:-)

Witam wszystkie w niedzielny dzionek:-)
Missiiss to, że czasami nie odczuwamy dolegliwości ciążowych, to nie znaczy, że coś złego dzieje sie z maluszkami. I one muszą czasami pozwolić nam na relaks;-) Nie martw się na zapas.
Wszystkie musimy wierzyć, że z naszymi maleństwami będzie ok i że w marcu będziemy je tulić, zamieszczać ich fotki i dyskutować na temat zupek, kupek i ząbków:tak:

Nicole ma racje. Nie zawsze musimy miec dolegliwosci ciazowe.Ja w piatek tak sie dobrze czulam ze prawie zapomnialam ze jestm w ciazy,za to w sobote juz mialam bole kregoslupa.
Z pierwszym dzieckiem za to moja ciaza przebiegla tak wzorowo i bez jakis wiekszych objawow(wymioty,bole brzucha i kregoslupa) ze naprawde tylko u lekarza uswiadamialam sobie ze naprawde jestem w ciazy:) Teraz widze ze bylam wtedy szczesciara.

Ostatnia edycja:
Hej:tak:
U nas jest mój brat i dlatego tak rzadko zaglądam.
Pozdrawiam, paaa.
Wpadnę jak będę miala więcej czasu:tak: We wtorek idę do gina na badanie, ciekawe czy już cos więcej będzie widac niż 6mm pęcherzyk:tak:

Agniesiak napewno będzie już dzidzia z pięknym serduszkiem :-D
Ja ide do gina za tydzień, mój pęcherzyk miał tylko 0,43cm czyli mniej niż twój lekarz określił że to może być 2 z dniami tydzień od zapłodnienia. Troche mam stresa że pęcherzyk był za mały.​

reklama
Dziewczyny mam pytanie, jak to jest z tym becikowym? Jakie papiery trzeba już zdobyć przed 10 t.c.... proszę o szybką odp. z góry dziękuję.

Do góry