reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

n&h - my wyjmowaliśmy szczebelki. Ale z drugiej strony łóżeczko przysunęłam do ściany, zeby mu sie nie chciało drugą stroną wyjść, a tam juz dziurki nie ma

Polusia - fajnie że już zdrowa. to teraz poszalejecie na ogrodzie :)

reklama
Hej kobietki:)
Ja dziś sama od rana w domu. Olcia u babci:) Wiecie co zadzwonił na skeypa mój M do mojej mamy, no i Ola jak go zobaczyła to zaczęła prezentować wszystkie swoje zabawki a że mój M nie miał zbyt wiele czasu to pogadał chwile, zrobił papa i się rozłączył. Ola jak zobaczyła, że jego już nie ma to położyła się na podłodze i w płacz. Myślę, że go poznała:) Moje kochane dzieciątko tęskni za tatusiem ale już nie długo.
Ja zamiast odpoczywać to sprzątam. Zaraz idę zasiać groszek i fasolkę:)
Miłego dnia kochane.
Nadrobie Was wieczorkiem i coś odpiszę.

n&h szok co Antoś wymyślił, wyobraźnia dzieci nie zna granic! Ja sie zastanawiam tylko w jaki sposób on tą pozycje przewieszenia przez barierkę osiągnął ...
polusia dobrze, że choroba przechodzi !
ionka a to pech, może Ole gdzieś zawiało ...
nesiaa no nasze dzieciaczki już coraz wiecej rozumieją, a że jeszcze nie mówią to nam to pokazują :)

My byliśmy dzisiaj u pediatry, bo umówiłam Filipa na szczepienie na meningokoki i byłąm zapytac czy termin nie bedzie nam kolidował z jakimś innym szczepieniem. W poczekalni dwie babeczki mojego syna z dziewczynka pomyliły, już do tego przywykłam, bo co rusz słysze jaka "ładna dziewczynka" :/
No ale najważniejsze, że osiągnęliśmy magiczne 10 kg :):)

I po cwiczeniach,Bartus miał chwilke załamania,ale ogólnie bylo ok i trzymany pod paszkami przez rehabilitanta zrobił 4 kroki super juz mu lepiej idzie.Teraz ma sie drzemnąc ale nie bardzo mu towychodzi:)

no Dziewczyny ja też w szoku jestem, i dalej się zastanawiam jakim cudem mój atleta tam się dostał :/ Teraz boje się zostawiać Go samego w łóżku ... Koniecznie muszę poszukać opcji demontowanych szczebelek i tak jak mrozik pisze muszę dosunąć łóżko do ściany. No mówię Wam, jakbym sama nie widziała to bym pewnie nie uwierzyła, że dał radę sam zrobić taki numer :/

Witajcie!

polusia dobrze, ze z Mala lepiej!

ionka duzo zdrowka dla Olci!!!!

n&h alez pomysly ma ten Twoj Antoni :) dobrze, ze lozko bylo obok...

madzia super postepy u Bartusia :)

kalisa ladnie Filipek wazy :)

A ja wlasnie wrocilam z "wywiadowki" z przedszkola. Mialam byc 15 minut, ale sie rozgadalysmy i przesiedzialam 40 :szok:. Az nastepni umowieni rodzice wkurzeni czekali przed drzwiami :zawstydzona/y:. Ale bardzo fajna jest opiekunka Redanka. Za 3 tygodnie Mlody ma przechodzic do wyzszej grupy wiekowej i Sarah mowi, ze juz teskni za nim :-). Mowilysmy jak to Mlody sie rozwinal w ciagu ostatnich 5 miesiecy - stwierdzila, ze z niektorych rzeczy jest na poziomie 2 latka :-) . Taka dumna jestem :-)

reklama
Redanek Ty zdolniacho :) mama masz być z kogo dumna - takiego fajnego synka masz :)

madzia brawo dla Bartka :)

kalisa fajnie że już przekroczyliście magiczną 10 , nam jeszcze trochę brakuje

a ja po dentyście - bolało mimo znieczulenia :( następna wizyta 31/05
a i byłam dziś też u pani wychowawczyni Julki na dywaniku i co się dowiedziałam że moje niepozorne i nieśmiałe dziecko bije chłopaków od siebie z klasy - matko ja mi było wstyd :( i ma karę u pani codziennie układa po dwa zdania na konkretny temat przez tydzień

miłego wieczoru życzę :)

Do góry