xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Właśnie szukałam coś dla ciebie i znalazłam o tych lekach. Ale o mdłościach też znalazłam :-)
Sposoby na poranne nudności
Dziękuje kochana ;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie szukałam coś dla ciebie i znalazłam o tych lekach. Ale o mdłościach też znalazłam :-)
Cześć Dziewczynymam nadzieję, że dołącze do Waszego grona
Ostatnią miesiączkę miałam 20 czerwca, dzisiaj zrobiłam test i wyszla taka bladziutka kreseczka
) (ale dopiero po około 30 minutach), powtórze w najblizszych dniach i mam nadziję, że będą juz 2 grube krechy
Z kalkulatorowych wyliczeń wychodzi mi termin na 28 marca
![]()
To spokojnie poczekaj kilka dni, bo wyniku testu nie powinno się odczytywać po czasie dłuższym niż 10 minut. Ja miałam na początku bardzo blade kreseczki, ale pokazywały się po około 5 minutach.Cześć Dziewczynymam nadzieję, że dołącze do Waszego grona
Ostatnią miesiączkę miałam 20 czerwca, dzisiaj zrobiłam test i wyszla taka bladziutka kreseczka
) (ale dopiero po około 30 minutach), powtórze w najblizszych dniach i mam nadziję, że będą juz 2 grube krechy
![]()
O imbirze też słyszałam, że pomaga. Podobno dobrze jest nosić przy sobie kawałek (obrany ze skórki) i w razie konieczności wąchać. Nie testowałam tego sposobu, ponieważ nigdy nie miałam takiej potrzeby, ale moze warto spróbować:-)Właśnie szukałam coś dla ciebie i znalazłam o tych lekach. Ale o mdłościach też znalazłam :-)
O imbirze też słyszałam, że pomaga. Podobno dobrze jest nosić przy sobie kawałek (obrany ze skórki) i w razie konieczności wąchać. Nie testowałam tego sposobu, ponieważ nigdy nie miałam takiej potrzeby, ale moze warto spróbować:-)
To spokojnie poczekaj kilka dni, bo wyniku testu nie powinno się odczytywać po czasie dłuższym niż 10 minut. Ja miałam na początku bardzo blade kreseczki, ale pokazywały się po około 5 minutach.
Cześć Dziewczynymam nadzieję, że dołącze do Waszego grona
![]()