hello wieczorkiem ;-)
ja sie smaruje na rozstpy kremem perfecta mama czy jakos tak zaczelam jak zobaczylam pierwsze rozstepy nowe oczywiscie
no i tak dzielnie dwa razy dziennie od wczoraj sie smaruje bo tak sie raz posmarowalam i mis ie nie chcialo ale jak mi na brzuchu rozste sie pojawil to musialam juz sie zaczac smarowac bo nigdy nie mialam na brzuch rozstepow a tu zonk
a co do przytycia to chyba w krotkim czasie duzo przytylam bo w sumie tak zaszlam w ciaze schudlam 2 kg a teraz juz mam 4kg na plusie i mam nadzieje ze duzo nie pzytyje chcialabym jeszcze tylko gora 6-8 kg al enie wiem czy dam rade bo juz w domu sedze i nie pracuje
wiec i ruchu mam malutko
co do mojego humoru dzisiaj to chyba peklam z nerwow bo przyszedl maz z pracy i podszedl jak obiad robilam is ie pytal czy cos sie stalo aja zaczelam ryczec i poszlam do drugiego pokoju
:-( ale jak sie juz uspokoilam to jakos pogadalismy odnosnie czulosci bo o reszcie mi bylo glupio gadac mam na mysli o tej kasie....
owlreinnie wiem czyd obrze napisalam bo masz ciezki ten nick do zapamietania
chcialabym miec jedno konto... amoze i nie... sama nie wiem bo tak jak kmu sie skoncza pieniadze na koncie to z mojego jediemy ale tak na codzien tez jak ide na zakupy to ze swojego kupuje ale on mimo dwukrotnie wiekdszej wyplaty zawsze szybciej wykancza ja niz ja... i nie wiem i nie mam pojecia jak wplynac na niego poprostu juz nie mam sil ehhh
brakmi argumentow prosb i wszystkiego co by moglo podzialac :-(