reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie

bulina super że już serduszko było ale to na pewno nie jest 4 tydzień chyba że ten lekarz liczy od zapłodnienia to ok:tak::tak::tak:gratulacje jak masz fotki to wklejaj

missiiss1301 dla własnego spokoju jedź i sprawdź na izbie ja też bym tak zrobiła

co do bólu głowy to póki co nie mam, ale z Natalka miałam i w sumie tylko spokój cisza i okłady na głowę pomagały leków nie brałam ale można tylko to co ma Paracetamol w żadnym razie ibuprofen:no::no::no: lub pyralgine najlepiej w czopku

ja wczoraj zakończyłam dzień z wynikiem 5 wymiotków ostatnie o 22;-);-);-)potem luli i super spałam do 4 rano potem jakoś się wierciłam, ale ogólnie nocka ok

dziś tylko mdłości :tak::tak::tak:wielkie cycuśki:tak::tak::tak:i trochę brzusio daje o sobie znać:tak::tak::tak:

no i właśnie się zapisałam na pierwsze badania prenatalne na 25 sierpnia:tak::tak::tak:

miłego dnia

reklama
Hej dziewczyny :-)
Dawno mnie tu nie bylo, witam wszystkie nowe marcoweczki.
Ja dalej czekam na usg, w piatek ide do poloznej to sie dowiem kiedy bede miala. Mysle ze skoro tu robia tu w 12 tygodniu to ja pojde gdzies w sierpniu. Okropne jest takie czekanie. Tym bardziej ze czuje sie calkowicie normalnie. Sennosc juz minela, piersi nadal bola no i wstane chociaz raz w nocy do toalety. To wszytsko, nic wiecej. Wiem ze nudnosci i wymioty to nic ciekawego, i narazie sie ciesze ze nie mam bo w pracy bym napewno nie usiedziala ale ja juz naprawde bym chciala jakis namacalny znak ze moja dzidzia jest w srodku…Moze jeszcze wszystko przede mna…
Pozdrawiam goraco, no i gratuluje Wam przepieknych widokow waszych kruszynek na usg :tak::-D

wchodzisz w ustawienia i tam bedzoe edytuj sygnature i tam bedziesz mogla wkleic kod bbc czy jak mu tam (ten co ci pierwszy wyskakuje do wklejenia na tronie ) :tak:

mag349 jak bedziesz na forum to prosze odpowiedz mi na posta... pozdrawiam

Dziewczynki - poraujcie! Macie jakieś domowe sposoby na ból głowy?
Nie chcę się faszerować żadnymi tabletami, a już dosłownie nie mogę wytrzymać :-(

Nio w ciąży z tabletkami to ciężko ale z tego co wiem to w razie wyjątkowego bólu to tylko apap można.;-)
No i podobno w aptece są takie plasterki do naklejenia na szyje na ból głowy i je też można w ciąży :-)
Moja koleżanka jednak zawsze jak bolała ją głowa to coś przekąsiła i kładła się na chwilke z nóżkami uniesionymi troche do góry :-D twierdziła że jej to pomaga :-D

A ja dziś byłąm u gina państwowo i nawet mi usg nie zrobił, stwierdził że dopiero 7 sierpnia załozy mi kartę ciąży, a pod koniec usg. Bezsensu :( Chyba pójdę w następnym tygodniu ale prywtanie
Dziś okropna duchota, ledwo wytrzymałam na mieście. A co do badań prenatalnych to ten gin co dziś u niego byłam wspomniał o nich, powiedziała że nie są obowiązkowo i kosztują 300 zł!
ola_medrek a ta gin Szczurkowska to gdzie w szpitalu pracuje, na czarnowie? Bo ja chyba jak coś to tam bym chciała rodzić

reklama
Do góry