moniSkaBe
Fanka BB :)
Agniesiak ja USG ze skierowania mam dopiero 27 listopada. Ale stwierdzilam ze 5 tygodni to ja nie wytrzymam i w srode ide prywatnie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam robię nam listę z dokłądniejszymi danymi mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko, może podpowiecie co mam jeszcze umieścić i jakie dane nasze powinny się znaleźć
Na pewno termin porodu, płeć, imię dziecka, może jeszcze jakieś dane mamusi? imię czy coś jeszcze, proszę o sugestie
No u mnie napisz ze tylko mamusia czeka na maleństwo, bo tatusia nie ma.. eh. I nie jestem pewna co do imienia Victoria ;D coś mi się wydaje ze jeszcze zmienie
Młoda moj Karol tez ma przeczucie ze to bedzie dziewczyka hehe:-)
jezeli wierzyc przesadom to ostatnio dzien zaczety bez slodkosci to dzien stracony.
A patrzac na moja buzie... szkoda gadac.. syf na syfie
Witam robię nam listę z dokłądniejszymi danymi mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko, może podpowiecie co mam jeszcze umieścić i jakie dane nasze powinny się znaleźć
Na pewno termin porodu, płeć, imię dziecka, może jeszcze jakieś dane mamusi? imię czy coś jeszcze, proszę o sugestie
Agniesiak ja USG ze skierowania mam dopiero 27 listopada. Ale stwierdzilam ze 5 tygodni to ja nie wytrzymam i w srode ide prywatnie :-)
Agniesiak85 Wiesz no podejrzewam, że chłopaczek będzie Ale wszystko się okaże :-)
Widzisz Wiesz co do syfów ja mam tak samo..Mój Ł się śmieje, że można pomidory na pomidorówkę trzeć na czole Jak nigdy nie miałam problemu z trądzikiem to teraz niestety mam:-( I zaczęły mi się robić syfy na plecach..no i niestety na pośladkach Aż wstyd mi się jest czasem rozebrać przy Ł.. Ale on się tylko śmieje..Ale co do przesądów to wszystkie się zgadzają z płcią dzidzi Pierwszy kopniak po prawej stronie brzucha, brzusio taki rozlazły, brzydnę, jem słodkie itp
Ja mam na plecach wysypke ale od poczatku ciazy.. Syfów na buzi nie mam jako tako, no tylko takie pojedyncze. I wole kwaśne niż słodkie ;D Więc u mnie to tak pomieszane z tymi przesadami he he.