reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

matko rybka współczuję tych zastrzyków, mam nadzieję, że nie bolą
mazia ja też będę trzymać kciuki
rybka to już zaczynam 3 miesiąc chyba, trochę się boję bo najgorszy

reklama
ale super najważniejszy jest rozwój do 10 tygodnia mówi się, że do 12-13, ale te naj najważniejsze sprawy dzieją się do 10 więc tuż tuż:))))

a zastrzyki trochę bolą, najgorzej będzie jak się dzidzia już będzie ruszać stres, że hej

Witajcie dziewuszki:-D
Mój M wraca w piątek i wziełam sobie wolne na ten dzień:tak:Musze porobic badania bo we wtorek do gina.. ciekawe czy już coś zobaczy prócz pecherzyka..;-) Nie moge się doczekac tego piątku bo mój M też bajerancko gotuje:-):-D

Koras z Was pisala wczesniej o filmie ''16-letnia mama'' wlasnie go ogladalam i rycze jak glupia ehhh ;-( piekny wzruszajacy film....
Ja pisałam o tym filmie i tez ryczałam..:tak:

mam nadzieję, że nie będzie źle z zastrzykami, a szczerze to nie mogę się doczekać kopniaczków, jak urodziłam Jaśka to bardzo mi brakowała jego wiercikowania.
a dzisiaj miałam taką ochotę na naleśniki, mama mi usmażyła placki, zrobiłam serek i ze śmietanką cukrem i cynamonem wrąbałam 3, ale były pyszne :D

Witajcie dziewuszki:-D
Mój M wraca w piątek i wziełam sobie wolne na ten dzień:tak:Musze porobic badania bo we wtorek do gina.. ciekawe czy już coś zobaczy prócz pecherzyka..;-) Nie moge się doczekac tego piątku bo mój M też bajerancko gotuje:-):-D

Ja pisałam o tym filmie i tez ryczałam..:tak:
a twój M jest wychowawcą na kolonii???

podeślijcie link do tego filmu

Agniesia no to się pewnie cieszysz i doczekać nie możesz a do piątku już niedaleko :)

a twój M jest wychowawcą na kolonii???

podeślijcie link do tego filmu
Ah, nie moge się doczekac:tak: Tak jest wychowawcą na tych koloniach:tak:
A linku nie pamiętam. Ale jak wejdziesz na You Tube i wpiszesz 16letnia mama to Ci wyskoczy:tak:Jest 9 odcinków chyba:tak:

matko rybka współczuję tych zastrzyków, mam nadzieję, że nie bolą
mazia ja też będę trzymać kciuki
rybka to już zaczynam 3 miesiąc chyba, trochę się boję bo najgorszy

Czemu najgorszy?

Ah, nie moge się doczekac:tak: Tak jest wychowawcą na tych koloniach:tak:
A linku nie pamiętam. Ale jak wejdziesz na You Tube i wpiszesz 16letnia mama to Ci wyskoczy:tak:Jest 9 odcinków chyba:tak:

Aż sobie obejrze :)

Dziewczynki - poraujcie! Macie jakieś domowe sposoby na ból głowy?
Nie chcę się faszerować żadnymi tabletami, a już dosłownie nie mogę wytrzymać :-(

reklama
Dziś byłam u gina;-), powiedział, ze niby to 4 tydzien, ale wg moich wyliczen to jakiś 6 juz jest. Przynajmniej termin porodu nam się zgadza - 11 marzec:)
Widziałm pęcherzyk i bijace serduszko:-) ale wrażenie!!!!!!
a dziwczyny z Wrocławia, gdzie Wy chodzicie do pandologa tz do gina?

Do góry