reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej Marcóweczki, u nas też zero śniegu. Święta szybko minęły, ale kolejne za 3 miesiące:) zobaczycie jak szybko zleci czas. My teraz tylko czekamy na troche śniegu żeby chociaż raz wyjść na sanki.
Wiolonczela trzymam kciuki za szybką fasolkę. My na razie nie myślimy o drugim, chcemy w tym roku zrealizować plany budowy. I przydało by się znaleźć jakąś satysfakcjonującą prace:-(.

Miłego dnia!

Spokoju, radość tej codziennej i powodzenia w Waszych planach :)
Niech 2012 będzie dobrym rokiem!

Nie odzywałam się okropnie, okropnie długo:sorry2: To chociaż życzenia złożę :cool2:
Szym ma teraz fazę na wkładanie całej rączki do buzi, mimo że piątki jeszcze mu nie idą.
Wasze szkraby też tak mają? Nie wiem, o co mu chodzi??
No, a w brzuszku sobie rośnie druga pociecha :-):-):-) i już niedługo będzie z nami!

Ostatnia edycja:
Witajcie:)
Mam małą chwileczke niedługo mamy kolede Bartus spi to korzystam.u nas ok Bartus mi zaczoł kaszlec daje mu to pulneo 14 kropelek 3 razy dziennie hasco Sept i dziwnie mi kaszle moze mu cos drazni w gardle to zrobie mu inhalacje z soli.pogoda do d... siedzimy w domku.M juz w Norwegii jest dopynoł i dojechał cały i zdrowy:)

maborka
gratuluje drugiej dzidzi!!!!

Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
Jest w sumie czego gratulować ;)
Zastanawiam się, jak Szymon przyjmie rodzeństwo? Wiem, że są również dziewczyny, które się znowu spodziewają Maluszka. Może wątek oddzielny założę?

Witajcie, nie zaglądałam tu jż wieki, ale zwyczajnie brak mi czasu, wolę każdą wolną chwilkę spędzać z córcią. Teraz mam jednak straszny dylemat. Moja Gwiazda zaczęła pod moją nieobecność buszować mi w szufladzie z biżuterią i odkryła kolczyki. Nie mam innego miejsca by przenieść świecidełka, a mała wyciąga i próbuje w ucho wsadzić. Głupota mojego męża, że jej tego od razu nie zabrał, ale cóż, stało się i teraz nie wiem, czy mam jej uszy przekłuć teraz zanim sama to zrobi, czy tak jak planowałam, poczekać do okresu komunijnego, kiedy sama o to poprosi. Boję się, że mała sroka zrobi sobie krzywdę, nie bardzo wiem co zrobić. Poradzicie coś?:-(

reklama
Myszencja, ja to bałabym się że coś połknie. Mój Kuba nigdy nie miał takiego odruchu żeby ładować do buzi rózne rzeczy, ale czasami specjalnie przed nami pokazuje że może coś wziąć do buzi, tak na przekór nam. Co do przebijania uszu, to gdybym miała córkę nie czekałabym do komunii, im większe dziecko tym większy stres. Moja kuzynka obu córkom przebiła uszy gdy miały 6mcy. Ale to już decyzja indywidualna każdej mamy. Pozdrawiam

Do góry