misis masz racje ja tez bym sie wstydziła,ale czasami nie ma wyjscia.Dla mnie zycie seksualne jest bardzo ważne i nie chce sobie nawet wyobrażać co by było gdyby coś nie grałwszem trzeba próbować to załatwić w 4 scianach ale czasem się nie da...
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Missis dobry pomysł....ale niewiem czy bede mogła sie przełamac....porozmawiam z nim dzisiaj.....raz mu zrobilam taka niespodzianke na walentynki i wtedy zaszlam w ciaze z sebkiem kup0ilam sexi koszulke kolacje zrobilam....ale on wtedy byl chetny do wspolpracy....a teraz niewiem jak to bedzie..... dobry pomysl dziekuje....ale to za kilka dni jak juz przejdzie mi zlosc na niego
Mazia89 no o jest strasznie bezczelne bo gdyby on chcial ze mna poogladac taki film to bym sie zgodzila ale on specjalnie czeka az zanse i siedzi przy kompie do 2 w nocy i koszmar jak se pomysle.....
Mazia89 no o jest strasznie bezczelne bo gdyby on chcial ze mna poogladac taki film to bym sie zgodzila ale on specjalnie czeka az zanse i siedzi przy kompie do 2 w nocy i koszmar jak se pomysle.....
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no czasem sie nie da ale warto sprobowac najpierw na kilka sposobow a jak juz to nie pomoze to w łeb mu dac i tyle i zadowalac sie samej przy nim i jakby sie chcial toba zajac to mu powiedziec ze nie potrzebujesz jego pomocy haha ciekawe co by na to powiedzial ;-) o albo kupic sobie wibrator taki fajny wiekszy od jego ekhem no wiecie wtedy to by zonka strzelil dopiero :-)
Hej
Ja ostatnio troche mniej na forum bo czasu brak.
Ostatnie kilka dni spedzialam u siostry bo moj maz tyle pracuje ze wogole do w domu nie ma i mi sie samej nie chcialo siedziec. Na dodatek wczoraj zlapalam gume w Warszawie i zarobilam 150 zl bo musialam po pomoc drogowa dzwonic bo sama niestety predzej bym tam jajko zniosla niz zmienila opone .....
U nas wsio ok , mala kopie non stop. To dziecko chyba wogole nie spi !!!!!! ;-);-)
Czytam co piszecie, moze ja jestem dziwna ale mi to specjalnie nie przeszkadzaloby jakby moj maz sobie jakies gole baby ogladal w necie. A niech sobie oglada jak go kreca ;-) Jak sie tak naoglada to moze i sie rozkreci i ja na tym skorzystam haha
Dziewczyny wywalcie te wszystkie komplesy za drzwi , wiem ze to latwo brzmi ale nie ma co sie zadreczac pierdolami, ja jak sie zle czuje to ide na solarium , kupuje sobie nowy ciuch i ide do kosmetyczki. I generalnie lubie siebie, rodzice mi od urodzenia powtarzali ze jestem cudowna i tak mi zostalo hahah zartuje oczywiscie ale kompleksy odnosnie mojego wygladu to ostatnia rzecz ktora bym miala sie zajmowac. A facetem to ja sie tez specjalnie nie przejmuje, raz lepiej, raz gorzej, szkoda bardzo ze mialabym jeszcze sie zadreczac jakimis durnotami co on wymysla.
Ja ostatnio troche mniej na forum bo czasu brak.
Ostatnie kilka dni spedzialam u siostry bo moj maz tyle pracuje ze wogole do w domu nie ma i mi sie samej nie chcialo siedziec. Na dodatek wczoraj zlapalam gume w Warszawie i zarobilam 150 zl bo musialam po pomoc drogowa dzwonic bo sama niestety predzej bym tam jajko zniosla niz zmienila opone .....
U nas wsio ok , mala kopie non stop. To dziecko chyba wogole nie spi !!!!!! ;-);-)
Czytam co piszecie, moze ja jestem dziwna ale mi to specjalnie nie przeszkadzaloby jakby moj maz sobie jakies gole baby ogladal w necie. A niech sobie oglada jak go kreca ;-) Jak sie tak naoglada to moze i sie rozkreci i ja na tym skorzystam haha
Dziewczyny wywalcie te wszystkie komplesy za drzwi , wiem ze to latwo brzmi ale nie ma co sie zadreczac pierdolami, ja jak sie zle czuje to ide na solarium , kupuje sobie nowy ciuch i ide do kosmetyczki. I generalnie lubie siebie, rodzice mi od urodzenia powtarzali ze jestem cudowna i tak mi zostalo hahah zartuje oczywiscie ale kompleksy odnosnie mojego wygladu to ostatnia rzecz ktora bym miala sie zajmowac. A facetem to ja sie tez specjalnie nie przejmuje, raz lepiej, raz gorzej, szkoda bardzo ze mialabym jeszcze sie zadreczac jakimis durnotami co on wymysla.
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
czarnuszka no ok sprobuj jak ci zlosc minie a jak to nie pomoze poszlabym dalej to co pisalam w ostatnim poscie zeby mu na nerwach za grac... moj maz to nie ma bata jak ja sama zaczne cos robic sobie przy nim to on od razu peka i pewnie kazdy facet peknie wiec jak tamto nie wyjdzie sprobuj takie cos
Czarnuszka misiss ma racje nie ma takiej siły,zeby wytrzymał gdy bedziesz go nakręcać.
Kasaii ja tez kompleksów nie mam ...W ogole ja to mam przerabane bo mam strasznie przystojnego faceta,a ja jestem mała chuda,siwa i mam odstające uszy.O tym ,ze jestem ślepa to juz nie dodaje.I czasami wkurza mnie to jak niektóre laski patrza na nas i sie dziwią co on z nia robią.Natwe moja "kochana" babunia powiedziała,ze On jest za ładny dla mnnie i powinien sobie inną znalesc.A powiedziała to jak zapraszalismy ja na śłub....
Kasaii ja tez kompleksów nie mam ...W ogole ja to mam przerabane bo mam strasznie przystojnego faceta,a ja jestem mała chuda,siwa i mam odstające uszy.O tym ,ze jestem ślepa to juz nie dodaje.I czasami wkurza mnie to jak niektóre laski patrza na nas i sie dziwią co on z nia robią.Natwe moja "kochana" babunia powiedziała,ze On jest za ładny dla mnnie i powinien sobie inną znalesc.A powiedziała to jak zapraszalismy ja na śłub....
moniSkaBe
Fanka BB :)
Maziamasz przeuroczo milutka babcie... :-)
Czarnuszka wspolczuje Ci. Na szczescie u mnie tak nie jest. Wrecz czasami musze go odpędzać.
Zycze zeby rozmowa przyniosla pozytywne skutki.
Czarnuszka wspolczuje Ci. Na szczescie u mnie tak nie jest. Wrecz czasami musze go odpędzać.
Zycze zeby rozmowa przyniosla pozytywne skutki.
MoniskaBe tak moja babcia jest po prostu cudowna.Juz na wstepie rozmowy powiedziała nam ,ze sie rozwiedziemy wiec po co ten ślub.A pozniej chciała dowiedzieć się jak i gdzie zrobilismy sobie"to dziecko".Jak jej powiedzialm co ja to obchodzi.To na mnie nakrzyczała,ze jestem bezczelna i wredna a mojemu powiedziała,zeby sie zastanowil co robi bo mam wstretny charakter.
mazia89 haah, nie ma co , kochana babunia
moj to raczej nie jest jakis przystojniak wielki, ale od zawsze sie podobal , ma to " cus " ;-), ale teraz sie smieje ze z prawie dwojka dzieci, kredytem na dom i zona to kto juz by go tam chcial ... ;-)
a grunt to lubic siebie, nawet jak sie nie jest miss polonia
moj to raczej nie jest jakis przystojniak wielki, ale od zawsze sie podobal , ma to " cus " ;-), ale teraz sie smieje ze z prawie dwojka dzieci, kredytem na dom i zona to kto juz by go tam chcial ... ;-)
a grunt to lubic siebie, nawet jak sie nie jest miss polonia
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
hehehe
przepraszam, ze sie smieje, ale z boku to jest komicznie. Jednak Wam na pewno nie bylo przyjemnie.
Moja tesciowa, tez kiedys chciala nakrecic Karola przeciwko mnie. Na szczescie jej sie nie udalo.
przepraszam, ze sie smieje, ale z boku to jest komicznie. Jednak Wam na pewno nie bylo przyjemnie.
Moja tesciowa, tez kiedys chciala nakrecic Karola przeciwko mnie. Na szczescie jej sie nie udalo.