reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie. my po szczepieniu tej 3 dawce na błonnice, tezec , krztusiec, za 6 tyg jeszcze pneumokoki, no i spokój. ja chora jakiegos wirusa złapałam i mnie męczy na całej linii, trza sie jakos wziac do kupy i zajac dzieckiem. miłego dnia

reklama
my mieliśmy ostatnie szczepienie miesiąc temu, i przeszedł je dobrze, całe szczęście :)
madzia84 oglądasz Housa?? my z mężem jesteśmy Hauso maniacy :-D K ma na kącie wszystkie odcinki, ja niektóre przespałam :zawstydzona/y:

Dajecie już orzechy???

Witajcie Kochani:)
Bartolini ma drzemke dzisiaj to jest łobuz od rana próbuje cos zmajstrowac:)Nocka mogła byc lepsza biedak płakał pic nie chciał pogłaskałam po pleckach główce i jakos zasnoł ale jeszcze słyszałam jeczenie przez sen,obudził sie o 8 ale na brzuchu w poprzek a nogi miał za łózeczkiem:)Chciałam zrobic zdjecie ale sie skapnoł i sie nie dało.Pogoda ładna ale cos wieje moze jutro wybierzemy sie na jakis spacer.Dzisiaj na noc mam Wiktorke to Bartus sie bedzie miał z kim bawic bo z mamą chyba mu sie juz nudzi zabawa:)

izka tak oglądam Housa uwielbiam go czasem sie zapomni ale jak moge to oglądam:)

Miłego dnia:)

Hejkum

My standardowo po spacerku, chłodno coś dzisiaj. Obiadek ugotowany, dzisiaj biały barszczyk i spaghetti.
Nocka u nas fatalna, Bartuś co chwila się budził i jęczał. Nie wiem co o tym myśleć, w dzień pogodny i radosny, wraca powoli mu apetyt (żeby nie zapeszyć heh)nie widać żeby coś złego się działo a nocki totalna lipa.

Ionka widać że Ola ma charakterek, nie da sobie w przyszłości w kaszę dmuchać heh.
Wiolonczela zdrówka.
Izka raczej nie daję orzechów chyba że sporadycznie w jakimś cieście.

Dzień dobry Babolce!

Wieki do Was nie zaglądałam, ponieważ ilość mojego wolnego czasu zeszła poniżej zera, ale widziałam własnie Madzi Bartusia na nk i jakoś mi się tak zatęskniło za Wami...
Ciekawa jestem która z Was mnie jeszcze pamięta i ile zostało z tej naszej pierwszej ekipy. Przeleciałam pare stron ostatnich, ale widzę pełno nowych mam, a ze starych nicków wypatrzyłam tylko Madzię, Czarnuszkę i mrozik.

Buziaczki dla Was Wszystkich i Waszych pociech.

Witam:)
Nocka u nas ok Bartus zasnoł o 21.30 biedak jeszcze kaszle ale mniej.Wszyscy wstalismy 0 7.45 takze wyspana.Teraz jesmy obiadek a Bartus ma poobiednią drzemke.Wkoncu bylismy na spacerku sliczna pogoda jest ale zimno my w kurtkach bylismy.

witaj mag pewnie ze Cie pamietamy fajnie ze do nas zaglądnełas my tez tesknimy:)

Miłego dzionka:)

A u nas cieplutko - na dworze porozbieraliśmy się do krótkich rękawków :)
Emilek śpi - ale już się wierci - a ja pracuję. Zazdroszczę Wam tego wysypiania się - moje dziecko budzi się w nocy jak niemowlę :)

reklama
mój spał ładnie ale jak miał to zapalenie jamy ustnej to od tamtego czasu jakas pobudka musi byc.To masz przechlapane z tymi pobudkami napewno z tego wyrosnie tylko kiedy:)

Do góry