reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Amelka ubiera choinkę ;) PIC_0070.jpg

młoda także nieśmiało już gratuluję;)
młoda, polka pięknie Wasze dzieciaczki stroją drzewka:)Mój synuś tylko podawał ozdoby do wieszania mamie:)
madzia fajnie, że Bartek już ok!

Hej!
U nas na Święta już wszystko gotowe!Tylko świętować:)Ja mam dziś dzień wolnego bo moje chłopaki cały dzisiejszy dzień spędzają u teściów:) Za oknem pięknie i biało:)Już Wam życzę wesołych i miłych Świąt bo nie wiem czy będę jeszcze zaglądać potem:)
pozdrawiam!

myszowata dziękujemy za życczenia :) pięknie ze sie już na święta wyrobiłąs :)TOBIE też wesołych i spokojnych świąt kochana!!!!!ucałuj mi tam FRanusia!! :):*************

mloda_mamusia pięknie Amelka stroi choinkę :)

A moje dzieci ubierały naszą jeszcze raz, bo M.mi ją wywrócił i o 5.00 rano miałam niespodzianke wczoraj :(((((((((((((((

Ja wczoraj upiekłam częśc ciast i dizś ciąg dalszy. :)

Franio łobuzuje ostatnio :/ bunt cholerny ma :(
spadł śnieg i jest wszedzie biało :):):) pięknie

Dzieci starsze jeszcze w szkole a ja mam przerwe na zielona herbatke:)

Buziaki dla wszystkich :)

taką chatke zrobiliśmy z dziećmi :):) z piernika :)

Załączniki

• 201112188090.jpg
    201112188090.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 42
  • 201112188116.jpg
    201112188116.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 41
Witam:)Bartolini drzemkuje mam chwilke dla siebie.Nocka masakra Bartus zasnoł po dwunastej w nocy ale najpierw zrobił sajgon u siebie.Pogoda mrozna ale słoneczna bylismy chwile na balkonie sie dotlenic.
myszowata ja równiez zycze Tobie i Twojej rodzince Wesołych,pogodnych i zdrowych swiąt!!!
młoda_mamusia ślicznie Amelka stroiła choinke:)

Miłego dnia;)

Dziewczyny, właśnie napisałam do adminów prośbę o usunięcie mojego konta!Proszę się nie wkurzać i nie denerwować zbytnio;)O powodach nie mówie bo i bardzo nie ma o czym właściwie;)Każdy etap życia ma swój koniec i zatem moja "przygoda" z BB się kończy:)Trzymajcie się ciepło i w zdrowiu:)Całusy dla Was i maluchów:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, właśnie napisałam do adminów prośbę o usunięcie mojego konta!Proszę się nie wkurzać i nie denerwować zbytnio;)O powodach nie mówie bo i bardzo nie ma o czym właściwie;)Każdy etap życia ma swój koniec i zatem moja "przygoda" z BB się kończy:)Trzymajcie się ciepło i w zdrowiu:)Całusy dla Was i maluchów:)

Kochana zawsze pozostaniesz w Naszych sercach fajnie sie z Tobą pisało.Całusy dla Frania:)Wesołych Swiąt!!!

Pewnie juz tego nie przeczytasz:(

Ostatnia edycja:
Myszowata wszytskiego dobrego i wesołych świąt!!!!

reklama
W ogóle to dziewczyny muszę się Wam pochwalić! Mój ojciec kupił mnie i mojej mamie gruper na strzyżenie modelowanie, maskę na włosy L'Oreal, saunę na włosy i hennę i regulację brwi w EffectStudio! Polecam Wam stronkę Warszawa | gruper.pl, naprawdę można zależć super tanie oferty! To nie jest żadna reklama, tylko chciałabym Wam polecić ponieważ nie zawsze jest okazja, dośyć tanio kupić prezenty, wybrać się w podróż, jak i skorzystać z różnych usług!

Do góry