reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

:sorry:witam Was z rana:) ja noc nie przespana wogóle...masakra mała od wczoraj na pół antybiotyku, nic nie chce jeść...mówi , że ją brzuszek boli a ja mam już dość...:wściekła/y::wściekła/y::-(

a co do finansów u nas to ja się tym wszystkim zajmuje cała księgowośc wszystkie opłaty. jak chcecie oszczędzić to chyba najlepsze rozwiązanie otworzyć konto oszczędnościowe np. w Millenium i tam odkładać nawet po jakiejś drobnej kwocie pieniążki rosną i się o nich zapomina bo dostęp jest do ogólnego konta a to jest jako podkategoria :) a odkładać warto bo tak jak już wcześniej dziewczyny pisały nigdy nie wiesz co będzie za kilka kilkanaście miesięcy:-) a tak szczerze to my mamy wspólne konto i kasa jest wspólna bo tak powinno być:-)już przed ślubem tak ustaliliśmy i się tego trzymamy:sorry:

mississ1301 moim zdaniem powinnaś jak najszybciej porozmawiać z mężem w cztery oczy co Cię tak naprawdę trapi bo pomyśl tak szczerze za niedługo Ty przestaniesz pracować zostanie tylko macierzyński i jego wypłata:eek: a dzidzia też funduszy potrzebuje - to pampersy to butelki smoczki herbatki itp...:-( i to więcej niż się spodziewasz uwierz mi:-) może Twój mąż ( sorki za to stwierdzenie:-)) poprostu nie wie że coś robi źle. może myśli że jest wszystko oki i nie ma jeszcze przystosowania, że miesiąc ma 30 czasem 31 dni i trzeba kasiorkę rozłożyć rozsądnie. także im później zaczniesz rozmowę tym będzie coraz trudniej... będzie mu się ciężej z tym pogodzić :sorry: i najlepiej wypij sobie herbatkę z melisy przed rozmową i się nie podłamuj bo szczerość jest najważniejsza:tak:;-)

reklama
Hello,
Kurcze, katar cały czas, taki okropny, już mam DOŚĆ:wściekła/y:
Miałam fajny sen-o seksie:-) kurcze tak mam ochote na te czułości, a tu dupa, mamy przymusową wstrzemięźliwość, eh:wściekła/y:
Oglądałam sobie wczoraj z mamą łóżeczka dla maleństwa i znalazłam takie cudne, tylko że strasznie droge:szok: luknijcie sobie
Meble dla dzieci i zabawki edukacyjne,HABA,CILEK,SAUTHON/babyvip.pl

marti8 dużo zdrówka:-) mnie też męczy strasznie i to już od ponad tygodnia a mówią, że katar nie leczony trwa tydzień a leczony trwa 7 dni:-/ heh... wogóle to ta cała pogoda chyba wpływa na te beznadziejne wirusy:-/ kurczę chciałam zobaczyć to łóżeczko ale odpala sie vcała strona i tam jest dużo innych rzeczy a tego łóżeczka nie mogę znaleźć:-(

kurczę za 6 godzin do pracy hehe:-)

Witajcie dziewczynki!
Nic nie pisze, bo mam doła strasznego, z moją mama jest bardzo źle, ale nie będę o tym pisać, bo juz nie mam siły.

W każdym razie byłam dzis u okulisty i okazało się, że mam przeciwskazania do naturalnego porodu. Zobaczymy, co mój gin na to powie.
Kochana trzymaj się.. Będę się modlic za mamę..

Dzien dobry z rana pięknego piątku:-)

ja wczoraj badałam dzidzie tzn miała tylko zerknac na kosc nosową i wszystko jest ok. i Wiecie co?.... bedzie chłopczyk nie macie pojecia jak sie cieszymy z M . Na dodatek wczoraj byl cuuuuuuuudowny dzien, mąż kupił mi pięęęęęęęęęknego laptopa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poprostu zyć nie umierac hihihi :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

to tyle chwalenia sia . zaszłam wczoraj o biedrnki i kupiłam sobie sledzie w smietanie na kolacje pychotka mniammmmmmmm
Pani doktor powiedziala ze moja dzidziaj jest bardzo duza ale nie mierzyła go 5 listopada ide na polowkowe wiec mi zmierzy maluszka. No i 1 kg na minusie a z tego wszystkiego jak mi mierzyla cisnienie to troszke za wysokie ale pozniej bylo ok ....tak sie ciesze hihihi

MÓJ KOCHANY KRYSTIANEK
Super wieści Kochana:tak:
Będziesz miec upragnionego synusia:-D Aj.. ja jeszcze płci nie znam:zawstydzona/y:Ale też mamy nadzieję, że będzie Tomaszek:-D

Jak samopoczucie u was kobietki? Dziś za oknem troszkę lepsza pogoda i samopoczucie lepsze od razu :) Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)
U mnie pogoda piękna, słonko świeci:tak: Humorek mam dobry
M mi dziś śniadanko do łóżka zaserwował:-) Otwieram oczka a tu tacka stoi z pysznym sandwichem:-D Mniam:-D
Wogóle w drugim trymestrze jakaś taka szczęśliwa chodzę
No i codziennie czuję tego małego szkraba w brzuszku:-) Oooo!! Np. teraz:-D Ach te kopniaczki

Witajcie :)
u mnie za oknem slonceeeeeeee swieci i sie wydaje ze zas lato bo przez szybe mocno grzeje (nie mamy firanek to sie odczuwa) :-D
Dzisiaj mam wolne ide po zakupy i zrobie ogorkowa :)
Kupilam poduszke do karmienia :)
zbankrutuje ale co sie nie robi dla dzidzi :) sobie nic nie kupuje bo nie potrzebuje zato niuni :)

Milego dzionka

marti8 dużo zdrówka:-) mnie też męczy strasznie i to już od ponad tygodnia a mówią, że katar nie leczony trwa tydzień a leczony trwa 7 dni:-/ heh... wogóle to ta cała pogoda chyba wpływa na te beznadziejne wirusy:-/ kurczę chciałam zobaczyć to łóżeczko ale odpala sie vcała strona i tam jest dużo innych rzeczy a tego łóżeczka nie mogę znaleźć:-(

kurczę za 6 godzin do pracy hehe:-)
Kochana musisz wejść w meble pojedyńcze...

My wychodzimy do sklepu:tak:
Może przywieźli już nasze upragnione organizery bo ja już się gubię, mam wszytsko na karteczkach:-D A tak powpisuję sobie do organizera i z glowy;-):-)
Może jakąś kurtke wyhaczę na zimę:-)
Mój księgowy od rana porobił opłaty przez neta:-D
Dziewczyny współczuję tych katarów:no: Dużooo zdrówka:tak:
A tego łóżeczka tez nie mogę na tej stronce znaleźc:eek:

Dziewczynki, po lewej stronie macie wypisane wszystkie artykuły, musicie kliknąć w meble pojedyńcze, a póżniej w łóżeczka niemowlęce, i już:-)

reklama
Do góry