reklama
ale super najważniejszy jest rozwój do 10 tygodnia mówi się, że do 12-13, ale te naj najważniejsze sprawy dzieją się do 10 więc tuż tuż)))
a zastrzyki trochę bolą, najgorzej będzie jak się dzidzia już będzie ruszać stres, że hej
a zastrzyki trochę bolą, najgorzej będzie jak się dzidzia już będzie ruszać stres, że hej
Agniesiak85
Fanka BB :)
Witajcie dziewuszki
Mój M wraca w piątek i wziełam sobie wolne na ten dzieńMusze porobic badania bo we wtorek do gina.. ciekawe czy już coś zobaczy prócz pecherzyka..;-) Nie moge się doczekac tego piątku bo mój M też bajerancko gotuje:-)
Mój M wraca w piątek i wziełam sobie wolne na ten dzieńMusze porobic badania bo we wtorek do gina.. ciekawe czy już coś zobaczy prócz pecherzyka..;-) Nie moge się doczekac tego piątku bo mój M też bajerancko gotuje:-)
Koras z Was pisala wczesniej o filmie ''16-letnia mama'' wlasnie go ogladalam i rycze jak glupia ehhh ;-( piekny wzruszajacy film....
Ja pisałam o tym filmie i tez ryczałam..
riterka
mam nadzieję, że nie będzie źle z zastrzykami, a szczerze to nie mogę się doczekać kopniaczków, jak urodziłam Jaśka to bardzo mi brakowała jego wiercikowania.
a dzisiaj miałam taką ochotę na naleśniki, mama mi usmażyła placki, zrobiłam serek i ze śmietanką cukrem i cynamonem wrąbałam 3, ale były pyszne
a dzisiaj miałam taką ochotę na naleśniki, mama mi usmażyła placki, zrobiłam serek i ze śmietanką cukrem i cynamonem wrąbałam 3, ale były pyszne
a twój M jest wychowawcą na kolonii???Witajcie dziewuszki
Ja pisałam o tym filmie i tez ryczałam..
podeślijcie link do tego filmu
Agniesiak85
Agniesia no to się pewnie cieszysz i doczekać nie możesz a do piątku już niedaleko
a twój M jest wychowawcą na kolonii???
podeślijcie link do tego filmu
Ah, nie moge się doczekac Tak jest wychowawcą na tych koloniach
A linku nie pamiętam. Ale jak wejdziesz na You Tube i wpiszesz 16letnia mama to Ci wyskoczyJest 9 odcinków chyba
A linku nie pamiętam. Ale jak wejdziesz na You Tube i wpiszesz 16letnia mama to Ci wyskoczyJest 9 odcinków chyba
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
matko rybka współczuję tych zastrzyków, mam nadzieję, że nie bolą
mazia ja też będę trzymać kciuki
rybka to już zaczynam 3 miesiąc chyba, trochę się boję bo najgorszy
Czemu najgorszy?
Ah, nie moge się doczekac Tak jest wychowawcą na tych koloniach
Aż sobie obejrze
reklama
Dziś byłam u gina;-), powiedział, ze niby to 4 tydzien, ale wg moich wyliczen to jakiś 6 juz jest. Przynajmniej termin porodu nam się zgadza - 11 marzec
Widziałm pęcherzyk i bijace serduszko:-) ale wrażenie!!!!!!
a dziwczyny z Wrocławia, gdzie Wy chodzicie do pandologa tz do gina?
Widziałm pęcherzyk i bijace serduszko:-) ale wrażenie!!!!!!
a dziwczyny z Wrocławia, gdzie Wy chodzicie do pandologa tz do gina?