reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie dziewczyny, takie smakołyki gotujecie;) chętnie i ja bym skosztowała:-D
Właśnie wróciłam ze szpitala, nooo i jestem cała szczęśliwa, na USG widać było zarodek i taką malutką pikającą komórkę- malutkie serduszko! Moja beta całkiem ładnie urosła do 12045 dokładnie:szok:
Tylko przez te plamienia mam leżeć plackiem, noo i L4 też dostałam.
Mój mężuś dzis wziął sobie urlop, noo i coś mi tam pichci w kuchni ...no cóż role się odmieniły, ciekawe co mu to wyjdzie:-p

Chyba codziennie o 21:00 albo po 22:00 juz dokładnie nie pamiętam, dawno tv nie ogladałam:tak:Bez M to jak bez nogi.. nawet tv się nie chce samej oglądac:-p:-DZa to nadrabiam czytaniem:tak:

Kochana ja na slodkie tez nie mam apetytu. Jadłabym tylko przyprawione tak pożądnie i pierne:tak: I na chipsy tez mam ochotę:zawstydzona/y: No miejmy nadzieję, że przesąd się sprawdzi.. bo my bardzo chcemy Tomusia;-)Ale jak bedzie dziewczynka to tez będzie cuudownie byle by dzieciaczki zdrowe były:tak:

Ja też słodkiego nie moge.. Ja sobie wymyśliłam Szymusia :) ale fakt fatem jak będzie dziewsczynka, to nic się nie stanie :) ważne by zdrówko dopisywało ;)

Witajcie dziewczyny, takie smakołyki gotujecie;) chętnie i ja bym skosztowała:-D
Właśnie wróciłam ze szpitala, nooo i jestem cała szczęśliwa, na USG widać było zarodek i taką malutką pikającą komórkę- malutkie serduszko! Moja beta całkiem ładnie urosła do 12045 dokładnie:szok:
Tylko przez te plamienia mam leżeć plackiem, noo i L4 też dostałam.
Mój mężuś dzis wziął sobie urlop, noo i coś mi tam pichci w kuchni ...no cóż role się odmieniły, ciekawe co mu to wyjdzie:-p

Kochana, ciesze się że wszytko ok :):*

Kochane, a powiedzcie mi, co moge wziąść na mdłości? Bo męczą mnie cały dzień.. :( już nie daje rady :(

Widzę, że u wszystkich się układa:) super :)

Co do kwaśnego dzisiaj również miałam ochotę na kiszoną kapustkę, więc zrobiłam rybkę do tego kapustka kwaszona młoda :) super.
Co do zachcianek to non stop mogłabym jeść nektarynki i pomarańcze, z pierwszą ciążą tak samo miałam.

reklama
Do góry