reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witam z rana w poniedzialek :)
Za oknem zimno i mokro i brrrrrrrrrrr a ja mam wolne i juz ogarnelam chate jeszcze tylko pomyc gary co jest najgorsze bo do puki nie ma kuchni trzeba z kazdym kubkiem latac do gory do lazienki i myc :(( i juz nie mam sily no ale jeszcze pare tygodni i bedzie kuchnia :)

czekam na srode bo ma przyjsc malarz i mam nadzieje ze obedzie sie bez nerwow bo do tej pory nie zadzwonil i nie powiedzial o ktorej ma zamiar wparowac ,ale ja mam czas poczekam a jak mnie znowu wystwia to jak tam w piatek pojde i dym zrobie ze potem w ciagu jednego dnia wszystko pomoluja i wypad .

Jak sie zbiore to moze pojde popatrzec za bolerkiem do tej sukienki :)
Pojde do lumpka popatrzec po ile maja takie spiwory do wozkow musi byc brazowy zeby pasowal :) i torbe przewijaka dla dziecka :)tez brazowa :)

w piatek pojedziemy po moj wozek juz nie moge sie doczekac :) ja bym juz dzisiaj jechala ale M duzo pracuje a w piatek ma dopiero wolne .

A najwazniejsze jeszcze 2 dni nie liczac dzisiaj i czwartku i mam usg polowkowe :))
Wedlog OM bedzie to 18tc i 4 dzien wedlog ostatniego USG bedzie to 19 tc i 2 dzien :)
Chyba nie za wczesnie ?
Musze dzisiaj zadzwonic do lekarza ogolnego i zrobic termin na to badanie cukru :) nie wiem jak sie nazywa fachowo wiem tylko ze tutaj robi sie okolo 20 tc :)

I caly tydzien zaplanowany :)

Ide myc te garyyyyyyy :((((

Heja,
to badanie cukru, to zapewne glukozo z obciążeniem, ja też w tym tygodniu go muszę zrobić, i jeszcze parę innych, ale czekam aż infekcja bardziej ustąpi...
Kurcze ja na USG jeszcze muszę poczekac:-( mam dopiero 5 listopada, będzie to prawie 22 tydzień, ile czasu jeszcze:wściekła/y:

peperka jedziesz do tych Stanów?
ja tez się wybieram na 98% 21 pań lub 27.
I własnie z tym usg połówkowym to moj lekarz upiera się zeby bylo zrobione w 22 tygodniu, wiec już po moim powrocie...ale wymyśliłam ze teraz pójdę do innego, zeby sprawdził czy wszystko dobrze i czy to dziewczynka na 100%, bo ja głównie zakupy planuję w USA;-)

Effa...oj to widzę ze profesjonalnie podeszli do tematu! Będzie dobrze! Wiem ze to szok dla ciebie wielki,ale jestem pewna ze wszystko pojdzie dobrzze i szybko o tym zapomnisz.

Ja własnei 3 tydzien zaczynam siedziec z moim synkiem w domu...jak mu jedno chorubsko przejdzie to drugie się zaczyna!! od soboty ma gorączkę a dzisiaj rano zwymiotował:zawstydzona/y:
Oszaleję chyba...

WItajcie
Effa widzę, że wspaniała opieka jest w Danii skoro sami szukali z Toba kontaktu. Widac, że fachowcy chcą jak najlepiej się zając dzidziolkiem by i mamusia szybka się z tego wykaraskała i zapomniała o całej sprawie. Dobrze, że jesteś pod taką opieką:tak:
Co do połówkowego to ja ide na wizytę do gina 3 listopada i dopiero wtedy da mi skierowanie na połówkowe. Teraz to chyba za wczesnie.. ale ja się na tym nie znam:zawstydzona/y::-)
Dziś mi się tak dobrze spało.. nie macie pojęcia:-DWstałam o 10:15:tak: M zrobił mi sniadanko jak zwykle i od razu zaczęłam nadrabiac zaległości na BB:-)

a ja mam taka ochote na lazanki ze mi slina cieknie :-D i ide po zakupy i musze je zrobic bo mnie ssie tak mi sie chce LAZANEK .

Jak mam pelny pecherz to mnie pobolewa brzusio i nieraz tak jakby mi sie tam dzidzia wiercila to tak "boli " swedzi czy jakos tak

kamikaa ale mi narobiłaś smaka :) Ja wczoraj robiłam bigos bo miałam takie smaka :) ale u mnie się szybko zmienia :) mąż się śmieje, że nie zdąży mi czegoś dowieźć jak go poproszę, a już na to nie mam ochoty :D

reklama
Do góry